DJ-nek állt az élő Barbie
2015. október 17. 12:06
Szerintem attól még, hogy valaki így néz ki, attól még lehet kedves, illetve tehetséges... Még DJ-ként is, ami köztudottan nem a legszínvonalasabb "szakmák" egyike. Ha ez neki örömet okoz, csinálja csak
2015. november 03. 17:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Már csaknem Aranyhajnak is nevezhetnénk
2015. december 08. 17:02
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Romolia miért r*bi-zed le?
adott rá okot? attól mert plasztikázva van nem azt jelenti hogy az. csak gondolom azért plasztikáztatta át magát mert Őt is sokat piszkálták kiskorában és ki akart tűnni a tömegből... Ha tehetném én is ezt tenném, nem ennyire de változtatnék magamon..
adott rá okot? attól mert plasztikázva van nem azt jelenti hogy az. csak gondolom azért plasztikáztatta át magát mert Őt is sokat piszkálták kiskorában és ki akart tűnni a tömegből... Ha tehetném én is ezt tenném, nem ennyire de változtatnék magamon..
2015. december 08. 17:07
Nekem nagyon bejön a külseje. Igaz, szinte minden mű rajta, de ettől még nagyon tetszik..
2015. december 08. 17:10
Szerintem egyáltalán nem nézne ki rondán, ha a mellei nem lennének ekkorák, bár ha neki ez tetszik, akkor nekem mindegy.
Lehet attól még tehetséges, hogy mű. Nem minden a külső
Lehet attól még tehetséges, hogy mű. Nem minden a külső
2017. december 17. 11:18
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Ijj basszus.. Pedig azt hittem, hogy ezt már nem lehet fokozni :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: