Az énekes-színésznő régebben nem szerette mély hangját, mivel véleménye szerint nem elég nőies, mára azonban rájött, hogy ez teszi egyedivé.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez bizonytalan volt beszédhangja miatt
2015. szeptember 12. 22:53
|
|
pinkfluffyunicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249533 offline
|
Senki sincs, sose megelegedve semmivel.
Mindennapra kell egy hasonlo cikk.
Mindennapra kell egy hasonlo cikk.
2015. szeptember 12. 22:58
Nekem is viszonylag mély a beszédhangom, de ez tényleg nem baj szerintem. Az övével sincs semmi gond, jó, hogy erre rájött.
2015. szeptember 12. 23:00
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én imádom a beszédhangját
2015. szeptember 12. 23:06
Hah. ..csak hallaná az enyémet ...lány létemre sokkal mélyebb hangom van az övéénél is.És utálom.
2015. szeptember 12. 23:43
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Szerintem sem olyan mély a hangja, az em hangom mélyebb kicsit :-D és szerintem nagyon aranyos a hangja, de minden sztár posztol valamit és arról lehet cikket írni?
mert ez nem valami nagy "Hírérték" szerintem
2015. szeptember 13. 00:53
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Ajj, már annyira unom Selena elégedetlenkedését, hogy már szinte fáj!
Ez a csaj nem tud mást, csak nyavajogni?
Ha nincs megelégedve magával, akkor minek van a médiában? Tűnjön már el a képzeletbeli feketelyukban!
Bocs fanok, de le kellett írnom!
Ez a csaj nem tud mást, csak nyavajogni?
Ha nincs megelégedve magával, akkor minek van a médiában? Tűnjön már el a képzeletbeli feketelyukban!
Bocs fanok, de le kellett írnom!
2015. szeptember 13. 06:57
szerintem egyáltalán nem férfias a hangja.pont jó.
2015. szeptember 13. 07:58
Ezzel én is sokáig voltam így, de szerintem mindenkihez az a saját hangja illik.
2015. szeptember 13. 08:27
Kicsit mély a hangja, de elég egyedi hangzású! Szerintem nem kell elégedetlenkednie emiatt, szexy a hangszíne!
2015. szeptember 13. 08:39
Szerintem nagyon egyedi beszedhangja van, es sosem gondoltam hogy nem eleg noies
Szerintem nem kell emiatt aggodnia!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: