Starity

Liam Payne számára kényelmetlen a homoszexuális ábrázolás bandán belül

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 12. 21:42 #61
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 488
Csatolások: 0
Azonosító: 220562
a cikk írója csak kiragadott néhány dolgot egy teljes inerjúból
amúgy meg most a shipperek többsége Liamre van ki akadva hogy hogyan erte megcáfolni az hogy Larry nem lézeik sőt hogy soha ne is létezet
ez nem Liam drága dolga lett volna hanem Harry és Louisé nekik kellet volna oda állni és megmondani a tutit még akkor is ha igaz vagy akkor is ha nem igaz mert most Liam vissz el a balhét jogtalanul mert nem érdemli meg
2015. szeptember 12. 21:52 #62
Kattherine
Kattherine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 123
Azonosító: 248018
A címlap nagyon jó lett, Liam pedig nagyon intelligensen nyilatkozott, mint mindig.smileeee.gif
2015. szeptember 12. 22:09 #63
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
És az a legrosszabb, hogy egy-egy ilyen alkalommal, mikor felszólalhat és elmondhatja a tényleges igazat, a véleményét egy-egy dologról, akkor is sokkal több bántás éri őt, mint amennyi jó kritika. És félreértés ne essék, én most nem erre az oldalra gondolok, mert a kommentek nagy része valóban egyetért mindazzal, ami itt áll. A legrosszabb szerintem az, hogy olyan elvakult némelyik rajongó, hogy ezt már nem is tudnám rajongásnak hívni, ez sokkal inkább egy megszállottság! Olyan szinten belelovalták magukat mindebbe a Larry shipperek, hogy az valami hihetetlen, én tényleg nem tudom megérteni hogyan képesek ennyire elvakultan és alaptalanul feltételezni két, számukra teljesen ismeretlen emberről, hogy melegek. Hiszen nem ismerik őket személyesen! És az még durvább, hogy ha még nem is ők, hanem valamelyik másik bennfentes szólal fel ez ellen, vagy bármelyik más pletyka ellen, akkor rögtön kamunak, hamisnak titulálják a cikket, az interjút, sőt, néha még magát a bennfentest is, miszerint amúgy sincs igaza, nem is ismeri őket, csak hazudozik össze-vissza. Én, mint rajongó állítom, hogy az, amit némelyik shipper csinál már nem rajongás! És most nem akarom beleásni magamat a rajongás rétegelt mivoltjába, de tény, hogy nagyon fel tud bosszantani, ha az ilyen elvakul shipperek egyáltalán Directionernek hívják magukat. Persze, maga a shipperség is egy rétegelt dolog, vannak, akik egészen szolidak, akik nem írogatnak mindenkinek erről és nem tolják le azokat hülye, meggondolatlan kommentekben, aki esetleg az ellenkezőjét vallja, de az is tény, hogy van egy határ, amit sokan sajnos átléptek. Akik a tweetjeikhez csak annyit írnak, hogy "Larry is real" azokat inkább tudnám zaklatóknak, mint rajongóknak hívni. Szóval igen, helyesen szólott a mester! smileeee.gif
2015. szeptember 12. 22:10 #64
Galambos Eszter
Galambos Eszter
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 243717
Na szóval, én hallottam olyat is, hogy ez a Larrys interjú régi, és hogy ezt bem is ő mondta, szóval én már nem tudok elhinni semmit..
És Liam mint mindig eszveszejto
2015. szeptember 12. 22:49 #65
- törölt felhasználó -    
Eloszor is, Liam irto szexi ezeken a kepeken, nagyon fotogen! Masodszor, imadom, hogy ilyen inteligensen nyilatkozik mindig. Es teljesen egyetertek vele! A One Directionnek egyszer tenyleg vege lesz de nem most. Larry nem letezik, csak baratok. Nem hallottatok meg draga shipperok olyanrol hogy legjobb barat? Es sok boldogsagot Liamnek es Louisnak is a babahoz es a kapcsolathoz!
2015. szeptember 13. 09:34 #66
FritzPetra
FritzPetra
visszatérő vendég

StátuszAz életkor csak egy szám. Az érettség egy választás.- Harry Styles
Hozzászólás: 159
Csatolások: 31
Azonosító: 227399
Nagyon jo lett az interju! Liam meg mindig allatira szexi *.* nagyon erette ember lett <3
2015. szeptember 13. 09:40 #67
- törölt felhasználó -    
Na azokat én sem bírom, akik melegnek nevezik az 1D-t. Az egyik osztálytársam is azt mondja, hogy Nall Liam-mel,Harry Louis-sal kavar. De én tudom, hogy ez nem igaz. És ez a fontos. Hogy én tudom. =)
2015. szeptember 13. 09:59 #68
sandorreka2000
sandorreka2000

StátuszA tánc érzés nélkül csak üres mozdulat az érzés tánc nélkül palackba zártszellem
Hozzászólás: 670
Csatolások: 233
Azonosító: 236388
Teljesen biztos voltam azokban a dolgokban amiket Liam elmondott, Louis-ról, Harry-ről és az összes többi dologról smileeee.gif
2015. szeptember 13. 10:29 #69
- törölt felhasználó -    
Liam, na én teljesen egyetértek minden szavával, még így is hogy alábbhagyott a 1D korszakom.
2015. szeptember 13. 11:07 #70
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
Nagyon korrekt és őszinte dolgokat mondott és jók lettek a képek is.
2015. szeptember 13. 12:33 #71
MrsHoran2001
MrsHoran2001
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 243927
Gyerekek,ez olyan kamu hogy már nekem fáj :') A képek régiek,nincs rajta Liam 3 legújabb tetkója. Másodjára, mindig Liam nyilatkozik?! Why?! És igen,persze,Liam ilyet sosem mondana a rajongókra... pls
2015. szeptember 13. 12:43 #72
El Mexicano
El Mexicano
új tag
Hozzászólás: 72
Azonosító: 239645
„Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes.” Én meg inkább szomorúnak tartom, hogy lassan természetes... Tényleg lassan ott tartunk, hogy azok lesznek kisebbségben, akiknek normális a szexuális élete?? sad.gif
2015. szeptember 13. 12:54 #73
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Egyetertek vele! smileeee.gif
2015. szeptember 13. 13:16 #74
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Jo interju lett vele nagyon smileeee.gif Es a kepek is tok jok.
Szerintem neha jo ilyen egyeduli interju is. Most is sokat megtudhattunk ugye.
2015. szeptember 13. 13:45 #75
Sz.Petra
Sz.Petra
visszatérő vendég

Státusz"The Best That I Can" Time can not tear us apart we're stronger , than yesterday
Hozzászólás: 486
Azonosító: 229971
Tényleg nagyon jó lett az interjú , teljesen egyetértek Liammel smileeee.gif
2015. szeptember 13. 15:15 #76
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
Hozzászólás: 1424
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Imádom, hogy Liam ilyen intelligens heart.gif én is ugyan ezt Gondolom a Larry-s témáról és hogy Lou apuka lesz. Ok tőlem nyugodtan kitalálhat akárki egy ilyen Larry-s féle story-t, de tartsa meg magának és hagyja békén a fiúkat, mert ezzel a hülyeséggel már tényleg tönkre teszik őket. dry.gif Szerintem senki nem örülne annak, ha egy ilyen szorit találnának ki róla... Jó mondjuk nem csak Larry, hanem kb minden fiúról, de akkor is ez a Larry-s dolog ez már túlzás dry.gif Attól,hogy valakik jó barátok, attól még nem jelenti azt hogy szerelmesek...
2015. szeptember 13. 15:34 #77
kitty2244
kitty2244
új tag

Státusz"Nyugodj meg, attól megnyugszol"
Hozzászólás: 32
Azonosító: 248498
Teljesen igaza van Liamnek, mindenben. Nagyon kínos érzés lehet, ha meglátsz egy manipulált képet rólad és a legjobb barátodról, ahogy csókolóztok, vagy egy félreérthetetlen pózban vagytok egymáson (fun fact: ezeket a képeket bőven 18 alatt lévő gyerekek is készíthetik, mondván: ez normális, és kicsit sem tiszteletlen). Persze az érettség a fontos, nem a kor. Valaki lehet elég érett az ilyesfajta dolgokhoz 15-16 évesen is, de ebbe most ne menjünk bele. Egy biztos: aki az ilyen képzeletbeli dolgokat összekeveri a valósággal, azt senki sem nevezné érett embernek.

Idézet
MrsHoran2001  - Ma, 12:33 
Gyerekek,ez olyan kamu hogy már nekem fáj :') A képek régiek,nincs rajta Liam 3 legújabb tetkója. Másodjára, mindig Liam nyilatkozik?! Why?! És igen,persze,Liam ilyet sosem mondana a rajongókra... pls

Nem akarok beléd kötni, csak fel akarlak világosítani; maga Liam írta ki a twitterére szeptember 10-én, hogy köszöni az Attitudenak az interjút a magazinban. Nem ismerem Liam tetkóit, de a magazinoknak hosszabb időbe telik megírni egy-egy számot, ezért kaphatóak általában havonként. Valószínűleg a fotózás még azelőtt volt, hogy Liam megcsináltatta volna a tetoválásokat.
Egyébként szerintem azért Liam nyilatkozik legtöbbször, mert általában ő tudja a fiúk közül a legjobban kifejezni önmagát (személyes vélemény) smileeee.gif

Idézet
El Mexicano  - Ma, 12:43 
„Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes.” Én meg inkább szomorúnak tartom, hogy lassan természetes... Tényleg lassan ott tartunk, hogy azok lesznek kisebbségben, akiknek normális a szexuális élete??  sad.gif

Még mindig nincsenek többségben a melegek. Mellékesen megjegyzem, a természetben is figyeltek már meg olyan állatfajokat, melyek azonos nemű egyedek iránt is tápláltak szexuális vonzalmat, tehát ez nem is olyan természetellenes. Ismétlem, nem akarok veled se veszekedni, de nem kellene, hogy zavarjon téged a homoszexualitás. Nem kell végignézned, mit csinál két idegen ember a saját hálószobájukban, senki se kényszerít rá, semmi közöd hozzá.
De ez mind csak az én véleményem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77
2015. szeptember 13. 16:57 #78
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Liam interjúi mindig nagyon jók. Remekül fejezi ki magát, és szeretem benne, hogy szeret tiszta vizet önteni a pohárba. Ezért támadja a sok hülye... Gratulálok nekik. Igen ez a larry és társaik jó pofa dolog egy bizonyos szintig... De ezek a levelek küldözgetése, és konkrétan már zaklatva vannak ezzel a srácok... szánalmas.
Újabb dolgokat lehetett megtudni Liamről, aminek nagyon-nagyon örülök.
Viszont megint csak elég szánalmas, hogy a larrysek úgy védekeznek, 'ááá csak a modest' MINDIG A KICSESZETT MODEST. sleep.gif Igen a modest szar, sokszor kicsesz a fiúkkal, de azért ne magyarázzátok már őket bele mindenbe, mert a valóság nem fedi a ti képzelgéseiteket. Ezek az örökös összeesküvés elméleteitek, már kikészítik a srácokat. És igen Liam itt magáról beszélt, hogy mennyire irritája már, de ha őt irritálja, képzeld mennyire zavarja Harryt és Louist, kb 1 évig egymásra sem mertek nézni miattatok, szépen tökre lett téve a barátságuk, amiből ki egy love sztorit kreáltatok. Gratula.
És nem érdekel ki ért egyet és ki nem velem. Ha a larrysek nyávoghatnak itt, akkor én is elmondhatom mit gondolok a témáról.
2015. szeptember 13. 18:29 #79
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
úristen, liamben sosem tudok csalódni, mindnben egyetértek vele smileeee.gif <3
2015. szeptember 13. 20:01 #80
Gemma21
Gemma21