Selena Gomez levetkőzött legújabb albuma borítójához
2015. szeptember 12. 13:55
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Enélkül már nem lehet eladni semmit?? XD
2015. szeptember 13. 18:30
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
nem szeretnák senkit megsérteni a véleményemmel, előszőr is...
tehát...megmondom őszintén nagyon szeretem Selenát...ezt nem fogom tagadni.
nehogy már azzal gyertek nekem:"hogy jaj, hogy nem meglepő a meztelenkedés". de igenis az...
ezt nem Selenára értettem. nála vannak sokkal rosszabbak, tudjátok jól...más szempontból, ő nem Miley... az ilyen féle fotók nem jelennek meg Selena instagramján naponta háromszor...
szerintem tök művészi meg elgondolkodtató. Ritka jó fotó lett. Máskülönben pont annyit lehet látni amennyit kell...semmi rosszat nem tett. Mégcsak fel sem keltette a figyelmet ezzel a komor képpel. Szerintem egy albumboritó csak nem lehett volna egy hétköznapi szelfi.
ezen a képen nagyon természetes az arca. Nem pakoltatott magára csomó sminket...sőt.
én csak tisztelni tudom a fotóst, meg Selenát is.
tök jó lett.
tehát...megmondom őszintén nagyon szeretem Selenát...ezt nem fogom tagadni.
nehogy már azzal gyertek nekem:"hogy jaj, hogy nem meglepő a meztelenkedés". de igenis az...
ezen a képen nagyon természetes az arca. Nem pakoltatott magára csomó sminket...sőt.
én csak tisztelni tudom a fotóst, meg Selenát is.
tök jó lett.
2015. szeptember 15. 07:04
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
A showbiznisz...ugye
2015. szeptember 19. 23:55
|
zsolexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249851 offline
|
Szereted a focit?Legyen saját csapatod.Regisztrálj a sokker manager böngésző alapú <a href="http://www.sokker.org">online focimenedzser</a> játékra és saját névvel indithatsz csapatot, amit irányithatsz a siker felé.Bár elsőre nehéznek tűnik, a játék könnyen játszható, magyar segitők várnak rád, akik szivesen segitenek elinditani csapatodat a siker felé.Aktiv magyar fórumközösség is vár ott, akik válaszolnak esetleges kérdéseidre.A játékban egyedi 2D, illetve 3D-s mérkőzésmegjelenités található, láthatod kedvenceidet amint játszanak, edzheted hétről-hétre, szerkeszthetsz rengeteg egyéni taktikát,játszhatsz a barátaiddal is és természetesen küzdhetsz a bajnoki ranglistán a legjobb helyekért.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: