A vasárnap délután 2 órakor rajtoló olasz futam előtt a hazai közönség nagy kedvence, és az utóbbi időben nemzetközileg is egyre népszerűbb Il Volo énekelte az olasz himnuszt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Il Volo énekelte a himnuszt az Olasz Nagydíj előtt
2015. szeptember 07. 16:54
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Nagy kár, hogy az olaszok a Justinra való megemlékezést nem a himnusz alatt tartották, szerintem nagyon szépen megoldották így itthon is Jules emlékére.
Egyébként gyönyörű volt, nagy kár, hogy itthon nem adják le soha a himnuszokat. A repülőgépes megoldás pedig nagyon baró.
2015. szeptember 07. 17:00
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nagy kaland lehetett, ahogy a futam is egy kalap sz@r volt.
2015. szeptember 07. 17:49
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.09.07. 16:54)
Nagy kár, hogy az olaszok a Justinra való megemlékezést nem a himnusz alatt tartották, szerintem nagyon szépen megoldották így itthon is Jules emlékére.
Egyébként gyönyörű volt, nagy kár, hogy itthon nem adják le soha a himnuszokat. A repülőgépes megoldás pedig nagyon baró. 
Pont abból volt a balhé hogy a megemlékezés alá bevágtuk a himnuszt. Szegény Justin meg nem azt a borzalmas feliratot érdemelte amit kapott most az olaszoktól. "The Indycar driver". Vicc.
2015. szeptember 07. 17:51
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
a futam egész jó volt. bár, szegény kimi-t sajnálom a rajtnál történtek miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 07. 18:07
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Iceman9519 @ 2015.09.07. 17:49)
Pont abból volt a balhé hogy a megemlékezés alá bevágtuk a himnuszt. Szegény Justin meg nem azt a borzalmas feliratot érdemelte amit kapott most az olaszoktól. "The Indycar driver". Vicc.
Mondjuk szerintem szép volt, de hát én haza is beszélek.
2015. szeptember 07. 18:47
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Nagyon jó volt az Olasz-Nagydíj
Hamilton végig vezetett(megnyerte)
Vettel az 52-ig körig Rosberggel csatázott(Rosberg az 52. körben kiesett,mert elkezdett lángolni a motor:( )így a második lett Vettel.
Massa lett a harmadik.
Lewisnek nem ál jól a szőke haj
Hamilton végig vezetett(megnyerte)
Vettel az 52-ig körig Rosberggel csatázott(Rosberg az 52. körben kiesett,mert elkezdett lángolni a motor:( )így a második lett Vettel.
Massa lett a harmadik.
Lewisnek nem ál jól a szőke haj
2015. szeptember 07. 18:52
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez a legszebb himnusz!
2015. szeptember 07. 20:06
Azért ez a megemlékezés nem éppen olyan volt, mint amit Justin megérdemelt volna... bár nem nézem az IndyCart, mégiscsak egy másik autóversenyzőről volt szó. A felirat szerintem baromira személytelen lett, az meg elég gáz volt, hogy Lewis sem a sapkáját nem vette le, és még a fülest sem húzta ki a füléből, bár utólag mentegetőzött, hogy relaxált és koncentrált, és nem tudta, hogy Justinra emlékeznek. Mindenesetre kivehette volna azt a sz*rt legalább a füléből, mert úgy láttam jó pár képen, hogy Valtteri szólt neki, hogy mi következik. Na mindegy...
2015. szeptember 07. 20:25
|
|
|
Idézet (Hugii 570 @ 2015.09.07. 20:06)
Azért ez a megemlékezés nem éppen olyan volt, mint amit Justin megérdemelt volna... bár nem nézem az IndyCart, mégiscsak egy másik autóversenyzőről volt szó. A felirat szerintem baromira személytelen lett, az meg elég gáz volt, hogy Lewis sem a sapkáját nem vette le, és még a fülest sem húzta ki a füléből, bár utólag mentegetőzött, hogy relaxált és koncentrált, és nem tudta, hogy Justinra emlékeznek. Mindenesetre kivehette volna azt a sz*rt legalább a füléből, mert úgy láttam jó pár képen, hogy Valtteri szólt neki, hogy mi következik. Na mindegy...
Kivette a füleseit, itt látszik a videón. Éppen ezért nem értem én sem ezt a "zenére koncentráltam" kifogást.
2015. szeptember 07. 20:32
Idézet (Szandi0820 @ 2015.09.07. 20:25)
Kivette a füleseit, itt látszik a videón. Éppen ezért nem értem én sem ezt a "zenére koncentráltam" kifogást. 
Hát akkor meg nem értem, a sapkát is levehette volna egyébként.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.