Justin Bieber elárulta, miért egyedülálló még mindig
2015. szeptember 08. 19:57
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem is régen szakítottak véglegesen
2015. szeptember 11. 18:31
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Nem selenara gondol!!! Nemtudom h ezt honnan szedik....hahahahahahaha....justinnak egy lany igen sokszor osszetorte a szivet de szereti ot ezert megbanta!!
2015. szeptember 14. 19:31
Jaj, hogy mindig mindenki keveri a sz*rt. Pont Justin fog tépelődni Selenán, amikor már rég találhatott volna nála különlegesebb lányt is. Kész vicc. Amúgy én örülök neki, hogy szingli, mert így nincsenek napi cikkek, hogy egyszer jóba vannak az xy nevű barátnőjével, máskor meg "kísérik egymás haját". Szóval egyáltalán nincs ezzel baj, van még több tíz éve egy újabb barátnőhöz.
2015. szeptember 25. 23:23
|
TopGunGrannyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227805 offline
|
1 ilyen embernek komoly kapcsolata,elég hülyének kell lennie annak a lánynak akinek 1 ilyen dísz hímringyó kell.....sajnos soknak kell
2015. szeptember 28. 15:30
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Ahogy megláttam, a címet, tudtam hogy Selena is benne lesz a cikkben.
Ez már kissé unalmas.
Igazából, soha nem értettem, hogy bárkinek is miköze lenne a magánéletükhöz. Oké, ez a sztár élettel jár, meg sok mindenkit érdekel, de istenem, ők is csak emberek! Azért mert ők híresek, nekik nem lehet magánéletük?
Ki a kecinek van köze ahoz, hogy miért nincs barátnője? Ok.
Ez már kissé unalmas.
Igazából, soha nem értettem, hogy bárkinek is miköze lenne a magánéletükhöz. Oké, ez a sztár élettel jár, meg sok mindenkit érdekel, de istenem, ők is csak emberek! Azért mert ők híresek, nekik nem lehet magánéletük?
Ki a kecinek van köze ahoz, hogy miért nincs barátnője? Ok.
2015. november 22. 11:39
Jajj,szegénykém..Hogy oda ne rohannyak,amúgy arra nemgondol hogy lehet azért nincs barátnője mert így viselkedik??Tárgyiasítja a nőket,botrányt botrányra halmoz, és úgy viselkedik mintha ő lenne a világ legtökéletesebb embere..Kezdem érteni hogy SELENA miért hagyta ott,de megis érdemli ha továbra is így fojtatja hamarosan senkije sem fog maradni....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: