Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Shelley Hennig

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 13. 11:04 #41
- törölt felhasználó -    
Shelley nagyon szép néhány képen. smileeee.gif
2015. szeptember 13. 19:30 #42
Stella1234
Stella1234
új tag

StátuszNow I am that bi*ch and u're just a clown ❤~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 218695
Kövezzetek meg de szerintem sehol nem szép. Na jó...ne szoljatok be. Tényleg. Nem utalkozni jottem csak kivancsi voltam. Bar a 2. Nem olyan rossz.smileeee.gif
2015. szeptember 13. 19:46 #43
- törölt felhasználó -    
Szerintem nagyon szép! smileeee.gif
2015. szeptember 13. 20:59 #44
Jozsav15
Jozsav15
új tag

StátuszHappy Birthday Shelley!
Hozzászólás: 8
Azonosító: 249661
Shelley gyönyörű szép a képeken. A PaleyFest-es ruhája nekem sem tetszik de szerintem amit a 2015-ös Comic-conon viselt az nagyon jól áll neki smileeee.gif
2015. szeptember 15. 13:27 #45
- törölt felhasználó -    
A legelső összeállítás illik hozzá legjobban, de azok a bizonyos "rosszak" között is vannak jók. rolleyes.gif
2015. szeptember 17. 06:46 #46
OMG_fabolusgirl
OMG_fabolusgirl
visszatérő vendég

StátuszNo Jelena. Just Foodlena.
Hozzászólás: 107
Azonosító: 245380
Az utolsó az förtelmes de a legszebb az első és a negyedik.
2015. szeptember 17. 21:14 #47
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Iszonyat jól néz ki Shelley és imádom a stílusát. Mindenki szokot hibázni, de neki szinte mindegyik kollekció jól áll.
2015. szeptember 19. 23:14 #48
- törölt felhasználó -    
Mindenhol tökéletes:) De az utolsó tényleg brutál.
2015. október 11. 14:57 #49
- törölt felhasználó -    
Csinos nő! Az utolsó az tényleg brutál..
2015. október 16. 14:03 #50
- törölt felhasználó -    
Csinos♥Az utolsó borzalmas:(
2015. október 25. 08:36 #51
Kamesz11
Kamesz11
visszatérő vendég

StátuszHáát...
Hozzászólás: 283
Csatolások: 3
Azonosító: 213319
Az utolsón kívül mind csodálatos ^-^
2016. augusztus 10. 11:39 #52
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
ha lehet úgy mondani 2015 nem az ő éve
2017. február 11. 11:21 #53
- törölt felhasználó -    
Hűha... elég régi cikk, de én már a címtől idegbajt kaptam.. Nem, nem azért, mert Shelley a példaképem. Hanem szimplán azért, mert ő egy olyan nő, aki eszméletlenül gyönyörű (nem véletlen nyerte el a Miss Teen USA címet még 2004 -ben) és ezt egyáltalán nem érdemli meg. Leginkább azon a mondaton akadtam ki, hogy elvesztette a divatérzékét. Basszus. Ki a franc mondta, hogy ilyen ruhát TILOS viselni rendezvényeken? Ráadásul alapjába véve nem értem, ugyanis ez a ruha tökre összepasszol, ráadásul szerintem NEM hétköznapi. És mindenki maga dönti el, hogy mit vesz fel. Aztán ott van a kék szoknya és a csíkos felső is, amit a WonderCon-on viselt. Annak ellenére, hogy nem igazán illett össze a két ruhadarab fantasztikusan állt Shellnek. Tulajdonképpen a szoknya volt a bűnös, szerintem ha nem lett volna ennyire fényes, illetve olyan szoknya lett volna, amiben nincs ilyen kivágás vagy hogy is mondjam akkor tökéletesen illett volna a kettő. Na, és mégis mi az, hogy az overálok nem állnak jól neki? Kikérem magamnak. Lehet, hogy túl sok a kivágás (igen, ez szerintem is így van, annak ellenére, hogy a világon mindenkinél jobban szeretem) de az overál igenis jól áll Shelleynek. És szerintem az a kék ruha, amit a PaleyFest-en viselt igenis szép volt, legalábbis az én tetszésemet azonnal elnyerte. Ráadásul azt sem értem miért lenne túlzás ez a rúzs, mikor köztudottan nagyon jól állnak neki az erősebb színek. A következő ’előnytelen’ ruha, amit a Comic-Con-on láthattunk rajta. Nem értem itt sem, hogy miért ne állna neki jól az overál. Ráadásul ez a ruha egyszerűen káprázatos. Illetve ott volt még a Daytime Emmy Awards, ahol nekem a ruhájával csak egy bajom volt, a színe. Ha egy picit szebb kék lett volna, akkor még jobban állt volna Shelleynek. Persze így is jól állt neki, mert SHELLEY AKÁRMILYEN ROSSZ RUHÁT IS VESZ FEL MINDEGYIKET CSODÁSSÁ VARÁZSOLJA. És még egyszer mondom, nem azért akadtam ki, mert a példaképem. Ha én is egy lennék az utálói közül akkor is leírnám ezt most ide, mert egyszerűen így igaz.
2017. augusztus 07. 15:49 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (,2017.02.11. 11:21~6356320)
Hűha... elég régi cikk, de én már a címtől idegbajt kaptam.. Nem, nem azért, mert Shelley a példaképem. Hanem szimplán azért, mert ő egy olyan nő, aki eszméletlenül gyönyörű (nem véletlen nyerte el a Miss Teen USA címet még 2004 -ben) és ezt egyáltalán nem érdemli meg. Leginkább azon a mondaton akadtam ki, hogy elvesztette a divatérzékét. Basszus. Ki a franc mondta, hogy ilyen ruhát TILOS viselni rendezvényeken? Ráadásul alapjába véve nem értem, ugyanis ez a ruha tökre összepasszol, ráadásul szerintem NEM hétköznapi. És mindenki maga dönti el, hogy mit vesz fel. Aztán ott van a kék szoknya és a csíkos felső is, amit a WonderCon-on viselt. Annak ellenére, hogy nem igazán illett össze a két ruhadarab fantasztikusan állt Shellnek. Tulajdonképpen a szoknya volt a bűnös, szerintem ha nem lett volna ennyire fényes, illetve olyan szoknya lett volna, amiben nincs ilyen kivágás vagy hogy is mondjam akkor tökéletesen illett volna a kettő. Na, és mégis mi az, hogy az overálok nem állnak jól neki? Kikérem magamnak. Lehet, hogy túl sok a kivágás (igen, ez szerintem is így van, annak ellenére, hogy a világon mindenkinél jobban szeretem) de az overál igenis jól áll Shelleynek. És szerintem az a kék ruha, amit a PaleyFest-en viselt igenis szép volt, legalábbis az én tetszésemet azonnal elnyerte. Ráadásul azt sem értem miért lenne túlzás ez a rúzs, mikor köztudottan nagyon jól állnak neki az erősebb színek. A következő ’előnytelen’ ruha, amit a Comic-Con-on láthattunk rajta. Nem értem itt sem, hogy miért ne állna neki jól az overál. Ráadásul ez a ruha egyszerűen káprázatos. Illetve ott volt még a Daytime Emmy Awards, ahol nekem a ruhájával csak egy bajom volt, a színe. Ha egy picit szebb kék lett volna, akkor még jobban állt volna Shelleynek. Persze így is jól állt neki, mert SHELLEY AKÁRMILYEN ROSSZ RUHÁT IS VESZ FEL MINDEGYIKET CSODÁSSÁ VARÁZSOLJA. És még egyszer mondom, nem azért akadtam ki, mert a példaképem. Ha én is egy lennék az utálói közül akkor is leírnám ezt most ide, mert egyszerűen így igaz.

meghajolo.gif meghajolo.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok