Selena Gomez levetkőzött legújabb albuma borítójához
2015. szeptember 09. 15:31
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nekem nem tetszik a borító! Nem tudtak semmi kreatívat kitalálni, így meztelenre vetkőztették, hátra így többen veszik. Bocsi fanok, de ez a véleményem.
2015. szeptember 09. 15:33
|
|
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline
|
Szerintem pedig nagyon fárasztó és irritáló, hogy minden egyes sztár csak levetkőzik, és várják hogy mindenhol erről írjanak. Ebben nem az a baj, hogy az emberi testet takargatni kell, hiszen már az újságok címlapján is lehet látni félmeztelen nőket, ráadásul bárki hozzáférhet felnőtt tartalmú oldalakhoz az interneten. Tehát az emberi test természetes, nincs mit takargatni rajta.
Viszont ez még nem ok arra, hogy mindenki meztelenül fotózgassa magát. Felesleges. Ezenkívül pedig a rajongótábora egy nagy része elég fiatal vagy épp éretlen, nem hinném, hogy megértenék ha ennek a képnek lenne valami mögöttes üzenete, pl. "Ne szégyelld a tested, fogadd el magad úgy, ahogy vagy" vagy valami hasonló. Selenától pedig ezt nehezen tudnám elképzelni
Röviden; igen tudom hogy ez a kép csak szexi akart lenni, semmi mögöttes üzenetet vagy motivációt nem akart átadni. De, mint ahogy Selena is mondta, ő nem a legjobb énekesnő, tehát csak a hangjával nem tudja annyira magára vonni a figyelmet, így érthető ez a próbálkozása.
Egyébként semmi bajom sincs Selenával, csak már irritál ez a sok felesleges meztelenkedés a sztároktól.
Viszont ez még nem ok arra, hogy mindenki meztelenül fotózgassa magát. Felesleges. Ezenkívül pedig a rajongótábora egy nagy része elég fiatal vagy épp éretlen, nem hinném, hogy megértenék ha ennek a képnek lenne valami mögöttes üzenete, pl. "Ne szégyelld a tested, fogadd el magad úgy, ahogy vagy" vagy valami hasonló. Selenától pedig ezt nehezen tudnám elképzelni
Röviden; igen tudom hogy ez a kép csak szexi akart lenni, semmi mögöttes üzenetet vagy motivációt nem akart átadni. De, mint ahogy Selena is mondta, ő nem a legjobb énekesnő, tehát csak a hangjával nem tudja annyira magára vonni a figyelmet, így érthető ez a próbálkozása.
Egyébként semmi bajom sincs Selenával, csak már irritál ez a sok felesleges meztelenkedés a sztároktól.
2015. szeptember 09. 15:40
Nekem nagyon tetszik az új album borítója, bőven az ízléses kategóriába tartozik. Az arca bár itt nekem se tetszik annyira, de így összességében jól néz ki.
A lemezen lévő dalok címei szerintem jól el lettek találva, valamint a címadó szám, a Revival is nagyon tetszik. Az egész olyan fantasztikusnak ígérkezik.
Amúgy meg nem értem, hogy lehet őt összehasonlítani Miley-val. Selenát még nem láttam soha egy meztelen vasgolyót meglovagolni és gusztustalan módon kalapácsot nyalogatni... A különbség köztük az, hogy míg Selena ízlésesen fest, addig Miley már rég túllépte a jó ízlés határait.
2015. szeptember 09. 15:44
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Furcsa, először én is azt gondoltam,hogy ,,na,őt is elveszítettük, már vártam", (és itt kitty2244 szívemből szólt) de ez a kép pozitív csalódás. Szerintem egyáltalán nem az az ízléstelen ,,nézdmekkoramellemésseggemvan" fajta,ennek ellenére azt hiszem, Selena számait továbbra is csak a kisgyerekkoromban tudom elképzelni, nem vagyok rá túlzottan kíváncsi. De mivel akkor igen nagy kedvencem volt a varázslólány, sok sikert neki
2015. szeptember 09. 15:54
Ez az a kép amire azt mondom, hogy a jó ízlés határain belül tudott maradni, Selena gyönyörű rajta. Már várom az albumot.
2015. szeptember 09. 15:58
Annyira elcsépelt már ez a: meztelenül pózolok egy végtelenül primitív testtartással amit minden sztár produkált már, ja és persze mind ezt fekete-fehérben, mert így tök érzéki meg "eredeti".
Ugye bár?
Ugye bár?
2015. szeptember 09. 15:58
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Selena gyönyörű ezen a képen. Nem sok nem kevés, már mint ízlésesség terén. Én nagyon várom már az új albumot. Örülök, hogy boldog és megtalálta önmagát. ♥
2015. szeptember 09. 15:59
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Freeze @ 2015.09.09. 10:51)
Egy anyaszült meztelenül vasgolyón vonaglást hasonlítasz egy sejtelmesen erotikus képhez? 
Pont erről beszéltem.
2015. szeptember 09. 16:08
Idézet (Ag_laja @ 2015.09.09. 15:58)
Annyira elcsépelt már ez a: meztelenül pózolok egy végtelenül primitív testtartással amit minden sztár produkált már, ja és persze mind ezt fekete-fehérben, mert így tök érzéki meg "eredeti".
Ugye bár?
Ugye bár?
Egyetértek. Mellesleg muszáj volt szanaszét photoshopolni ezt a csajt?
2015. szeptember 09. 16:13
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez pucérkodás sztárok körébe màr egy kihivás, olyan mint az iceos izé,Ott volt mar justin,miley,robbie williams meg meg sorolhatnám, meg Nem tudom minek énekes selena ő mondta az egyik cikkbe hogy szar hangja van , maradjon szinésznő vagy keresen egy hétköznapi szamot
Bocsi annak A szereted Ez az énekes véleményem
Bocsi annak A szereted Ez az énekes véleményem
2015. szeptember 09. 16:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gyönyörű a képen:)
2015. szeptember 09. 16:15
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Nekem egyáltalán nem tetszik ez a kép, bocsánat.
2015. szeptember 09. 16:17
Akármennyire is a jó ízlés határán belül maradt ez a kép sokak szerint, mégsem albumborítónak való, tekintve, hogy kisiskolás rajongói is vannak. Egyébként meg szerintem arra is utal ez a fotó, hogy Selena elég fantáziátlan. Nincs ötlete, ezért vetkőzik, mert tudja, hogy ezzel elnyeri az emberek figyelmét.
2015. szeptember 09. 16:27
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Persze, már Selena is! Mindenki kedvencének most egy "botránya" van, csak ezt senki nem hajlandó tudomásul venni. Egyet értek néhány előttem szólóval. Ha Miley már csak egy kicsit kivágott szerelést vesz fel, már mindenki: Az idióta, már megint! Selena is levetkőzött(ha így akarja kinőni a kislányt, akkor ezzel csak visszább csúszott)erre páran: Ú, de szép, ú ez tök normális! Nem, nem az!
2015. szeptember 09. 16:34
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Gyonyoru a kep, de nem eppen albumboritonak valo, ez a poz is kicsit olyan szorongos, holott valami "hu de magabiztos vagyok, megmutatom ezt a vilagnak is egy boldog, felszabadult boritoval" lett volna jo valasztas. En tisztelem es szeretem Selenat, kivancsi vagyok az albumra, elvegre a dalok az igazan lenyegesek, nem a borito.
2015. szeptember 09. 16:35
Idézet (lacie @ 2015.09.09. 16:17)
Akármennyire is a jó ízlés határán belül maradt ez a kép sokak szerint, mégsem albumborítónak való, tekintve, hogy kisiskolás rajongói is vannak.
És?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 09. 16:37
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Olyan mintha lenne rajta melltarto.Es egyebkent is ez az album arrol szol,hogy mennxyre szexinek erzi magat akkor miert ne legyen szexi a boritoja? Gyonyoru kep es Selena is gyonyoru!
2015. szeptember 09. 16:39
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nagyon szép lett! <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.