Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!
2015. szeptember 10. 06:10
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Jocikk lett es igaz is;)
2015. szeptember 10. 06:42
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Én sok olyanról tudok, ahol a lány kezdeményezett és a fiúnak fel se tűnt addig, hogy bejön neki, amíg fel nem világosította. Nekem ez a cikk ilyen igazi tinimagazinosnak tűnik, ahol a következő számban már teljesen mást írnak az ilyen esetekről.
2015. szeptember 10. 06:56
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Ezek mind hülyeségek (bocs), de ezek nem minden fiúra igazok. pl: az egyik barátnőm elképesztően szerelmes egy osztálytársunkba és ezeket, mind megtette és úgy látszik, a fiú is szerelmes belé
2015. szeptember 10. 07:13
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
1. Marhaság, egy férfi egy őszinte megnyilvánulást, egy cuki mosoly miatt soha nem fog "szánalmasnak" tartani. Ez inkább rátok nőkre igaz:) Pont ellenkezőleg egy férfinak nagyon bejön ha kedves vonzó tulajdonságaitokat őszintén kimutatjátok.
2. Egy srácot sosem érdekli mit csinálsz a barátnőiddel, nevethetsz visíthatsz sikongathatsz a folyosón velük, minket csak az érdekel velünk hogyan viselkedsz, hogyan állsz hozzánk.
3. Pletykásak vagyunk na persze:) Néhány paraszt beszólás, vagy a csajok elemzésén kívűl semmit nem "pletykálunk" a nőkről, ezt jobb ha tudjátok.
4. Ez igaz.
5. Biztos igaz.(bár srácként ha tetszik a nő, őrülnék neki ha szerelmet vallana és rám vetné magát:)
9. Hatalmas baromság! Csak a nőknek fontos hogy a férfi elég magabiztos legyen, hogy meghóditsa a nőt, izgalmat és erőt sugározzon! Természetesen mi nem keresünk ilyesmit egy csajban sem, és nem is vágyunk erre a stresszes plusz melóra. Minket csak a végeredmény érdekel nem az előjáték!
2. Egy srácot sosem érdekli mit csinálsz a barátnőiddel, nevethetsz visíthatsz sikongathatsz a folyosón velük, minket csak az érdekel velünk hogyan viselkedsz, hogyan állsz hozzánk.
3. Pletykásak vagyunk na persze:) Néhány paraszt beszólás, vagy a csajok elemzésén kívűl semmit nem "pletykálunk" a nőkről, ezt jobb ha tudjátok.
4. Ez igaz.
5. Biztos igaz.(bár srácként ha tetszik a nő, őrülnék neki ha szerelmet vallana és rám vetné magát:)
9. Hatalmas baromság! Csak a nőknek fontos hogy a férfi elég magabiztos legyen, hogy meghóditsa a nőt, izgalmat és erőt sugározzon! Természetesen mi nem keresünk ilyesmit egy csajban sem, és nem is vágyunk erre a stresszes plusz melóra. Minket csak a végeredmény érdekel nem az előjáték!
2015. szeptember 10. 07:15
Teljesen egyetértek néhány hozzászólással. A fiúkat nem lehet általánosítani, ma már szerintem nem olyan gyakori, hogy a fiú 'cserkészi be' a lányt, mint régebben, hanem kölcsönösen kell kezdeményezni. Én például a 7. pontot nagy hülyeségnek tartom, sokszor a fiúk sem mernek ráírni a lányra. Nyilván ha látszik, hogy csak röviden válaszol, egyáltalán nem érdeklődik és erőltetett az egész beszélgetés, akkor hagyni kell, de más esetben nyugodtan lehet írni neki. A 9. ponttal szintén nem értek egyet, sok lány (köztük én is), elhívja találkozóra a kiválasztott srácot. Mégsem várhatok évekig, hogy végre észrevegye, tetszik nekem, nem várhatunk el mindent a fiúktól. Főleg, hogy olyan figyelmetlenek tudnak lenni...
2015. szeptember 10. 12:40
Ez hülyeség XD Teljesen személyfüggő, hogy ki mire hogyan reagál.
2015. szeptember 10. 14:58
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
a mai fiúknak az a lényeg hogy ne legyen rajtad ruha és mindenkivel feküdj le
tisztelet a kivételnek
2015. szeptember 10. 15:38
Szinte az összes lány osztálytársam elkövette a felsorolt hibákat. Nagyon durva.. :/
2015. szeptember 10. 16:32
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezeket tudtam és kevesen olyan hülyék, hogy ebbe beleessenek.
2015. szeptember 10. 16:38
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Jó cikk lett, bár pár ponttal én sem értek egyet. Ilyen pl a 9. Most komolyan nem a 20'-as években élünk, szerintem egy lány is elhívhatja a fiút, mert lehet a srác is félős!
2015. szeptember 10. 16:47
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Némelyik példa eléggé nagy baromság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: