a cikk írója csak kiragadott néhány dolgot egy teljes inerjúból
amúgy meg most a shipperek többsége Liamre van ki akadva hogy hogyan erte megcáfolni az hogy Larry nem lézeik sőt hogy soha ne is létezet
ez nem Liam drága dolga lett volna hanem Harry és Louisé nekik kellet volna oda állni és megmondani a tutit még akkor is ha igaz vagy akkor is ha nem igaz mert most Liam vissz el a balhét jogtalanul mert nem érdemli meg
Liam Payne számára kényelmetlen a homoszexuális ábrázolás bandán belül
2015. szeptember 12. 21:52
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
A címlap nagyon jó lett, Liam pedig nagyon intelligensen nyilatkozott, mint mindig.
2015. szeptember 12. 22:09
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
És az a legrosszabb, hogy egy-egy ilyen alkalommal, mikor felszólalhat és elmondhatja a tényleges igazat, a véleményét egy-egy dologról, akkor is sokkal több bántás éri őt, mint amennyi jó kritika. És félreértés ne essék, én most nem erre az oldalra gondolok, mert a kommentek nagy része valóban egyetért mindazzal, ami itt áll. A legrosszabb szerintem az, hogy olyan elvakult némelyik rajongó, hogy ezt már nem is tudnám rajongásnak hívni, ez sokkal inkább egy megszállottság! Olyan szinten belelovalták magukat mindebbe a Larry shipperek, hogy az valami hihetetlen, én tényleg nem tudom megérteni hogyan képesek ennyire elvakultan és alaptalanul feltételezni két, számukra teljesen ismeretlen emberről, hogy melegek. Hiszen nem ismerik őket személyesen! És az még durvább, hogy ha még nem is ők, hanem valamelyik másik bennfentes szólal fel ez ellen, vagy bármelyik más pletyka ellen, akkor rögtön kamunak, hamisnak titulálják a cikket, az interjút, sőt, néha még magát a bennfentest is, miszerint amúgy sincs igaza, nem is ismeri őket, csak hazudozik össze-vissza. Én, mint rajongó állítom, hogy az, amit némelyik shipper csinál már nem rajongás! És most nem akarom beleásni magamat a rajongás rétegelt mivoltjába, de tény, hogy nagyon fel tud bosszantani, ha az ilyen elvakul shipperek egyáltalán Directionernek hívják magukat. Persze, maga a shipperség is egy rétegelt dolog, vannak, akik egészen szolidak, akik nem írogatnak mindenkinek erről és nem tolják le azokat hülye, meggondolatlan kommentekben, aki esetleg az ellenkezőjét vallja, de az is tény, hogy van egy határ, amit sokan sajnos átléptek. Akik a tweetjeikhez csak annyit írnak, hogy "Larry is real" azokat inkább tudnám zaklatóknak, mint rajongóknak hívni. Szóval igen, helyesen szólott a mester!
2015. szeptember 12. 22:10
|
Galambos Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 243717 offline
|
Na szóval, én hallottam olyat is, hogy ez a Larrys interjú régi, és hogy ezt bem is ő mondta, szóval én már nem tudok elhinni semmit..
És Liam mint mindig eszveszejto
És Liam mint mindig eszveszejto
2015. szeptember 12. 22:49
Eloszor is, Liam irto szexi ezeken a kepeken, nagyon fotogen! Masodszor, imadom, hogy ilyen inteligensen nyilatkozik mindig. Es teljesen egyetertek vele! A One Directionnek egyszer tenyleg vege lesz de nem most. Larry nem letezik, csak baratok. Nem hallottatok meg draga shipperok olyanrol hogy legjobb barat? Es sok boldogsagot Liamnek es Louisnak is a babahoz es a kapcsolathoz!
2015. szeptember 13. 09:34
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
Nagyon jo lett az interju! Liam meg mindig allatira szexi *.* nagyon erette ember lett <3
2015. szeptember 13. 09:40
Na azokat én sem bírom, akik melegnek nevezik az 1D-t. Az egyik osztálytársam is azt mondja, hogy Nall Liam-mel,Harry Louis-sal kavar. De én tudom, hogy ez nem igaz. És ez a fontos. Hogy én tudom. =)
2015. szeptember 13. 09:59
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Teljesen biztos voltam azokban a dolgokban amiket Liam elmondott, Louis-ról, Harry-ről és az összes többi dologról
2015. szeptember 13. 10:29
Liam, na én teljesen egyetértek minden szavával, még így is hogy alábbhagyott a 1D korszakom.
2015. szeptember 13. 12:33
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Gyerekek,ez olyan kamu hogy már nekem fáj :') A képek régiek,nincs rajta Liam 3 legújabb tetkója. Másodjára, mindig Liam nyilatkozik?! Why?! És igen,persze,Liam ilyet sosem mondana a rajongókra... pls
2015. szeptember 13. 12:43
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
„Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes.” Én meg inkább szomorúnak tartom, hogy lassan természetes... Tényleg lassan ott tartunk, hogy azok lesznek kisebbségben, akiknek normális a szexuális élete??
2015. szeptember 13. 15:15
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Imádom, hogy Liam ilyen intelligens
én is ugyan ezt Gondolom a Larry-s témáról és hogy Lou apuka lesz. Ok tőlem nyugodtan kitalálhat akárki egy ilyen Larry-s féle story-t, de tartsa meg magának és hagyja békén a fiúkat, mert ezzel a hülyeséggel már tényleg tönkre teszik őket.
Szerintem senki nem örülne annak, ha egy ilyen szorit találnának ki róla... Jó mondjuk nem csak Larry, hanem kb minden fiúról, de akkor is ez a Larry-s dolog ez már túlzás
Attól,hogy valakik jó barátok, attól még nem jelenti azt hogy szerelmesek...
2015. szeptember 13. 15:34
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Teljesen igaza van Liamnek, mindenben. Nagyon kínos érzés lehet, ha meglátsz egy manipulált képet rólad és a legjobb barátodról, ahogy csókolóztok, vagy egy félreérthetetlen pózban vagytok egymáson (fun fact: ezeket a képeket bőven 18 alatt lévő gyerekek is készíthetik, mondván: ez normális, és kicsit sem tiszteletlen). Persze az érettség a fontos, nem a kor. Valaki lehet elég érett az ilyesfajta dolgokhoz 15-16 évesen is, de ebbe most ne menjünk bele. Egy biztos: aki az ilyen képzeletbeli dolgokat összekeveri a valósággal, azt senki sem nevezné érett embernek.
Nem akarok beléd kötni, csak fel akarlak világosítani; maga Liam írta ki a twitterére szeptember 10-én, hogy köszöni az Attitudenak az interjút a magazinban. Nem ismerem Liam tetkóit, de a magazinoknak hosszabb időbe telik megírni egy-egy számot, ezért kaphatóak általában havonként. Valószínűleg a fotózás még azelőtt volt, hogy Liam megcsináltatta volna a tetoválásokat.
Egyébként szerintem azért Liam nyilatkozik legtöbbször, mert általában ő tudja a fiúk közül a legjobban kifejezni önmagát (személyes vélemény)
Még mindig nincsenek többségben a melegek. Mellékesen megjegyzem, a természetben is figyeltek már meg olyan állatfajokat, melyek azonos nemű egyedek iránt is tápláltak szexuális vonzalmat, tehát ez nem is olyan természetellenes. Ismétlem, nem akarok veled se veszekedni, de nem kellene, hogy zavarjon téged a homoszexualitás. Nem kell végignézned, mit csinál két idegen ember a saját hálószobájukban, senki se kényszerít rá, semmi közöd hozzá.
De ez mind csak az én véleményem
Idézet
MrsHoran2001 - Ma, 12:33
Gyerekek,ez olyan kamu hogy már nekem fáj :') A képek régiek,nincs rajta Liam 3 legújabb tetkója. Másodjára, mindig Liam nyilatkozik?! Why?! És igen,persze,Liam ilyet sosem mondana a rajongókra... pls
Nem akarok beléd kötni, csak fel akarlak világosítani; maga Liam írta ki a twitterére szeptember 10-én, hogy köszöni az Attitudenak az interjút a magazinban. Nem ismerem Liam tetkóit, de a magazinoknak hosszabb időbe telik megírni egy-egy számot, ezért kaphatóak általában havonként. Valószínűleg a fotózás még azelőtt volt, hogy Liam megcsináltatta volna a tetoválásokat.
Egyébként szerintem azért Liam nyilatkozik legtöbbször, mert általában ő tudja a fiúk közül a legjobban kifejezni önmagát (személyes vélemény)
Idézet
El Mexicano - Ma, 12:43
„Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes.” Én meg inkább szomorúnak tartom, hogy lassan természetes... Tényleg lassan ott tartunk, hogy azok lesznek kisebbségben, akiknek normális a szexuális élete?? sad.gif
„Igazából viccesnek tartom, hogy az, ha valaki meleg, még mindig beszédtéma, és nem természetes.” Én meg inkább szomorúnak tartom, hogy lassan természetes... Tényleg lassan ott tartunk, hogy azok lesznek kisebbségben, akiknek normális a szexuális élete?? sad.gif
Még mindig nincsenek többségben a melegek. Mellékesen megjegyzem, a természetben is figyeltek már meg olyan állatfajokat, melyek azonos nemű egyedek iránt is tápláltak szexuális vonzalmat, tehát ez nem is olyan természetellenes. Ismétlem, nem akarok veled se veszekedni, de nem kellene, hogy zavarjon téged a homoszexualitás. Nem kell végignézned, mit csinál két idegen ember a saját hálószobájukban, senki se kényszerít rá, semmi közöd hozzá.
De ez mind csak az én véleményem
2015. szeptember 13. 16:57
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Liam interjúi mindig nagyon jók. Remekül fejezi ki magát, és szeretem benne, hogy szeret tiszta vizet önteni a pohárba. Ezért támadja a sok hülye... Gratulálok nekik. Igen ez a larry és társaik jó pofa dolog egy bizonyos szintig... De ezek a levelek küldözgetése, és konkrétan már zaklatva vannak ezzel a srácok... szánalmas.
Újabb dolgokat lehetett megtudni Liamről, aminek nagyon-nagyon örülök.
Viszont megint csak elég szánalmas, hogy a larrysek úgy védekeznek, 'ááá csak a modest' MINDIG A KICSESZETT MODEST.
Igen a modest szar, sokszor kicsesz a fiúkkal, de azért ne magyarázzátok már őket bele mindenbe, mert a valóság nem fedi a ti képzelgéseiteket. Ezek az örökös összeesküvés elméleteitek, már kikészítik a srácokat. És igen Liam itt magáról beszélt, hogy mennyire irritája már, de ha őt irritálja, képzeld mennyire zavarja Harryt és Louist, kb 1 évig egymásra sem mertek nézni miattatok, szépen tökre lett téve a barátságuk, amiből ki egy love sztorit kreáltatok. Gratula.
És nem érdekel ki ért egyet és ki nem velem. Ha a larrysek nyávoghatnak itt, akkor én is elmondhatom mit gondolok a témáról.
Újabb dolgokat lehetett megtudni Liamről, aminek nagyon-nagyon örülök.
Viszont megint csak elég szánalmas, hogy a larrysek úgy védekeznek, 'ááá csak a modest' MINDIG A KICSESZETT MODEST.
És nem érdekel ki ért egyet és ki nem velem. Ha a larrysek nyávoghatnak itt, akkor én is elmondhatom mit gondolok a témáról.
2015. szeptember 13. 18:29
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
úristen, liamben sosem tudok csalódni, mindnben egyetértek vele
<3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: