Selena Gomez szerepet kapott a Rossz szomszédság 2-ben
2015. szeptember 08. 20:58
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Most komolyan emberek?! Azért nem nézitek meg a 2. részét a filmnek, mert Sel szerepel benne?! Gyerekesek vagytok, komolyan..
Az olyan, mintha én azért nem néznék meg egy filmet, mert Miley is szerepel benne.. Nem szeretem őt, sőt. Mégis meg szeretném nézni a LOL c filmjét, mert még nem láttam.
Ez az én véleményem, ha nem tetszik, nem olvasod el. That's all!
Az olyan, mintha én azért nem néznék meg egy filmet, mert Miley is szerepel benne.. Nem szeretem őt, sőt. Mégis meg szeretném nézni a LOL c filmjét, mert még nem láttam.
Ez az én véleményem, ha nem tetszik, nem olvasod el. That's all!
2015. szeptember 08. 21:50
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Chloe, Zac és Dave érdekel az egészben, szóval szerintem jók a szereplők, akárki akármit is gondol! Nos. Az 1.részét imádtam, szóval a második sem lehet rosszabb (vagy is remélem nem is lesz az)! Amúgy valljuk be Selena színésznőként kezdte és nagyon jól is csinálja -és ezt úgy, szakmailag mondom (nem mind ha értenék hozzá,csak én így látom), mert én nem vagyok a rajongója, a hölgynek. Viszont szeretem a játékát.- Ha szerepel, ha nem a filmben, én akkor is megnézem. Hülyeség, hogy azért nem nézitek meg mert benne lesz! Nagy baromság!
2015. szeptember 09. 17:59
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
El nem tudom képzelni,hogy lehet folytatni azt a filmet
2015. szeptember 11. 15:00
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Láttam a képeket, de nem esett le , hogy ez egy forgatáson volt.
2015. szeptember 12. 10:22
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Már várom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: