A 23 éves énekesnő londoni tartózkodása alatt Alan Carr műsorában járt, ahol nem tagadta, hogy a női nemet is kedveli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato a női nemhez is vonzódik?
2015. szeptember 12. 12:57
2015. szeptember 12. 13:14
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Demit úgy kell elfogadni, ahogy van, nem lehet elítélni e miatt!
2015. szeptember 12. 13:19
Szerintem ez nagyon jó h felvállalja magát
"kísérletezni" lehet
2015. szeptember 12. 13:27
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
De csak nagy divat lett hogy most hirtelen mindenki felvállalta a biszex énjét... :/
2015. szeptember 12. 13:30
Így is kell! Okos tőle, hogy felvállalja magát, hisz ezen nincs semmi szégyelnivaló.
2015. szeptember 12. 13:30
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Omg ....soha nem szerettem Demit
2015. szeptember 12. 13:38
Egyet értek stelli 1212 vel most lassan mindenki biszexuális
2015. szeptember 12. 13:39
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Eskü lassan divat lesz, mert érdekes mód egyről a kettőre, majd minden híresség a saját neméből válogat, vagy épp bevallja 'miért ne', vagy azt hogy volt már valaki a saját nemáből... Nincs bajom azzal, ha valaki tényleg a saját neméhez vagy mind a kettőhöz vonzódik, szíve joga, de hogy hirtelen mindenki... Furcsa.
2015. szeptember 12. 13:56
Végre már.
Bár konkrétan nem jelentette ki, és valószínűleg soha nem is fogja, de nem is kell, mert a sok kis apró jel, célozgatás, és a neten keringő képek miatt számomra annyira egyértelmű volt mindig is, főleg Ruby Rose 'nyilatkozata' után. Imádtam az interjút, sírtam azon a részen, amikor Alannal nem értették meg egymást.
Tom Hardy
2015. szeptember 12. 14:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nem gondoltam volna, de egyenlőre barátja van, szóval majd a szakítás után folytassa a kísérletezgetését
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: