A 21 éves énekes nemrégiben Kyle és Jackie O.-nak nyilatkozott egy rádióinterjú során arról, miért nincs barátnője már régóta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber elárulta, miért egyedülálló még mindig
2015. szeptember 08. 09:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 08. 11:00
Szerintem még egy jó ideig nem találja meg élete párját.
2015. szeptember 08. 11:14
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Tuti szereti még.
2015. szeptember 08. 13:56
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
sajnálom Justint megérdemli a boldogságot...Nem szallona mellett van a helye
2015. szeptember 08. 14:11
Ahahah ugy csináltok mintha Justin teperne Selenának közbe fordítva van.....
2015. szeptember 08. 15:27
Ez nagyon megható...ja nem
Inkább lerágott csont.
Inkább lerágott csont.
2015. szeptember 08. 16:15
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Selena után soha nem tudtam eldönteni, hogy akkor most egyedül van vagy nem...mert mindig lányokkal volt körülvéve és soha nem tudtam, hogy csak barátok vagy több a dolog. Amúgy meg örülök, hogy nem Selenával jár...nem illettek össze.
2015. szeptember 08. 16:15
|
|
Justin bieber fan13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 247394 offline
|
Èn tuti mennèk vele Imádom mindig a szívemben van
2015. szeptember 08. 17:22
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
tovább kéne lépni...de talán jobb is ha egyedül van..addig sem lesz esély bieber-babákra
2015. szeptember 08. 18:03
Már a címnél gondoltam, hogy a Selenával való kapcsolatára fognak kilyukadni..
2015. szeptember 08. 18:06
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Azt, hogy nem tudott továbblépni Justin maga sosem említette, mindig a média hozta fel újra és újra Selena nevét, bármilyen cselekedete kapcsán. Természetes, hogy mivel többször hangsúlyozta, hogy Selena volt az első nagy szerelme, mindig is emlékezni fog a kapcsolatukra és egy ideig ezt a szerelmet tartja majd mérvadónak. Viszont az, hogy nem lépett tovább szánalmas próbálkozás a médiától és a legtöbb Selenatortól: mert Selena tovább lépett, amikor tavaly novemberben még mindig Justin után sírt a klipjében?
Könyörgöm, ez csak újabb reklám Selena javára, aki évek óta most már ezzel van köztudatban, mintsem a hatalmas "tehetségével". Vicces, komolyan.
Én örülök neki, hogy Justin most egyedül van, mert sokat változott az elmúlt évben és pozitív irányba. Nem tenne jót neki, ha most hirtelen megint más ember lépne az életébe, hiszen így, hogy magára koncentrál észrevehető a változás a személyiségében. Meg ugye az sem könnyű feladat, hogy találjon valakit, aki nem a pénzéért és a hírnevéért fekszik össze vele és akit úgy tudja szeretni, mint egy normális embert. Tudom, kicsit too much ez így, de kikívánkozott. Na meg eléggé unalmas már ez a folytonos Jelena-szappanopera, el nem hiszem, hogy nem unja egyik se meg a folytonos ömlengést..
Én örülök neki, hogy Justin most egyedül van, mert sokat változott az elmúlt évben és pozitív irányba. Nem tenne jót neki, ha most hirtelen megint más ember lépne az életébe, hiszen így, hogy magára koncentrál észrevehető a változás a személyiségében. Meg ugye az sem könnyű feladat, hogy találjon valakit, aki nem a pénzéért és a hírnevéért fekszik össze vele és akit úgy tudja szeretni, mint egy normális embert. Tudom, kicsit too much ez így, de kikívánkozott. Na meg eléggé unalmas már ez a folytonos Jelena-szappanopera, el nem hiszem, hogy nem unja egyik se meg a folytonos ömlengést..
2015. szeptember 08. 18:27
Már én is unom a kettejük életét és a róluk szóló pletykákat...Már vége lehetne ennek a hosszú sztorinak...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: