1: Én is ilyen vagyok, és vannak srácok, akik ezt kifejezetten aranyosnak találják.
2: -
3: -
4: Na, azt tényleg ne...
5: Had ne írjam le, hogy kik szoktak ilyet csinálni.
6: Szimpla sz*rkavarás. Ez nem csak pasizás Istenem, mennyire utálom ezt a szót. -.- közben ciki, hanem máskor is elég szemét dolog.
7: Ha nem viszed túlzásba, és nem mész vele az idegeire, akkor mondhatjuk azt is, érdeklődsz iránta. Soha nem szabad ölbe tett kézzel várni, ha nem is túl feltűnően, de valahogy észre kell vetetned magad.
8: -
9: Ezzel sincs semmi baj, amíg nem 2 napos ismeretség után teszed. Várj, amíg közelebb kerültök egymáshoz, és ha látod rajta, hogy szeretne, de nem mer kezdeményezni, nyugodtan hívd el.
Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!
2015. szeptember 10. 17:35
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
2015. szeptember 10. 17:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Az én ismerőseim többsége nem tartja szánalmasnak, ha a lány közelít. Sőt... van, aki már konkrétan el is várja.
Please, a hármas tippet csinálta mindenki általánosban... akkor rosszul tettük?
Egyébként szerintem ezek csak akkor sülhetnek el rosszul (kivéve a 4., 5. és 6. pontot), ha az illető nem is igazán akar veled lenni. Mármint egy szerelmes levélért mi a francnak nevetne ki?
Egyébként szerintem ezek csak akkor sülhetnek el rosszul (kivéve a 4., 5. és 6. pontot), ha az illető nem is igazán akar veled lenni. Mármint egy szerelmes levélért mi a francnak nevetne ki?
2015. szeptember 10. 17:58
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Én sem értek egyet most ezzel a cikkel,szerintem is értelmetlen volt.Ahogy többen is leírták előttem ezek a dolgok személy függőek,az adott felektől függ,hogy,hogyan is reagál majd!
2015. szeptember 10. 19:44
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Mindegyik fiú más és más. Valakinek a félénk lányok, másoknak a nagyszájúak jönnek be. Sokszor a lányoknak kell kezdeményezni, mert pár fiú néha eléggé mulya.
2015. szeptember 10. 19:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
oké, úgy kezdtem el olvasni, hogy kiröhögöm az egészet, de be kell valljam, ezekben van valami.
Az ilyen viselkedéstől tényleg menekülnek a pasik. A 7-es pont azért enyhén orvosi esetet jelez. Ennyire nyomulni durva, még akkor is ha nagyon bele van zúgva valaki a srácba. Szerintem amúgy meg legjobb dolgok spontán alakulnak ki.
2015. szeptember 10. 21:34
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
érdekes lett
2015. szeptember 10. 22:15
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Az első kivételével mindegyik olyan irreálisan és filmbeillően hangzik.
2015. szeptember 10. 22:32
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Nagyon tetszett a cikk!!
Szerintetek ha egy fiú és egy lány tetszik egymásnak, nem a fiúnak kéne bejelölnie a lányt facebookon? Mert végül is, ha annyira tetszik neki a lány akkor valószínű megkeresi. Szerintetek?
Szerintetek ha egy fiú és egy lány tetszik egymásnak, nem a fiúnak kéne bejelölnie a lányt facebookon? Mert végül is, ha annyira tetszik neki a lány akkor valószínű megkeresi. Szerintetek?
2015. szeptember 11. 12:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
érdekes cikk
2015. szeptember 11. 13:33
|
|
veravera11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 224572 offline
|
itt a válasz a modern társadalomra. ha fiatal lány vagy és tetszik egy pasi ne csinálj semmit. csak a pasi kezdeményezhet. hát kössz. ezzel a cikkel azt próbálja bebizonyítani a kedves író, hogy egy lány sosem kezdeményezhet. SOHA ha tetszik valaki hagyd a francba, te úgysem érdekled add fel és járj egy olyan szánalmas sráccal aki facebookon irt rád, és nem érzel semmi féle vonzalmat iránta, mert aki neked tetszik ahhoz még oda sem mehetsz anélkül, hogy ne égetnéd le magad. köszönöm, ezzel a ténnyel sokkal jobban érzem maga. ha nem vagyok egy bombázó modell akinek a kirakatban van mindene, akár egy lyukban is élhetek, mert soha nem lesz pasim. akármennyire is új a világ, és untoleráns, én biztos hogy "lefogom égetni magam", inkább, minthogy meg se próbáljak bármit is tenni. Én inkább azt mondom, ha tetszik valaki, igenis tegyünk érte valamit, ne várjuk a csodát, amíg 10 év múlva sem vesz észre. INkább utasítson vissza, vagy röhögjön ki, akkor bebizonyítja, hogy nem érdemli meg a vonzalmamat, és neki kellene egy lyukban élnie. Igen, a pasik 99%-a egy segfej, aki ha odamész hozzá kiröhög, de az a pár normális fiú nem fog semmi ilyesmit csinálni, hanem elfogadja az érzelmeidet, és maximum finoman visszautasít, és csak barátkozik veled. Szóval én nem fogok erre a cikkre hallgatni, de aki igen, annak sok szerencsét!
2015. szeptember 11. 14:18
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Fu deajanlok par embernek
2015. szeptember 11. 15:47
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Milyen jó,hogy átírhatta utolólag a cikk címét.Meg az is,hogy hiába nem stimmeltek a dolgok már első ránézésre neki kitudták adni ezt is.
2015. szeptember 11. 17:05
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
veravera11 teljesen egyetértek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: