Violetta visszatér!
2015. szeptember 12. 11:51
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
hu de várom,repesek az örömtől
ne hogy elhiddjétek már
nem szokásom olyan filmeket nézni amiben egy 18 éves kis pics@ életébe lehet betekentést nyerni
ki nem szarja le?
ne hogy elhiddjétek már
nem szokásom olyan filmeket nézni amiben egy 18 éves kis pics@ életébe lehet betekentést nyerni
ki nem szarja le?
2015. szeptember 12. 12:30
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Még ezt a nagy szart!
2015. szeptember 12. 15:23
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Ajj, Istenem mikor lesz már vége ennek? Basszus néztem a Tv-t és még a reklámokban is ezt a szart adták. Azoknak mutassák/mondják ezt akik szeretik, de miért kínozzák a népet ezzel?
2015. szeptember 12. 15:59
|
|
Wiwienkehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 230640 offline
|
Én kimondhatatlanul Örülök hogy csinálnak Violettás filmet. <3
Alig várom már a 3-dik évadot, ráadásul filmet is csinálnak hihetetlenül jó.
Nincs még egy Ennyire klassz sorozat mint Violetta!! <3 <3 <3
Alig várom már a 3-dik évadot, ráadásul filmet is csinálnak hihetetlenül jó.
Nincs még egy Ennyire klassz sorozat mint Violetta!! <3 <3 <3
2015. szeptember 12. 19:08
|
|
lodovicacomelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 244967 offline
|
várom már:)
2015. szeptember 12. 19:44
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Miért kínoznak tovább ? Azt még megértem , ha ilyen 8-9 éves kislányoknak bejön ez a sz.ar de hogy még 13-14 éveseknek is ... Az egész sorozatnak semmi lényege nem volt , de mèg filmet is akarnak csinálni belőle . Orrba szájba nyomatják , dől is belőle a rengeteg pénz , csak nem értem miért ? Ráadásul azt a szerencsétlen és tehetségtelen csajt sztárolják annyira , de egy ilyen szerepet a még a 7 éves unokaöcsém is el tudna játszani ....
2015. szeptember 13. 07:59
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
SoooGood egyetértek veled.
2015. szeptember 13. 22:36
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
Üzenem a sok utálkozónak: MIÉRT?
Elvileg világbéke van és mindenki azt szeret, néz és vár, amit a szíve akar. Igen, itt van az az "elvileg" szócska. Én se megyek Ariana Grande vagy Selena Gomez starity oldalára fikázni őket, mert tudom, hogy valaki szereti őket, és nem esne jól neki egy negatív komment. A csapból is ez folyik? Nincs értelme? Na mutass nekem valaki olyat, kedves utálkozó, aki létrehozott egy háromévados sorozatot, TELTHÁZAS koncertekkel, plusz két extra filmmel, úgy, hogy nem beszél róla a média, ja és még egy nagyobb bevétellel is rendelkezzen. Egy szó: lehetetlen!! Ha annyira "szar" a sorozat meg a színészek, tessék, fogd a telefonod vagy a kamerád és hozz össze egy jobbat!
Na ugye...
Én nagyon várom, jó ötlet, hogy ilyet is kitaláltak ♥
(Tessék ilyennek kéne lennie rgy rajongó válaszának)
Nem kedvelem annyira a sorozatot, de jó ötlet, hogy a rajongók beleshetnej a színfalak mögé..
(Ilyennek kéne lennie egy Violetta hater válaszának) De én nem szólok bele, iszen ments...
Elvileg világbéke van és mindenki azt szeret, néz és vár, amit a szíve akar. Igen, itt van az az "elvileg" szócska. Én se megyek Ariana Grande vagy Selena Gomez starity oldalára fikázni őket, mert tudom, hogy valaki szereti őket, és nem esne jól neki egy negatív komment. A csapból is ez folyik? Nincs értelme? Na mutass nekem valaki olyat, kedves utálkozó, aki létrehozott egy háromévados sorozatot, TELTHÁZAS koncertekkel, plusz két extra filmmel, úgy, hogy nem beszél róla a média, ja és még egy nagyobb bevétellel is rendelkezzen. Egy szó: lehetetlen!! Ha annyira "szar" a sorozat meg a színészek, tessék, fogd a telefonod vagy a kamerád és hozz össze egy jobbat!
Na ugye...
Én nagyon várom, jó ötlet, hogy ilyet is kitaláltak ♥
(Tessék ilyennek kéne lennie rgy rajongó válaszának)
Nem kedvelem annyira a sorozatot, de jó ötlet, hogy a rajongók beleshetnej a színfalak mögé..
(Ilyennek kéne lennie egy Violetta hater válaszának) De én nem szólok bele, iszen ments...
2015. szeptember 13. 22:37
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
Sorry, elírtam pát szót.
2015. október 03. 19:24
Nem értem miért kell enyire de ennyire lemondani ezt a lányt?! Én is lemondhatnám azt a semmirekellő Miley Cryus-t! Jaj, bocsánat ő nem semmirekellő ő arra jó hogy mutogathassa magát!! Na én ezt Sz@arom le!!!!
Ő lagallább tiszteli a rajongóit! Ő egy CSODÁLATOS lány!<3
Ő lagallább tiszteli a rajongóit! Ő egy CSODÁLATOS lány!<3
2015. október 27. 09:15
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!CSAK EZT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Ez csak egy rossz álom,ez csak egy rossz álom.
Úúúúúúúúúúgy utálom ezt a sorozatnak se nevezhető szennyet.
Fúúúúúúúúú,de bemérgeltem magam ezem.
Már 3 évad is nagyon-nagyon de nagyon sok volt ebből a sz*rból,minek még ide film is?!
2015. október 28. 14:59
|
|
rencsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 154444 offline
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ezazzz kolszonom uram ...... vegre ..nem kellesz hianyzolnom oket koszonomimadlak tini
<3 ♥♥♥♥♥♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: