Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!
2015. szeptember 12. 21:44
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Én egyiket se csináltam. Fogtam magam és odamentem a sráchoz!
2015. szeptember 13. 22:11
|
|
soph |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 133 Azonosító: 241974 offline
|
A 9-es szerintem baromság, mert hogyha nekem tetszik az adott srác, akkor nekem is kell lépnem illetve tennem érte, hogy esetleg legyen valami, nem várni a csodát. (oh wait) A másik meg az, hogy ugyanúgy a fiúk közt is van félénkebb típus, tökmindegy, hogy egy átlag vagy egy esetleg helyesebb fiúról van szó, és értékelik ha egy lány kezdeményez. Az 1-es is egy kicsit furi, mivel az érzelmeidnek meg a reakcióidnak nem igen tudsz parancsolni, meg ezt a fiúk általában cukinak tartják, és szerintem teljesen természetes ha elpirulsz ha a közeledben van.
2015. szeptember 15. 17:40
|
|
Brookúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 249122 offline
|
soph, a kilences nem baromság, sőt. Én sosem hívnék randira pasit, többre tartom magam. Az a baj, hogy felcserélődtek a szerepek... A férfi hódítsa meg a nőt és kész. Van félénkebb típus, igen, de ha nem embereli meg magát és hódít meg, akkor nem kell nekem. Ennyire egyszerű. Férfit akarsz, vagy kisfiút, akit pátyolgatni kell? Tied a döntés
2015. szeptember 17. 16:02
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Szerintem szanalmas,hogy,ha egy lany kedemenyez. Egy fiunak meg kell tennie egy lanyert az elso lepeseket.
Es egy lany mondjuk neha rairhat meg minden,de akkor eloszor is csak ugy,hogy szia hogy vagy miujsag,mert az nem olyan feltuno. Meg,ha ugy van akkor rakerdezhet egy talalkara,maximum barati talakozora..De azert ne mindig o fusson utana..legyen mar tartasa..
A fiu meg ne legyen puhapocs,mar bocsanat.
Es egy lany mondjuk neha rairhat meg minden,de akkor eloszor is csak ugy,hogy szia hogy vagy miujsag,mert az nem olyan feltuno. Meg,ha ugy van akkor rakerdezhet egy talalkara,maximum barati talakozora..De azert ne mindig o fusson utana..legyen mar tartasa..
A fiu meg ne legyen puhapocs,mar bocsanat.
2015. szeptember 17. 22:46
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Jó tippek, egyiket sem követném el SOHA!!!!
2015. szeptember 20. 18:39
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Én sem vagyok annak a híve, hogy kezdeményezzenek a nők, ha a srác látja, hogy nyit felé egy lány, akkor legyen olyan tökös, hogy szembenéz vele. DE. DE! Ha egy csaj epekedik valakiért, de az illető nem nem iránta, akkor miért ne kezdeményezhetne beszélgetést, vagy miért ne hívhatná el beszélgetni?? Ha csak egy helyben ül, nézi a Bridget Jones Naplóját és várja a csodát, akkor ne csodálkozzon, ha a srác számára közömbös marad.
Zárójeles megjegyzés: A pasik egyébként bírják a vagány nőket.
Zárójeles megjegyzés: A pasik egyébként bírják a vagány nőket.
2015. szeptember 22. 20:27
|
|
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline
|
"1. Bele sem mersz nézni a pasi szemébe, elpirulsz, amikor meglátod, elfordítod a fejed, szinte elmenekülsz előle."
Ez ergy nagy hülyeség
Mert elpirulást a fiuk aranyosnak tarták és azt megakadályozni se lehet ( tapasztalatból mondom)
Ha elfordítod a fejed az se baj
Csak ne menekülj előle mert az gáz
Sőt vannak olyan fiúk akiknek a félénkség nagyon bejön
Ez ergy nagy hülyeség
Mert elpirulást a fiuk aranyosnak tarták és azt megakadályozni se lehet ( tapasztalatból mondom)
Ha elfordítod a fejed az se baj
Csak ne menekülj előle mert az gáz
Sőt vannak olyan fiúk akiknek a félénkség nagyon bejön
2015. október 24. 21:32
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Hasznos tanács
2016. január 31. 09:19
|
|
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline
|
Egyszer az 5. pontot elkövettem, ittasan amúgy is közvetlenebb vagyok, de úgy általában mindenkivel, nem csak a kiszemeltemmel xD Még jó, hogy csak nagyon-nagyon ritkán iszok (és pontosan ezért).
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: