Az NBC Today című reggeli műsorának volt a vendége Justin Bieber tegnap, és amellett, hogy fellépett a műsorban, még szőkére festett tincseit is megmutatta az őrjöngő rajongóknak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: „Sokkal magabiztosabb vagyok”
2015. szeptember 11. 07:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 11. 07:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Te jó ég! Hogy néz ki? Barnán se tetszett ez a haj, de úgy látszik, hogy festéssel még lehet rajta rontani. Szörnyen áll neki! Szerintem külsőre a Boyfriend és az As Long As You Love Me idején nézett ki a legjobban.
2015. szeptember 11. 07:58
Eléggé szomorú,hogy egy-két embernek csak annyi esett le,hogy szőke a haja.....mindennél jobban szeretem.
2015. szeptember 11. 10:47
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Most lehet,hogy hülyeséget mondok és az eredeti(klip)dalban is így énekli,de az As long as you love me-ban a magas hangokat nem énekli ki,utána csatlakozik csak be..nem kötözködés,de nekem ez fura volt..
2015. szeptember 11. 10:55
Úgy látszik,hogy kezd visszatérni normálisba,aminek örülök.
2015. szeptember 11. 14:42
A rajongoi nagyon orulhetnek hogy "visszatert" Justin, es ugy nez ki o is boldog hogy nem fordultak el tole
remelem a 1D-vel is hasonlo lesz a helyzet...
2015. szeptember 11. 14:44
De nekem nem tetszik ez a szoke... a barna sokkal termeszetesebben all neki
2015. szeptember 11. 17:16
Hát...a haja borzasztó, de örülnék ha változna a jobb irányba!
2015. szeptember 11. 17:32
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Justin. En tudtam h eljon ez a nap,nagyon vártam,orulok h mellette álhattam buszke vagyok rá!!! Szeretlek. Es igen ...confident ahogy enekli tenyleg orulok h mar nem csak a lany akit maganak akar magabiztos hanem o is!!! Megerdemli!!
2015. szeptember 11. 19:05
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Büszke vagyok rá. Nagyon büszke vagyok rá.
Rengeteget változott az elmúlt időben, végre elhagyta azt a társaságot, akik miatt tulajdonképpen oda csúszott, ahol volt - gondolok itt a neves rapper barátaira - és abszolút jót tett neki ez a kis szünet. Plusz rettenetes jó érzés látni a pozitív kommenteket egy-egy videója alatt, mert oké, hogy sok ügyét nem fogja soha lemosni magáról, de igyekszik változni, amit sokan észre is vesznek és ez a lényeg.
2015. szeptember 11. 20:47
|
|
mahomieforever12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 231882 offline
|
Justin
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: