Selena Gomez: „Sosem éheztetném magam!”
2015. szeptember 09. 15:42
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Nem vagyok oda érte, de most kivételesen igaza van. Persze ha valaki már túl kövér vagy csak van rajta pár plusz kiló és nem érzi jól magát a bőrében, akkor természetesen tegyen a cél érdekében. De már elegem van a 30 kilós csontvékony modellekből, akik azt vallják, hogy koplalni kell a jó alakért!
2015. szeptember 09. 15:59
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Elég rossz a helyzet, ha már egy Selena típusú lány úgy jellemzi magát, hogy ,,nem vagyok természetből adódóan nádszálvékony". Mert igenis iszonyú jó alakja van, (nem sovány,nem kövér,tökjó),és ha ehhez viszonyít a többi lány,akkor nem csoda, hogy az a megfelelő számukra, ami 40 kg alatt van. Természetesen, mint mindenki, én is hevesen bólogatok,és örülök, hogy nem csak én tartom eszement baromságnak a fiatalkori fogyózást, és hajítanám ki az összes női magazint az ablakon (1. oldal: fogadd el önmagad! 2. oldal: hogyan fogyj le 10 nap alatt...logika o_O ). Ez persze nem jelenti azt, hogy egy bizonyos tömeg felett nem kéne tenni az ügy érdekében, és rávágni, hogy ő így gyönyörű és a sport felesleges,helyette fogmosáshoz is kólát használjunk.
2015. szeptember 09. 16:03
Nem értem azokat, akik kritizálják. Szerintem nagyon szép alakja van.
2015. szeptember 09. 16:17
A manökeneknek és a modelleknek kell vékonynak lenniük, nem az előadóknak, énekesnőknek, színésznőknek. Tény, hogy ebben a szakmában is csinosnak kell lenni - ezt főleg az előadó részre értem -, de neki szerintem pont ideális alakja van. Néha egyébként meg ő is elengedheti magát, hiszen ő is ember. A lényeg, hogy boldog legyen és élje úgy az életét, ahogy szeretné, érezze jól magát a bőrében.
2015. szeptember 09. 16:35
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Szep alakja van:)
2015. szeptember 09. 16:36
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Rihanna200, teljesen egyetértek! Selena valahogy a vékony és a normális testalkat között van, én ilyen alakot szeretnék!Egy picit én is képmutatásnak érzem, de Selnek igaza van. Bár más lenne, ha ezt Meghan Trainor vagy Adele mondaná. Mondjuk ez még énekesként is elmegy. De emberek!Mondjatok nem vékony színészt!(Melissa Mccarthy és Rebel Wilson nem számít, mert most olyanra gondolok, aki vékonyabb, mint a felsorolt színésznők, de ducibb az átlagnál. És amúgy én Melissát meg Rebelt egy romantikus filmben szeretném látni, mert idegesítő, hogy ők a "vicces dagik", bár szerintem egyáltalán nem dagik, ez testi adottság, és az ilyen emberekre azt mondjuk, hogy erős, mert látszik, hogy ő ezt örökölte és nem magától ilyen)
2015. szeptember 09. 16:52
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Nem igazán rajongok Selena Gomez-ért de ebben teljesen igaza van!Amikor megláttam ezt a cikket elordítottam magam,hogy végre,még egy sztár Jennifer után...nagyra értékelem az olyan embereket akik így gondolkoznak!
2015. szeptember 09. 17:02
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Igazavan mindenki fogadja el önmagát!!
My Hero!!
2015. szeptember 09. 17:41
|
|
DanceToSzoncsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 247943 offline
|
Teljesen igaza van. Mindenkinek ezt el kel fogadni. És önmagát is.
2015. szeptember 09. 18:12
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Igaza van!Nem csak a nádszálvékony lányok a szépek,sőt azok természetellenesen rondák.Jól teszi hogy nem foglalkozik a rossz véleményekkel,hiszen mindig lesznek utálkozó emberek.
2015. szeptember 09. 18:40
Nagyon igaza van abban, hogy fogadjuk el önmagunkat és mások is minket! Amúgy nagyon jó cikk!
2015. szeptember 09. 19:23
Gyűlölöm ezt a csajt, viszont ez a hozzáállás azért jó!
2015. szeptember 09. 19:44
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nagyon is igaza van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: