Starity

Utolsó évadával tér vissza a Violetta

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 11. 21:44 #41
- törölt felhasználó -    
Végre vége. Amúgy most őszintén. Ez sem lesz különb mint anno pl. a Hannah Montana. Szép lassacskán mindenki elfelejti majd, és ha majd a mostani éves kislányok a padlásukon megtalálják például a régi Violletás tolltartójuk, csak röhögnek egy jót, hogy bezzeg mi anno ezt a sz*t szerettük.
Bárki bármit mondhat, nem egy családnál lesz pár év múlva tűzre dobva egy két Viollettás poszter vagy órarend. biggrin.gif wink.gif
2015. szeptember 11. 21:45 #42
- törölt felhasználó -    
*9 éves kislányok
2015. szeptember 11. 22:00 #43
- törölt felhasználó -    
nenenenenenenene miért?!
2015. szeptember 11. 22:19 #44
Belieber1998
Belieber1998
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 185
Csatolások: 4253
Azonosító: 214563
FUU VÉGRE VÉGE
2015. szeptember 11. 22:28 #45
- törölt felhasználó -    
Hála legyen a jó atya úristennek,hogy ez az utolsó évada.-.-
2015. szeptember 11. 22:43 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (miyumi111 @ 2015.09.11. 21:44)
Végre vége. Amúgy most őszintén. Ez sem lesz különb mint anno pl. a Hannah Montana. Szép lassacskán mindenki elfelejti majd, és ha majd a mostani éves kislányok a padlásukon megtalálják például a régi Violletás tolltartójuk, csak röhögnek egy jót, hogy bezzeg mi anno ezt a sz*t szerettük. 
Bárki bármit mondhat, nem egy családnál lesz pár év múlva tűzre dobva egy két Viollettás poszter vagy órarend. biggrin.gif wink.gif

Egyetértek. meghajolo.gif A Hannah Montanát se nézi már senki szívesen, Miley miatt. Plusz az összes ilyen szappanopera sztár elszokott tűnni a süllyesztőben, Martinával se lesz másképp hisz' nem sok saját projektje van, hacsak nem botrányokból akar megélni aztán néha-néha kiadni egy-egy sablon dalt. Nem hiszem hogy hosszú távon tartani fog ez a Violetta mánia. 2016-17-ig még tele lesz tömve a bolt a Violettával aztán mennek a süllyesztőben és mindenki kidobja azt, amit anno többezerért megvett mert Violeta van rajt. Persze, szerethetik az emberek, de ez a Violetta örökre duma már irritáló. Hannah Montana örökre is volt.
2015. szeptember 11. 23:41 #47
milka_csokii
milka_csokii
új tag

Státusz~Te irányítod a Te életed~
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 240009
Már várom.

Ja, mégse.
2015. szeptember 11. 23:54 #48
Lilisztar
Lilisztar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Azonosító: 244672
Ti hülyék vagytok!! En imadom a Violettat es aki utalja az nem normális!!! Ti mondjatok azt hogy mi vagyunk a hülyék!!!
De szerintünk ti
Amúgy mondjatok mar meg hogy meg ki a fene tolt meg világszerte hatalmas arenakat??? Senki!! Mert ok a legjobbak
2015. szeptember 12. 07:46 #49
RékaaaaxDD
RékaaaaxDD
új tag

Státuszminden rosszban van valami jó csak észre kell venni
Hozzászólás: 7
Azonosító: 248262
Jajj de nem érdekel
2015. szeptember 12. 07:50 #50
RékaaaaxDD
RékaaaaxDD
új tag

Státuszminden rosszban van valami jó csak észre kell venni
Hozzászólás: 7
Azonosító: 248262
Amúgy az jó, hogy vége de amúgy annyira nem izgat eddig se néztem, ezentúl meg biztos nem fogom
2015. szeptember 12. 07:53 #51
Mechistaörökké
Mechistaörökké
új tag

StátuszGondolkodj,Higgy,Álmodj és Merj!!!
Hozzászólás: 44
Azonosító: 247564
Szuper már várom!
2015. szeptember 12. 08:54 #52
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Hát ezt nem gondoltam volna. Szerintem már lerágott csont. Egy részt láttam, azt is végigszenvedtem.
2015. szeptember 12. 08:56 #53
kovacsviki999
kovacsviki999
visszatérő vendég
Hozzászólás: 215
Azonosító: 184269
"Lilisztàr "- látszik , hogy egy 13 éves kislány vagy , sajnàlom anyádat , hogy leültetett a tv elé és megnézette veled ezt a szart, akik nem szeretik "vinyholettàt" van okuk rá , pár év múlva sehol se lesznek, olyan mint a hannah montana sorozat , pár évig ment , de most már senkit se érdekel. Legyen akàrmennyi" koncertjuk", de gondolkozz el azon is, hogy ők miből/mitől lettek ismertek. EGY SOROZATBÓL, más énekes maga indította el karierjét és nem kellett hozzá egy tv sorozat , hogy felkapott legyen. Pár év múlva már cikknek fogod tartani , " hogy én ezt a szart néztem? "
2015. szeptember 12. 09:44 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilisztar @ 2015.09.11. 23:54)
Ti hülyék vagytok!! En imadom a Violettat es aki utalja az nem normális!!! Ti mondjatok azt hogy mi vagyunk a hülyék!!!
De szerintünk ti
Amúgy mondjatok mar meg hogy meg ki a fene tolt meg világszerte hatalmas arenakat??? Senki!! Mert ok a legjobbak

Értelmezési képesség lvl 100. meghajolo.gif Senki nem mondta hogy hülye vagy, mert nézed a Violettát. Mindenkinek megvan a véleménye valaki szereti a sorozatot, valaki nem, de itt senki se hülyézte a rajongókat. Előbb tanuld meg türtőztetni magad, mert a világon nem mindenki szereti azt amit te, vannak más ízlésű emberek és attól hogy valaki még nem azt szereti még nem hülye. Én se szeretem pl. az 1D-t, de nem írom minden cikk alá hogy hülyék a rajongók. -.- Szóval szerintem tartsd meg magadnak a véleményedet, mert senkit nem érdekel. Amúgy meg azokkal az arénákkal felesleges felvágni, más előadók kétszer ekkora arénákat töltenek meg, ahol nem csak 12 éves korig vannak + szülők. (tudom vannak kivételek) Sőt, nekik még csak nem is kellett egy tinisorozat meg hogy minden egyes füzetre, kulacsra, tolltartóra, tízóraisdobozra, cipőre, pólóra, matricára, glitza csillám tetkóra, tollra, jegyzettömbre, füzetboxra, pénztárcára, füzetcimkére stb rányomtassák az arcukat. És nekik nagy valószínűséggel csak egy turnéjuk lesz.
2015. szeptember 12. 10:56 #55
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Nagyon várom! smileeee.gif Nem Violetta, hanem Martina miatt. Fogadni mernék, hogy sokat fejlődött hangilag is, meg mindenhogy. Amúgy, Angie konyhája, ez most komoly? :rohog. Azt az egyet kihagyhatták volna, de tényleg. biggrin.gif
2015. szeptember 12. 11:09 #56
- törölt felhasználó -    
Kedves Lilisztar!
Senki nem mondta hogy hulye vavy, csak mert nezed a Violettat. Neked sem kell lehulyezni azokat akik nem szeretik. Vannak olyan emberek akik mindennek elhordjak Martinat, nekem is volt olyan idoszakom, de rajottem es atereztem azota, hogy milyen rossz erzes hogyha szornyu dolgokat mondanak a kedvencunkre. Ne sullyedj le azoknak a szintjere akik lehulyezik meg leidiotazzak azokat akik neznek egy olyan musort amit ok nem szeretnek.
2015. szeptember 12. 11:23 #57
PLLfan
PLLfan
új tag

StátuszJanoskians<3/Violetta<3/Könyvek:D<3/Pretty Little Liars<33
Hozzászólás: 84
Azonosító: 234582
sajnos az utolsó évad:( <3 <3
2015. szeptember 12. 12:16 #58
- törölt felhasználó -    
Nagyon nagyon várom! smileeee.gif
2015. szeptember 12. 13:55 #59
Selenete
Selenete
visszatérő vendég

StátuszFocus on me.
Hozzászólás: 227
Csatolások: 5
Azonosító: 248998
Imadom a sorozatot.
2015. szeptember 12. 14:46 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilisztar @ 2015.09.11. 23:54)
De szerintünk ti

Az oké, hogy szereted a Violettácskát, de hidd el, nekünk, akik nem szeretik, meg van rá az okunk. És normálisan is kifejezheted a véleményedet, mert ezzel csak magadat minősíted.
Mellesleg... Hidd el, fel tudok neked sorolni egy-két előadót, akik ennél nagyobbat alkottak. De nyugodtan élj csak a te kis világodban, ahol mindenki szar, aki nem szereti a kedvencedet.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok