nem baj
nehogymár ettől ítéljék el az emberek,mert az már szégyen lenne
Demi Lovato a női nemhez is vonzódik?
2015. szeptember 12. 14:26
Jól van, most már mindenki biszexuális lesz?
Semmi bajom velük, sőt, kedvelem őket, de kezdem unni, hogy minden "celeb" felvállalja...
Semmi bajom velük, sőt, kedvelem őket, de kezdem unni, hogy minden "celeb" felvállalja...
2015. szeptember 12. 14:36
Látom a mai sztárvilágban a biszexualitás a menő.
2015. szeptember 12. 14:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jajj,, te úristen ezek a kommentek..
Szétröhögöm magam rajtuk..
Divatbiszex?? Miért baj az nektek , hogy felvállalják hogy igenis, "a másik nemet is szeretem", kérdem én , hol itt a probléma?
minek kell egyből azt feltételezni hogy divatból? ti szerintem azt se tudjátok hogy miről beszéltek..
2015. szeptember 12. 14:51
Drága sziveim...
Melegnek lenni normális. Biszexnek lenni normális. Heterónak lenni is normális, de semmivel sem normálisabb, mint bármely más irányultság. 2015 van, man!
Melegnek lenni normális. Biszexnek lenni normális. Heterónak lenni is normális, de semmivel sem normálisabb, mint bármely más irányultság. 2015 van, man!
2015. szeptember 12. 15:01
itt már szerintem a jövőben már az lesz a divat hogy lány-lánnyal..fiú-fiúval..ennyi..
2015. szeptember 12. 15:01
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
TheTruthAboutLove, gondolom te nem tudod mit írsz le, csak tudod az a baj lehet hogy egyeseknek ez normális de a kis hülye rajongók azt fogják csinálni mint a NAGY kedvenc sztárjuk. Na Ennyit erről...
2015. szeptember 12. 15:02
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ott a pont kiwy! Nekem semmi bajom sincs azokkal, akik a saját neműkhöz vonzódnak, de csak én találom furának, hogy mostanában minden híresség felvállalja?
2015. szeptember 12. 15:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (stelli1212 @ 2015.09.12. 15:01)
TheTruthAboutLove, gondolom te nem tudod mit írsz le, csak tudod az a baj lehet hogy egyeseknek ez normális de a kis hülye rajongók azt fogják csinálni mint a NAGY kedvenc sztárjuk. Na Ennyit erről...
Mert ha neked egy kedvenced beleugrik a kútba, akkor te is megteszed csak azért, mert NAGY kedvenc?
Ruby Rose... Ruby Rose mindenhol.
2015. szeptember 12. 15:15
Na és most mi van abban,ha tényleg volt csajokkal kapcsolata? Mindenki éli a saját életét és úgy éli,ahogyan ő akarja.És amúgy is,nem egy lány/fiú van ilyen helyzetben,hogy volt már férfivel/csajjal KApcsolatuk és most meg már a rendes életet választották.Nem mindenki egyforma és senki sem tehet arról,hogy pl.szeretik a melegeket és azok akarnak lenni.Tegyük fel,hogy egy idegen először saját rendes életet él,amiben a férfiakat szereti,de nem akarja őt senki és inkább úgy dönt,hogy inkább lányokkal lesz,és? az ő dolguk,hogy kivel vannak és kivel nincsenek..És a kommentekben láttam egyett,hogy: omg,sosem szerettem Demit. istenem,te hallod magad? ezért utálni valakit,mert a lányokat is kedveli?.. istenem.. inkább te vagy az OMG.. és erről ennyit.
2015. szeptember 12. 15:17
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szandi0820: Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 12. 15:20
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
A természetellenes a más nemhez való vonzódás!Az anya természet nem így építette fel!Nem mondom hogy undorító,gusztustalan, nem ítélek senkit, de ez nem helyén való! Szerintem elég nagy szégyen, hogy idáig fajult ez a világ, hogy manapság a fiatalok azt hiszik, hogy menő a másik nemhez való viszonyulás (PEDIG NEM)!Úgy van kitalálva a természet, hogy legyen szeretkezés állatnak és embernek is egyaránt, hogy szaporodjanak (NEM SZÓRAKOZÁSBÓL)!
2015. szeptember 12. 15:29
Szerintem sincs semmi gond az ilyennel. Nem tehetnek arrol az emberek hogy ilyenek...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.