Rengetegen esnek bele abba a hibába, hogy bár tetszeni szeretnének a kiszemelt srácnak, ügyködésükkel pontosan az ellenkező reakciót váltják ki a másik félből. Nézzünk néhány példát, milyen hibát is követnek el a lányok leggyakrabban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!
2015. szeptember 09. 21:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 09. 21:32
És hol a 10.?
Egyébként a 9. elég nagy butaság, én már sokszor hívtam el nekem tetsző fiút randira, és mindig örültek neki, volt olyan, aki megmondta, hogy magától sose mert volna elhívni, szóval... (Amúgy a többi is közhely és sok nem is igaz, de azokra inkább legyintek.)
2015. szeptember 09. 21:37
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ezeket a tényeket még én is tudtam, mennyi osztálytársam jellemezte!
2015. szeptember 09. 21:41
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Így férfi szemmel sok hülyeséget találtam benne.Na meg a másik,hogy megint rossz a cikk,hiszen hol a 10. pont.
Amúgy természetesen csajozos tippeknek jobban örültem volna,mert lehet onnan fel tudnám használni valamelyiket.
2015. szeptember 09. 21:41
ezek tényleg jó tippek, de hát eléggé egyértelműek amúgy is
2015. szeptember 09. 21:43
Ezekkel a tényekkel azért tényleg tisztában kell lenni, jó cikk.
2015. szeptember 09. 21:49
|
|
kisrmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 247016 offline
|
imádom. Tényleg, gyerekek. Nyugi. Nyugi. Ne gondoljátok azt, hogy a potencionális kan annyi gyereket akar tőletek, ahányszor összehúzza a szemöldökét. Ne. Ezt ne tegyétek velem.
2015. szeptember 09. 21:50
Nem tudom, hogy miért akkora baj az, hogy nincs 10. pont, sehol sincs megjegyezve, hogy 10 pontra kell számítanunk...
Egyébként szerintem az utolsó pont hatalmas baromság. Miért ne hívhatnánk el mi a kiszemeltünket? Hisz csak egy randiról lenne szó, nem pedig rögtön az esküvőről. Semmi baj nincs azzal, ha egy nő hívja el a kiszemelt férfit.
Egyébként szerintem az utolsó pont hatalmas baromság. Miért ne hívhatnánk el mi a kiszemeltünket? Hisz csak egy randiról lenne szó, nem pedig rögtön az esküvőről. Semmi baj nincs azzal, ha egy nő hívja el a kiszemelt férfit.
2015. szeptember 09. 21:53
Idézet (Violet Shadow @ 2015.09.09. 21:50)
Nem tudom, hogy miért akkora baj az, hogy nincs 10. pont, sehol sincs megjegyezve, hogy 10 pontra kell számítanunk...
Eredetileg az volt a címe, hogy "10 tipp...". Különben senki nem kérné számon, nemde?
2015. szeptember 09. 21:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Részegen rávetni magadat valakire... hadd ne mondjam el, milyen emberre jellemző ez a viselkedés
Van 1-2 pont, ami szerintem nevetséges, de aztán persze kinek mi.
Az utolsóval viszont nem értek egyet, élből két példát is tudok mondani az ismertségi körömből, ahol a lány hívta el a fiút randira. Az egyik pár három éve, a másik fiú és lány pedig több, mint egy éve együtt vannak. A "nem mindig én írok rá" kérdés.. nos, nem azt mondom, hogy nem merül fel bennem időnként, ahogy a legtöbb emberben is az ismerkedés kapcsán, de arra senki nem gondol, hogy a srác örülhet neki, ha te is kezdeményezel és keresed őt? Nem azt mondom, hogy kémkedni kell az illető után, de személyes példából is kiindulva, egy fiú is szereti, ha nem mindig mindent neki kell csinálnia. Ha nem fél másodpercenként tudósítasz neki az ebédedről, akkor nem fog fennakadni azon, hogy te kerested őt és nem fordítva.
Egyébként ezek a tanácsok nem hiszem, hogy minden esetben tükrözik a valóságot. Nem akarom az észt osztani, de a pasik is tudnak félősek lenni. Az egyik legjobb barátom fiú, úgyhogy tudom, miről beszélek.
Van 1-2 pont, ami szerintem nevetséges, de aztán persze kinek mi.
Egyébként ezek a tanácsok nem hiszem, hogy minden esetben tükrözik a valóságot. Nem akarom az észt osztani, de a pasik is tudnak félősek lenni. Az egyik legjobb barátom fiú, úgyhogy tudom, miről beszélek.
2015. szeptember 09. 22:02
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Első sztem fassssság, ettől nem fog senki szánalmasnak tartani. 9-es szintén, ha egy lány el akarja hívni a kiszemeltjét randira, tegye nyugodtan, ennyire legyünk már haladó szelleműek. Szerintem a nyolcadik is sülhet el jól, de legyen kritikai érzékünk magunkkal szemben...
2015. szeptember 09. 22:04
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
10 tipptől eljutottunk odáig, hogy mit ne csináljunk. Valaki nem olvasott el valamit, mielőtt kirakta a cikket. Nagyon jót nevettem ezen. Komolyan.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. szeptember 09. 22:16
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Szépen néznék ki, ha arra várnék, hogy a kiszemelt elhívjon randira. Nincs időm éveket várni, míg a fiúknak leesik, hogy ideje lenne már a randinak. Valamit csak kell tenni
2015. szeptember 09. 23:54
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Jaj de utálom az ilyen tippeket. Egy másik cikkben pont azt lehet olvasni, hogy a pasik egyáltalán nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, ha a lány ír először, nem csinálnak belőle akkora ügyet, mint mi.
Az utolsó pontnál meg nem lehet így egyértelműen megmondani, hogy ne tedd. Igen, a fiúk többsége szereti becserkészni a lányt, de mindig vannak kivételek, sőt, ma már eléggé lazák a "szabályok", hogy ki hív el kit. Én mindig azt olvasom, hogy igazából a fiúk is gyávák (egy bizonyos szinten), és a kezdő lökés nem árt.
Az utolsó pontnál meg nem lehet így egyértelműen megmondani, hogy ne tedd. Igen, a fiúk többsége szereti becserkészni a lányt, de mindig vannak kivételek, sőt, ma már eléggé lazák a "szabályok", hogy ki hív el kit. Én mindig azt olvasom, hogy igazából a fiúk is gyávák (egy bizonyos szinten), és a kezdő lökés nem árt.
2015. szeptember 10. 00:03
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Jó cikk, viszont lehet, hogy néhányukra igaz amit a 2. Pontnál ír, hogy nem teljesen hülyék viszont nem is annyira normálisak, hogy egy-egy közeledést is észrevegye ek nekik(legalább is akiket én ismerek) csak az egójuk van és a lányok csak a növelésében szükségesek. A pasik fele nárcisztikus és ezt nem árt tudni, mert ismerem annyira a fiúkat, hogy ezt kijelentsem.
Bár mi nők sem vagyunk tökéletesek, de legalább empatikusabbak vagyunk.
Starity-s fiúk ne vegyétek magatokra.
Amúgy a 7. pont hibáját én elkövettem
Bár mi nők sem vagyunk tökéletesek, de legalább empatikusabbak vagyunk.
Starity-s fiúk ne vegyétek magatokra.
Amúgy a 7. pont hibáját én elkövettem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.