Bárki bármit mondhat, nem egy családnál lesz pár év múlva tűzre dobva egy két Viollettás poszter vagy órarend.
Utolsó évadával tér vissza a Violetta
2015. szeptember 11. 21:44
Végre vége. Amúgy most őszintén. Ez sem lesz különb mint anno pl. a Hannah Montana. Szép lassacskán mindenki elfelejti majd, és ha majd a mostani éves kislányok a padlásukon megtalálják például a régi Violletás tolltartójuk, csak röhögnek egy jót, hogy bezzeg mi anno ezt a sz*t szerettük.
Bárki bármit mondhat, nem egy családnál lesz pár év múlva tűzre dobva egy két Viollettás poszter vagy órarend.
2015. szeptember 11. 22:19
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
FUU VÉGRE VÉGE
2015. szeptember 11. 22:28
Hála legyen a jó atya úristennek,hogy ez az utolsó évada.-.-
2015. szeptember 11. 22:43
Idézet (miyumi111 @ 2015.09.11. 21:44)
Végre vége. Amúgy most őszintén. Ez sem lesz különb mint anno pl. a Hannah Montana. Szép lassacskán mindenki elfelejti majd, és ha majd a mostani éves kislányok a padlásukon megtalálják például a régi Violletás tolltartójuk, csak röhögnek egy jót, hogy bezzeg mi anno ezt a sz*t szerettük.

Egyetértek.
2015. szeptember 11. 23:41
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Már várom.
Ja, mégse.
Ja, mégse.
2015. szeptember 11. 23:54
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Ti hülyék vagytok!! En imadom a Violettat es aki utalja az nem normális!!! Ti mondjatok azt hogy mi vagyunk a hülyék!!!
De szerintünk ti
Amúgy mondjatok mar meg hogy meg ki a fene tolt meg világszerte hatalmas arenakat??? Senki!! Mert ok a legjobbak
De szerintünk ti
Amúgy mondjatok mar meg hogy meg ki a fene tolt meg világszerte hatalmas arenakat??? Senki!! Mert ok a legjobbak
2015. szeptember 12. 07:46
|
|
RékaaaaxDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 248262 offline
|
Jajj de nem érdekel
2015. szeptember 12. 07:50
|
|
RékaaaaxDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 248262 offline
|
Amúgy az jó, hogy vége de amúgy annyira nem izgat eddig se néztem, ezentúl meg biztos nem fogom
2015. szeptember 12. 07:53
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 247564 offline
|
Szuper már várom!
2015. szeptember 12. 08:54
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Hát ezt nem gondoltam volna. Szerintem már lerágott csont. Egy részt láttam, azt is végigszenvedtem.
2015. szeptember 12. 08:56
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
"Lilisztàr "- látszik , hogy egy 13 éves kislány vagy , sajnàlom anyádat , hogy leültetett a tv elé és megnézette veled ezt a szart, akik nem szeretik "vinyholettàt" van okuk rá , pár év múlva sehol se lesznek, olyan mint a hannah montana sorozat , pár évig ment , de most már senkit se érdekel. Legyen akàrmennyi" koncertjuk", de gondolkozz el azon is, hogy ők miből/mitől lettek ismertek. EGY SOROZATBÓL, más énekes maga indította el karierjét és nem kellett hozzá egy tv sorozat , hogy felkapott legyen. Pár év múlva már cikknek fogod tartani , " hogy én ezt a szart néztem? "
2015. szeptember 12. 09:44
Idézet (Lilisztar @ 2015.09.11. 23:54)
Ti hülyék vagytok!! En imadom a Violettat es aki utalja az nem normális!!! Ti mondjatok azt hogy mi vagyunk a hülyék!!!
De szerintünk ti
De szerintünk ti
Értelmezési képesség lvl 100.
2015. szeptember 12. 10:56
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Nagyon várom!
Nem Violetta, hanem Martina miatt. Fogadni mernék, hogy sokat fejlődött hangilag is, meg mindenhogy. Amúgy, Angie konyhája, ez most komoly? :rohog. Azt az egyet kihagyhatták volna, de tényleg.
2015. szeptember 12. 11:09
Kedves Lilisztar!
Senki nem mondta hogy hulye vavy, csak mert nezed a Violettat. Neked sem kell lehulyezni azokat akik nem szeretik. Vannak olyan emberek akik mindennek elhordjak Martinat, nekem is volt olyan idoszakom, de rajottem es atereztem azota, hogy milyen rossz erzes hogyha szornyu dolgokat mondanak a kedvencunkre. Ne sullyedj le azoknak a szintjere akik lehulyezik meg leidiotazzak azokat akik neznek egy olyan musort amit ok nem szeretnek.
Senki nem mondta hogy hulye vavy, csak mert nezed a Violettat. Neked sem kell lehulyezni azokat akik nem szeretik. Vannak olyan emberek akik mindennek elhordjak Martinat, nekem is volt olyan idoszakom, de rajottem es atereztem azota, hogy milyen rossz erzes hogyha szornyu dolgokat mondanak a kedvencunkre. Ne sullyedj le azoknak a szintjere akik lehulyezik meg leidiotazzak azokat akik neznek egy olyan musort amit ok nem szeretnek.
2015. szeptember 12. 14:46
Idézet (Lilisztar @ 2015.09.11. 23:54)
De szerintünk ti
De szerintünk ti
Az oké, hogy szereted a Violettácskát, de hidd el, nekünk, akik nem szeretik, meg van rá az okunk. És normálisan is kifejezheted a véleményedet, mert ezzel csak magadat minősíted.
Mellesleg... Hidd el, fel tudok neked sorolni egy-két előadót, akik ennél nagyobbat alkottak. De nyugodtan élj csak a te kis világodban, ahol mindenki szar, aki nem szereti a kedvencedet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: