A banda a rockban eltöltött fél évszázadukat Return To Forever című 19. stúdióalbumukkal és egy jubileumi világkörüli turnéval ünnepli, amely május 1-én indult Kínában és 2016 tavaszán ér majd véget. A jubileumi koncertkörút hazánkat is érinti, a Scorpions február 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkban ad koncertet a Scorpions
2015. szeptember 08. 13:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 08. 15:25
Váááááááá el kell mennem!! Úristen,el sem hiszem!!
Köszönet a cikkírónak!
Köszönet a cikkírónak!
2015. szeptember 08. 17:04
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
ÉLJEEEEN!!!!!
))) :3
2015. szeptember 08. 17:05
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Vééégre, egy cikk, amiben nem szelenagomez, májliszájrusz, vagy tudomisén melyik sz*rcsimbók szerepel.
Igen, 20 év az már valami. 30 év az sok. 50 év már rengeteg. Ezt üzenem azoknak, akik azzal példálóznak, hogy a nagy, és tehetséges dzsásztinbíber, már 7 éve -úristendesok- küldi ránk a földöntúli csodát, és váltja meg a világot...
Igen, 20 év az már valami. 30 év az sok. 50 év már rengeteg. Ezt üzenem azoknak, akik azzal példálóznak, hogy a nagy, és tehetséges dzsásztinbíber, már 7 éve -úristendesok- küldi ránk a földöntúli csodát, és váltja meg a világot...
2015. szeptember 08. 18:17
2011-ben már voltak a Sportarénában, akkor borzalmas volt a hangosítás, hála a Sportaréna beépített gagyi hangládáinak.
A tavalyi, Hősök terén tartott Szabadságkoncert viszont fenomenális volt!!!
Ráadásul ingyenes
A tavalyi, Hősök terén tartott Szabadságkoncert viszont fenomenális volt!!!
Ráadásul ingyenes
2015. szeptember 08. 21:33
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nekem el kell mennem erre! Muszáj lesz! Remélem el is engednek. Nagyon szeretem a "bácsikat" és tuti, nagy banzáj lesz az a mit ott csapatni fognak! Na!! Beszervezem barátaim, barátnőim és elmegyünk egyet Scorpions-kánszörtre
@Rihanna200!! Mit szólsz? Csapatjuk Pééstre?
2015. szeptember 09. 14:57
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
@Eszti drágám,szerintem elég lesz nekem a Slash és az Imagine Dragons (utóbbira amúgy sem biztos,hogy kijuthatok), de én megengedem,hogy csapass egy nagyot az én nevemben is.
Amúgy ha gondolod, Pestre elvihetsz, addig rockpincézek xD
ON: Tuti epic est lesz
ON: Tuti epic est lesz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: