Imádom ezt a sorozatot.
Izgatottan várom a 3-dik évadot.
Ami biztosan nagyon nagyon jó lessz.
Emelett az I ♥ Violetta és az Angie konyhája is nagyon klassz műsor. ♥ ♥ ♥
Utolsó évadával tér vissza a Violetta
2015. szeptember 12. 21:00
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Irritáló.
Már a csapból is ez folyik.. Kezd kicsit nagyon idegesítő lenni ez a Violetta dolog.
Ohmaggad.
Már a csapból is ez folyik.. Kezd kicsit nagyon idegesítő lenni ez a Violetta dolog.
Ohmaggad.
2015. szeptember 12. 22:03
én nem értem, hogy lehet utálni egy sorozatot, utálod a matekot azt mondom oké, de, hogy jobb dolgotok nincs attól, hogy utáljatok egy sorozatot
érdekes engem sem érdekel, nem kapcsolom arra a tv-t és mivel a szereplők nem a botrányaikról híresek így starityn is könnyű kiszűrni
de jó utálkozást remélem sok időtöket elveszi bezzeg mikor még a Csacska angyal ment
de jó utálkozást remélem sok időtöket elveszi bezzeg mikor még a Csacska angyal ment
2015. szeptember 13. 15:39
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát......... ez a fozosmusor nem nagy szám !!! Nekem nem tetszik !!!!! és az I love Violetta-ba még nem tekinettem bele de nem is nagyon szeretnék!! De tényleg már kezd idegesíto lenni ez a sok Violetta dolog!!!!!
2015. szeptember 13. 22:39
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2015. szeptember 13. 22:46
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
Kedves draga utálkozók... a statity-n valamikor tavasszal volt egy cikk, hogy Tini (Violetta, a gyengébbeknek) szakított a barátjával.. Azóta semmi, nyugi volt, most augusztus és szeptember táján lett egy-két úja cikk... ha nektek ez jelenti azt, hogy a "csapból is ő folyik", akkor kíváncsi vagyok, mit mondtok Taylor Swift-re meg a többi népszerű "sztárra".
2015. szeptember 14. 15:31
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Nem szeretem de kivancsi vagyok ra hogy milyen a harmadik evad.
2015. szeptember 14. 16:15
Nem szeretem,de azért láttam a bemutatóját, és belenéznék
2015. szeptember 15. 13:41
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Hogy az utálozóknak mekkora problémáik vannak! Komolyan nézzetek már magatokba. Ültök a kényelemben, és már csak azon tudtok szörnyülködni, hogy "Fúj, Violetta!", az ember sok olyat kap, ami irritáló. Engem is sok minden ilyen irritál, de tudjátok mit? Lesz@rom, mert az életben ennél sokkal nagyobb krízishelyzetetek is fentállhatnak. Örüljél már basszus, hogy nem éhezel, mint sokan mások. Ez a cikk azoknak szól, akik szeretik a Violettát. És én azt nem értem, hogy mi a francnak vesztegetik egyesek az idejüket, hogyha nem szeretik a Violettát, hogy megnyitják a cikket, megnézik, és írnak egy zsörtölődő kommentet, és ez nyilvánvalóan veszekedésre való felhívásként hat a rajongókra, akik szintén hülyék, mert én őszintén szólva teszek rá, hogy mit mondanak arról, amit szeretek, amíg nekem jól esik, hallgani/nézni. Általában elsiklik a fülem mellett, vagy ha olvasok akkor továbblépek egy másik hozzászólásra, de rohadt méres leszek, mikor a gépező/laptopotó/telefonozó hülye, aki már azt se tudja min problémázzon, mert annyira megvan mindene. Szerintem ha épp egy háború közepén az életedért aggódnál, pont nem nem érdkelne, hogy ilyen sokat hirdetik a Violettát. Most persze, nem szeretheti mindenki, de azt sem szereti mindenki, amit te. Én speciel szeretem a Violettát, voltam is a koncerten, és sokkal inkább találom jónak, mint azt, hogy mikor este bekapcsolom a tv-t a csatornák 90%-ából vagy horror, vagy akció, vagy szex folyik. És az persze telejsen rendben van, mert az milyen menő már. Hát szerintem meg az nem menő, mégsem írok oda minden NCIS, vagy anyámkínja cikk alá, hogy "Fú, de sz@ar!", pedig az ilyeneket is iszony sok csatorna vetíti, de én csak azt akarom ezzel az egésszel mondani, hogy hiheted magad okosnak, és oda írhatod, hogy milyen gáz ez a cucc, de ne hidd, hogy emiatt felviláosultabb vagy intelligensebb vagy, hogy te nem nézel "ilyen kis pisiseknek való baromságot".
2015. szeptember 15. 15:11
|
|
nelli29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 705 Csatolások: 41 Azonosító: 236410 offline
|
Azt értem a töbség nem szereti a violettát meg azt is,hogy a töbsége szereti.De Én szerintem normálisan is le lehet írni a véleményed,páran úgy írták le azt a véleményt,hogy rossz olvasni.
Ilyeneket ír pár ember."Hú de utálom a Violettát hogy lehet szeretni,"
Nem akarok begbántani senkit,de ez már túlzás.És már csak 1 dolog.Nem hiszem,hogy ti Turnéztatok már(úgyhogy bejártátok az egyész világot),vagy ilyen nagy sikeretek lenne mint neki.Akkor majd előttetek is meghajolok.
ui:Annapolisz egyetértek.
Ilyeneket ír pár ember."Hú de utálom a Violettát hogy lehet szeretni,"
Nem akarok begbántani senkit,de ez már túlzás.És már csak 1 dolog.Nem hiszem,hogy ti Turnéztatok már(úgyhogy bejártátok az egyész világot),vagy ilyen nagy sikeretek lenne mint neki.Akkor majd előttetek is meghajolok.
ui:Annapolisz egyetértek.
2015. szeptember 20. 19:01
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Nagyon várom
2016. január 03. 17:54
|
|
leonetta.fan.2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 252853 offline
|
sajnos ez az utólsó évad de remélem hogy nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: