Ha egy férfi, vagy egy nő nem érzi magát teljesen heteroszexuálisnak, akkor szerintem jogos a kísérletezgetés. Meg kell tudnunk kik is vagyunk valójában. Régen rögtön elítélték az embert, ha az azonos nemű társával csináltak ezt-azt (bár a mai napig sajnos megesik, hogy elítélik a homoszexuálisakat). Ez egy velünk született dolog, hogy heteroszexuálisak leszünk vagy homoszexuálisak és ezzel semmi gond. Inkább azzal van a gond, hogy ez még mindig téma, hogy ez még mindig előítéleteket szül.
Almababa1215 teljesen egyetértek veled ezzel kapcsolatban!
Demi Lovato a női nemhez is vonzódik?
2015. szeptember 13. 09:14
@wof: pedig erről van szó. a statisztikák nem hazudnak. 4 db cikk 2 napon belül. szerintem szélesíteni akarják a rajongóbázisukat azáltal, hogy kinyilvánítják semmi elítélendő, rossz nincs abban, hogy... sőt még ő maguk is gondolnak/gondoltak rá milyen lenne, ha kipróbálnák. ha ez így összességében nem divatból, nem célorientált megfontolásból származtatható akkor miből? a cikk alanya is boldog, harmonikus kapcsolatban él a párjával akkor mért hiányozna számára még egy p*nci?
2015. szeptember 13. 09:28
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Kitti45 @ 2015.09.12. 15:20)
A természetellenes a más nemhez való vonzódás!Az anya természet nem így építette fel!Nem mondom hogy undorító,gusztustalan, nem ítélek senkit, de ez nem helyén való! Szerintem elég nagy szégyen, hogy idáig fajult ez a világ, hogy manapság a fiatalok azt hiszik, hogy menő a másik nemhez való viszonyulás (PEDIG NEM)!Úgy van kitalálva a természet, hogy legyen szeretkezés állatnak és embernek is egyaránt, hogy szaporodjanak (NEM SZÓRAKOZÁSBÓL)!
Olyan kis vicceske vagy. Majd akkor szólj, ha te is egyből megtaláltad életed párját, és egyből gyereket vállaltok, és még véletlenül sem ,,szórakozásból" szeretkeztek
2015. szeptember 13. 11:43
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nem bántásból írom, de ez a csaj folyton Miley Cyrust majmolja. Míg Miley nem mondta h a nőket is szereti addig Demi se. Most hirtelen ő is.. Olyan szánalmas nincs saját stilusa és probálja Miley útját járni.
2015. szeptember 13. 13:01
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Azoknak, akik azt hajtogatják, hogy a homoszexualitás természetellenes:
amióta világ a világ, rengeteg élőlényben megvan az a genetikai különbség (bocsi, nem ismerem a szakszavakat), ami homoszexualitást eredményez. Tehát ez egy olyan dolog, ami rendszeresen előfordul a természetben. Ebből pedig egyértelműen az következik, hogy ez NEM természetellenes. Ha meg nem hiszed, járj utána...
amióta világ a világ, rengeteg élőlényben megvan az a genetikai különbség (bocsi, nem ismerem a szakszavakat), ami homoszexualitást eredményez. Tehát ez egy olyan dolog, ami rendszeresen előfordul a természetben. Ebből pedig egyértelműen az következik, hogy ez NEM természetellenes. Ha meg nem hiszed, járj utána...
2015. szeptember 13. 13:21
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
nem kéne azzal jönni, hogy ez divat. N.Noncs98-al egyetértek, ha valaki nem 100%osan biztos abban, hogy heteroszexuális, akkor miért ne kisérletezgethetne? majd kiderül, mi is van.
2015. szeptember 13. 15:55
Idézet (H.Vivien @ 2015.09.12. 21:22)
Alaposan meglepődtem...
De mit várok, hisz már ez a "divat"... :/
Anyám, neki álltam a hozzászólások olvasgatásának, de már megbántam..
Idézet (emily92-17 @ 2015.09.13. 11:43)
Míg Miley nem mondta h a nőket is szereti addig Demi se. Most hirtelen ő is..
Kimondta konkrétan, hogy szereti a nőket is? Mert szerintem nem, de akkor lehet én értelmeztem félre. Az már nem az ő baja, hogy itt egyeseknek ez a dolog nem volt egyértelmű, főleg Ruby Rose 2013-as 'I'm the one person demi has slept with that didn't sell naked photos of her' kijelentése után, ami jóval azelőtt volt, hogy Miley bármit is nyilatkozgatott, de oké, legyen így, ahogy te mondod.
Idézet (xixo daniella @ 2015.09.12. 18:14)
Kísérletezgetés...ebből is látszódik hogy csak a hírnév,divat miatt csinálja.Szerintem ez szégyen.
Idézet (OceanSoul @ 2015.09.13. 09:14)
@wof: pedig erről van szó. a statisztikák nem hazudnak. 4 db cikk 2 napon belül. szerintem szélesíteni akarják a rajongóbázisukat azáltal, hogy kinyilvánítják semmi elítélendő, rossz nincs abban, hogy... sőt még ő maguk is gondolnak/gondoltak rá milyen lenne, ha kipróbálnák. ha ez így összességében nem divatból, nem célorientált megfontolásból származtatható akkor miből? a cikk alanya is boldog, harmonikus kapcsolatban él a párjával akkor mért hiányozna számára még egy p*nci? 
Attól, hogy most boldog párkapcsolatban él Wilmerrel, még nem zárja ki azt, hogy mielőtt összejöttek, ő ágyba bújt nőkkel is, sőőőt.
2015. szeptember 13. 16:56
Idézet (Kitti45 @ 2015.09.12. 15:20)
A természetellenes a más nemhez való vonzódás!Az anya természet nem így építette fel!Nem mondom hogy undorító,gusztustalan, nem ítélek senkit, de ez nem helyén való! Szerintem elég nagy szégyen, hogy idáig fajult ez a világ, hogy manapság a fiatalok azt hiszik, hogy menő a másik nemhez való viszonyulás (PEDIG NEM)!Úgy van kitalálva a természet, hogy legyen szeretkezés állatnak és embernek is egyaránt, hogy szaporodjanak (NEM SZÓRAKOZÁSBÓL)!
Imádom, mikor azzal jöttök a homo-, bi-, transzszexualitás stb. kapcsán, hogy természetellenes, meg az anyatermészet meg minden jóapámf---a, holott az ember az egyetlen olyan faj, amely nem csak, hogy ítélkezik, de elég sokan használnak/használunk fogamzásgátlót pl. vagy parfümöket, az iskolába/munkahelyre nem gyalog, hanem járművekkel megyünk, sőt, internetet is használunk, és egyik sem található meg a természetben alapból, ellentétben az ember szexuális perverziójával. Éljetek barlangban, hordjatok állatbőrt ruha címszó alatt vagy legyetek meztelenek, és egyetek magokat, ha ennyire a szíveteken viselitek az anyatermészetet.
Ó, és Demi egy szóval nem mondta, hogy biszex, még azt sem mondta ki, hogy kipróbált dolgokat a női nemmel, szóval ez a "divat-nem-heterónak-lenni" szöveget is be lehet fejezni, mert sokkal mainstreamebb, mint biszexnek lenni.
2015. szeptember 13. 17:52
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
állitolag a nők több mint 80%a kedveli a nőket mondhatni biszexuálisak, és akkor meg mivan? nőknél ez elfogadottabb válljon egézségére , legalább tud fantáziálni:D
2015. szeptember 14. 16:53
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Az Ő dolga és ezt teljes mértékben tiszteletben tartom. Soha nem ítéltem el a homoszexuálisokat, és nem is fogom mert, ugyan azok az emberek mint te vagy én.
2015. szeptember 14. 19:51
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem kell elítélni ezért. Nincs vele semmi gond
2015. szeptember 17. 19:17
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Reka1213 @ 2015.09.13. 01:24)
Oké, szeretnék itt néhány dolgot leszögezni:
1. Demi egy szóval sem mondta, hogy ő meleg.
2. Egy szóval sem mondta, hogy biszexuális.
3. Ha valaki "kísérletezgetik" az nem jelenti azt, hogy a személy meleg vagy biszexuális.
4. Több mint 1000 fajban figyeltek meg homo- és biszexuális viselkedést, míg homofóbia csak az emberi fajban található meg.
5. A szexuális és romantikus vonzódás két különböző dolog. Kérlek nézzetek utána az interneten.
6. Nem létezik olyan dolog, hogy valaki divatból homoszexuális vagy biszexuális. Ez nem választás kérdése. Te talán úgy lettél heteroszexuális, hogy egyik nap felébredtél és azt gondoltad "oh, mostantól hetero leszek, hiszen mindenki az!"?
7. Majdnem minden híresebb, bölcsebb ember támogatja az LMBT tagokat. Nem gondoltatok még bele miért lehet ez?
8. Nem mindenki pénzért és figyelemért csinálja azt, amit csinál.
1. Demi egy szóval sem mondta, hogy ő meleg.
2. Egy szóval sem mondta, hogy biszexuális.
3. Ha valaki "kísérletezgetik" az nem jelenti azt, hogy a személy meleg vagy biszexuális.
4. Több mint 1000 fajban figyeltek meg homo- és biszexuális viselkedést, míg homofóbia csak az emberi fajban található meg.
5. A szexuális és romantikus vonzódás két különböző dolog. Kérlek nézzetek utána az interneten.
6. Nem létezik olyan dolog, hogy valaki divatból homoszexuális vagy biszexuális. Ez nem választás kérdése. Te talán úgy lettél heteroszexuális, hogy egyik nap felébredtél és azt gondoltad "oh, mostantól hetero leszek, hiszen mindenki az!"?
7. Majdnem minden híresebb, bölcsebb ember támogatja az LMBT tagokat. Nem gondoltatok még bele miért lehet ez?
8. Nem mindenki pénzért és figyelemért csinálja azt, amit csinál.
*képzeletbeli kitüntetést nyújt* Nagyon szépen megfogalmaztad.
Idézet (khalifa @ 2015.09.12. 15:26)
»Nem, nem, nem, ez rossz!« Igen így van ez undorító. Azért ha jól megnézzük a férfiak nagy része csak a lányokat szereti és nem volt még férfival. Ne is legyen. Nem szabad hagynuk, hogy az ilyen retardált félék elszaporodjanak.
Az egyetlen, ami undorító, az az agresszív, tajtp@raszt stílusod, jányom'. Nem tudom, honnan ered, feltételezem, hogy egy roppant konzervatív közegből robbantál ide. -tegyük hozzá, valószínűleg nem akartál kilógni a sorból, az tett ilyenné, inkább nem is minősítelek tovább.
A tévhiteidnél már csak a rosszindulatúságod a nagyobb, annál pedig a csőlátásod. Az előbbi kifejezést amúgy divatból használom, mert annyira elterjedt lett. (lol)
Továbbá, hogy még egyszer elolvastam az aberrált irományod, a fáradtság és reménytelenség tört rám, hogy csak azért nem vagyunk még mindig egyelőek, mert pár ilyen degeneráltan vélekedő emberi lénynek szúrja a kis szemét, hogy más boldog szeretne lenni, sz@rva a következményekre.
Nem tudom, az is átfutott a fejemen, hogy biztosan nagyon unatkozol otthon, talán senkid sincs, talán hobbid sincs, és csak azért jársz fel, hogy másokat provokálj hasonló minőségű macskakaparásokkal. Te pont nem az vagy, aki megakadályozhatja mások jólétét, mások hazugságoktól mentes életét. Ez a Föld nevű bolygó, ahová te is, és én is születtünk, azonos céllal, hogy véghez vigyük, ami a feladatunk, és meghaljunk. Ha te azt gondolod, felsőbbrendű vagy itt bárkinél is, felvilágosítalak: tévedsz.
Kár, hogy a pár sor, amit idehánytál utálkozáson kívül mást sem tartalmaz. Érveid nincsenek, tudatlan, buta, magadnak való ember vagy. Ha gondolod, szívesen vitatkozok veled a témáról, egyértelmű lenne, végül kinek lenne igaz, mert -mint ahogyan említettem- érvek és racionalitás még minimálisan sem szorult a fentibe.
2015. szeptember 18. 17:25
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nekem Demi valahogy egyre jobban unszimpatikusabb, pedig régen nagyon nagy rajongója voltam. Olyan kellemetlen lett az egész személyisége. Ez az új szexizős stílusa pedig nagyon hiteltelen számomra, fellépéseken is amiket leművel, ahogy leguggol meg hasonló, valahogy még nézni is kínos. Egyáltalán nem azt a benyomást kelti, aki magabiztos és szexi. Inkább mintha kétségbeesetten akarna közönségesnek tűnni, de amúgy meg tök zavarban van, de ehhez nagyon jól tud beképzelt arcot vágni. Nincs meg hozzá egyszerűen az a dögös kisugárzás. Szerintem. A ruhákat is mindig sikerül úgy kiválogatnia, amik a legelőnytelenebbek. Hát lehet valakinek ez bejön, de nekem nem ilyennek tűnik egy magabiztos érett nő. A tehetsége még mindig megvan, és énekelni is tud, de már a gesztusai is túl idegesítőek, így a fellépéseken is inkább csak a hangot hallgatom.
Na mindegy, szóval ez, hogy ő lányokkal is kísérletezik, ez csak hab a tortán. Én elhiszem, hogy mostmár magabiztos meg hasonló dolgok, de nekem valahogy így már olyan hiteltelen. Ha ez az igazi Demi, akkor nekem nagyon nem szimpi.
Na mindegy, szóval ez, hogy ő lányokkal is kísérletezik, ez csak hab a tortán. Én elhiszem, hogy mostmár magabiztos meg hasonló dolgok, de nekem valahogy így már olyan hiteltelen. Ha ez az igazi Demi, akkor nekem nagyon nem szimpi.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: