Liam Payne számára kényelmetlen a homoszexuális ábrázolás bandán belül
2015. szeptember 12. 18:24
Woah ez a két kép... csodás
Imádom ahogy nyilatkozott,annyira intelligens
A Larry shipperségnek is sok rétege van.Vannak akik tényleg szivárványok zászlókat hordozgatnak koncertekre és szégyenletes képeket gyártanak...hát ez szerintem is visszataszító.Liam meg rohadtul nem homofób
Imádom ahogy nyilatkozott,annyira intelligens
2015. szeptember 12. 18:25
Liam-nek teljes mértékben igaza van és még mindig szexi.
2015. szeptember 12. 18:54
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Az egyetlen durva ebben a cikkben vagyis nem is a cikkben hanem a magyar Directioner közösségben az, hogy nem hiszik el, hogy ezt Liam nyilatkozta. Azt mondják, hogy semmi nem bizonyítja azt, hogy valós lenne az interjú egészen biztosan nem Liam nyilatkozta. A Larry pártiak (én nem vagyok az) pedig még inkább állítják, hogy ez a cikk hamis mert Larry létezik meg ecetera ecetera.. Aha. Persze. Nem elég nekik az, hogy az egyik bandatag a saját maga mondta el ezt ők nem fogják fel. Belemagyarázzák, hogy biztosan előre megvolt írva az interjú és a Modest! próbálja elhitetni az emberekkel azt, hogy nincs Larry. Kész agyrém az egész DAOMT. Felnőtt emberek ha annyira utálnák a Modest-et és beleszólnának az életükbe már réh otthagyták volna őket a bánatos p******. Durva amit a Larry-sek csinálnak nem létezi, hogy ennyire elvakult legyen valaki és ennyire higgyen olyanban ami nincs talán a muszlim vallásúakhoz tudnám őket hasonlítani (azt hiszem a muszlimok ennyire elvakultak nem tudom pontosan de remélem mindenki érti mit szeretnék mondani). Ők a Koránt forgatják ki a Larrysek pedig Lou és Harry barátságát.. Durva és félelmetes. A legszörnyűbb az egészben az, hogy Louis hosszú párkapcsolatának is vége lett. Én nem szeretnék okolni senkit de valószínűnek tartom azt, hogy Eleanor már nem bírta a Larrysektől kapott bántásokat és ezért lett vége a kapcsolatnak.. Én is "őrült" rajongó vagyok de igyekszem reálisan hozzáállni a srácokhoz akkor is ha nem mindig sikerül. A Larrysek ezt meg sem próbálják. Elgondolkozhatnának és átértékelhetnék a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. szeptember 12. 19:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
undorító, hogy folyton mindenki a biszexualitásról/homoszexualitásról beszél...
ahogy az is, hogy tényleg rengeteg olyan rajongó van, aki képes lerajzolni két azonos nemű kedvencét intim helyzetben. komolyan belegondolnak, milyen érzés ez az adott illetőnek? a fanficek hagyján és bevallom én is olvasok ilyesmiket is, de aki a fanok írását/elképzelését belelátja a valóságba is, hát arra már tényleg nem tudok mit mondani.
ahogy az is, hogy tényleg rengeteg olyan rajongó van, aki képes lerajzolni két azonos nemű kedvencét intim helyzetben. komolyan belegondolnak, milyen érzés ez az adott illetőnek? a fanficek hagyján és bevallom én is olvasok ilyesmiket is, de aki a fanok írását/elképzelését belelátja a valóságba is, hát arra már tényleg nem tudok mit mondani.
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. szeptember 12. 19:15
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Valójában már nem lehet tudni mi igaz meg mi nem ebben a mai világban, de az tuti h Liam a kedvenc tagom a csapatból (valójában ő az egyetlen akit szeretek
Nagyon jól összerakta a dolgokat és én bár nem vagyok 1D tag engem is idegesítenek ezek a "melegpár" teóriák. Nem értem minek kell ezt... Ezzel csak kényelmetlen helyzetbe hozzuk őket (vagyis akit lehet.) Nagyon jó képek készültek róla
2015. szeptember 12. 19:31
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Mindenki abban hisz, amiben akar, kicsi szíve joga. DE én már nagyon unom a Larry shippereket. Próbálom nem figyelembe venni, de mindenhol ott vannak.
Amúgy egyetértek Liam-mel.
Amúgy egyetértek Liam-mel.
2015. szeptember 12. 19:43
|
|
xXxAdryxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 238460 offline
|
Én teljes mértékben megértem Liam-öt,szerintem a "Larry Shipper"nek kicsit vissza kéne fogni,nem vagyok utálkozó,de ez már szerintem is túlzás...
2015. szeptember 12. 20:47
Hát el tudom képzelni... láttam twitteren és más oldalakon olyat amin "Larry"-vel (ahogy mondják) foglalkoznak ..és nagyon beteg. engem nem érdekel a banda és nem is ismerem a zenéjüket csak 1-2 számot (ezt nem szemrehányásnak szántam pedig úgy jött le
) de a rajongókat sokat nézegetem, hogy mit csinálnak - szórakozásképpen. Nem irigylem őket némelyik miatt :/
2015. szeptember 12. 20:55
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Ez a Larry-s dolog kicsit már tényleg túlzás.
#sorrynotsorry
#sorrynotsorry
2015. szeptember 12. 21:10
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Pocok2001 - Ma, 19:34
haha és akkor nem is tudja, hogy hogy megy ez a k-pop bandáknál biggrin.gif
Hm, tökéletesen egyetértek veled. Én elég nagy "shipper" vagyok, bár konkrétan nem One Direction, de azért tiszteletben kellene azt tartani, hogy ez őket zavarja, és nyíltan nem ilyenekkel traktálni őket.
Forrás: http://starity.hu/magazin/57615-liam-payne-szamara-kenyelmetlen-a-homoszexualis-abrazolas-bandan-belul.../#ixzz3lYLVBDeG
haha és akkor nem is tudja, hogy hogy megy ez a k-pop bandáknál biggrin.gif
Hm, tökéletesen egyetértek veled. Én elég nagy "shipper" vagyok, bár konkrétan nem One Direction, de azért tiszteletben kellene azt tartani, hogy ez őket zavarja, és nyíltan nem ilyenekkel traktálni őket.
Forrás: http://starity.hu/magazin/57615-liam-payne-szamara-kenyelmetlen-a-homoszexualis-abrazolas-bandan-belul.../#ixzz3lYLVBDeG
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.