Demi Lovato a női nemhez is vonzódik?
2015. szeptember 23. 18:39
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem ítélem el a biszexuálisakat, melegeket, de csak azért, mert nem tehetnek róla, ezt érzik, legyenek boldogak. De ha valaki csak a kíváncsiság vagy a hírnév miatt csinálja az már tényleg gusztustalan és egyáltalán nem normális! Ez alatt nem biztos,hogy Demire gondoltam, de erősen gyanakszom sajnos már erre is
2015. szeptember 25. 20:05
|
nanemárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.21. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 249944 offline
|
Kedves fiatalok! Egyszer az életben próbáljátok meg nem más hülyeségeit szajkózni, hanem használni azt a valamit a fejetekben, amit agynak hívnak. Elárulom, hogy a gondolkodás nem fáj.
2015. szeptember 25. 23:04
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Nekem nincs semmi bajom a melegekkel, van is homoszexuális jó barátom, viszont kezd rohadtul irritálni, hogy minden második ember már melegebb éghajlatokhoz vonzódik... Ez most valami divat? Ezzel akarnak kompenzálni, címlapra kerülni? Annyira érdekes, hogy egy csomó ember van, aki VALÓBAN a saját neméhez (is) vonzódik, és nem kiabálja körbe a fél világot, mégis boldog és teljes életet él... Közvetlen környezetemben élő lányka (14-15 éves lehet) kijelentette, hogy márpedig ő a lányokat szereti, mert a kedvenc sztárja is meleg, és ez menő. Két hét múlva kézen fogva sétálgatott egy korabeli sráccal, később kérdezem micsi? Jaj a barátnőimmel megbeszéltük, hogy igazából nem jó ez így, ezért úgy döntöttem, hogy már nem vagyok lezbikus. Ja, oké... Én nem tudom, hogy ez most mitől menő, ez mindenkinek a saját magánügye, de divatból ne csináljuk már ezt. Tiszta szégyen ez a világ komolyan. Ne ismerem ezt a Demi Lovatot, eddig szimpatikus kiscsajnak tűnt, de ez már inkább a szánalmas kategória.
2015. szeptember 25. 23:09
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Bírom hogy mindenkit leoltotok mert mennyire gáz, hogy elítéli a másságot vagy nevezzük akárhogy. Ti elfogadjátok hogy ők melegek, akkor azt is fogadjátok már el hogy van akinek nem egyezik a véleménye a tieitekkel és abnormálisnak tartja ezt a meleg témát. Ezen vitázni komolyan...
2015. szeptember 29. 18:53
Jáj milyen retradált embereket találni a kommentszekcióban. Én sem támogatom,de vagyok annyira édes és aranyos,hogy saját embertársaimat nem ítélem el. Imádom a kötekedő és a mások véleményét elfogadni képtelen embereket.
2015. október 13. 17:48
annyira unom mar hogy mindenki ezzel a dolgokkal van megaldva hogy uristen a sajat nemehez is vonzodik stb........ fogadjak el es kesz. nem elitelni mindenkit egybol...
2015. október 15. 16:24
|
|
FloraMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 250667 offline
|
De basszus mi köze van másoknak ahhoz , hogy kivel van Miley vagy akár Demi?!Nektek hogy esne ha közszemlére raknák a nemiéletetek?!
2016. január 09. 13:25
De most komolyan! Mégis mi köze van ahhoz az embereknek, hogy ki meleg és ki nem?! Ez tök gááááááz!
2016. február 20. 12:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Ez teljesen természetes.
2016. június 19. 15:59
De basszus mi köze van másoknak ahhoz , hogy kivel van Miley vagy akár Demi?!Nektek hogy esne ha közszemlére raknák a nemi életetek?!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: