Liam Payne számára kényelmetlen a homoszexuális ábrázolás bandán belül
2015. szeptember 14. 12:37
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az öt srác közül ő tűnik számomra a legnormálisabbnak.
2015. szeptember 14. 19:44
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Elsőként azt kell megemlíteni hogy elképesztően szexi a fotókon
Másodszor az egy megnyugtató tény hogy nagy a valószínűsége hogy nem oszlik fel a banda és van még rá esély hogy velünk maradnak mint banda
Beszélt Larry-ről ami sokunk számára komoly ügy mint ő is említette ez nem igaz , de nem is tudom én mit szóljak ehhez, mert végül is akik hisznek bennük azok vagy azért mert meg vannak győződve róla az alapján amit láttak vagy pedig ez megnyugvást ad nekik . Mindenki abban hisz amiben akar ezt nem lehet elvenni tőlük/tőlünk.
nagyon kedvelem Sophia-t , kedves , aranyos lány .
Lehet hogy most ár ember nem fog szeretni de el kell mondanom hogy tiszta szívből szeretem őket és bármit megtennék értük. Mindenkinek megvan a saját véleménye .
Másodszor az egy megnyugtató tény hogy nagy a valószínűsége hogy nem oszlik fel a banda és van még rá esély hogy velünk maradnak mint banda
Beszélt Larry-ről ami sokunk számára komoly ügy mint ő is említette ez nem igaz , de nem is tudom én mit szóljak ehhez, mert végül is akik hisznek bennük azok vagy azért mert meg vannak győződve róla az alapján amit láttak vagy pedig ez megnyugvást ad nekik . Mindenki abban hisz amiben akar ezt nem lehet elvenni tőlük/tőlünk.
nagyon kedvelem Sophia-t , kedves , aranyos lány .
Lehet hogy most ár ember nem fog szeretni de el kell mondanom hogy tiszta szívből szeretem őket és bármit megtennék értük. Mindenkinek megvan a saját véleménye .
2015. szeptember 14. 20:43
|
|
FloraTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 308 Csatolások: 1 Azonosító: 240999 offline
|
Anyám, a melegség szerintem még mindig nem természetes. Az oké, hofgy nah, meleg vagy, ez van, de ha már egyszer szétkürtölöd errefele a társaságodban...am ahogy Louis mondja, az, hogy a tulajdon rajongói azzal foglalatoskodnak, hogy ilyen érdekes képeket készítgetnek, nem nagyon tesznek tanúságot a normalitásukról. El tudom képzelni Liam helyzetét. Barátnője van, közben az emberek ILYENEKET képzelegnek róla. Am szerintem itt már én vagyok az egyetlen, aki nem tört ki könnyek közt, mikor Obama elfogadta a melegeket, és még vallaj az Ádám és Éva cuccot. Mert a hírességek jó százaléka ezt reklámnak látja, és mindenütt belebotlasz az ilyenbe. Liam úgy látszik, nem. Gratulálok, egy normális embert kiszúrtam a sztárvilágban. Mondjuk ettől még nem ájulok majd el tőle.
2015. szeptember 15. 22:55
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
Nos...ez a melegség dolog...szerintem tudják az emberek az igazat de ha nekik élvezetet okoz őket összeboronálni akkor miért ne?
Én is szeretem őket együtt:) (Yaoi forever:"DD)
2015. szeptember 16. 16:41
Liam nagyon éretten és felnőttként kezeli ezt az egész témát, nemcsak a melegekkel, hanem a bandával kapcsolatban is. Abszolút megértem, hogy néha tele van a töke a rajongókkal, mert egyesek túlzásba viszik az egészet. A szerelmi története nagyon aranyos, szerintem szép párt alkotnak, és remélem boldogok együtt!
2015. szeptember 18. 17:29
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
nem vagyok directioner, semmi olyan, viszont nekem Liam a legszimpatikusabb a bandából. nagyon tetszik, hogy ilyen éretten nyilatkozott a témáról, és egyetértek vele. ha valaki meleg, nem egyből ezt kell elmondani, hisz ezt már természetesnek kéne venni, engem sem úgy kell bemutatni (vagy akárkit aki hetero) hogy hello ő itt xy és hetero.
2015. szeptember 18. 21:04
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Egyszerűen imádom ezt az embert. Minden megmozdulása, minden nyilatkozata, egyszerűen sugározza magából a kedvességet. Arról meg nem is beszélek, hogy mennyire aranyos, ahogyan a barátnőjéről nyilatkozik...
2015. szeptember 19. 19:03
imádom ezt az embert:) nem vagyok fanatikus, de én úgy gondolom nagyon jó a gondolkodása, sok ember példát vehetne róla.
Vans, teljes mértékben egyetértek veled!
Vans, teljes mértékben egyetértek veled!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: