Ki ne emlékezne a Trónok harca egykori Daario Nahariszára? Az őt alakító színész most tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy miért is hagyta ott a népszerű sorozatot!
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Skrein: „Nem akartam otthagyni a Trónok harcát”
2015. szeptember 06. 11:21
2015. szeptember 06. 11:55
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Kis javítás, Daario Naharis nem az első szerelme Daenerysnek. Amúgy sajnálom, hogy lecserélték őt, nekem szimpatikusabb volt. Meg anno olyasmiket lehetett hallani, hogy azért cserélték le, mert nem akarta kékre festetni a haját meg az arcszőrzetét (nem mintha a mostaninak kék lenne).
2015. szeptember 06. 11:58
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát az nem igaz,hogy Dany első és egyetlen szerelme lenne Daario mivel Dany szerette Khal Drogot. Én úgy tudtam,hogy azért cserélték le mert nagyon nem eggyezett a könyvbeli leírással. De amúgy örülök,hogy ilyen cikkeket is írnak sztarlexikonon nem csak mindíg Cyrusról meg Taylorkáról szólókat.
2015. szeptember 06. 12:25
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem ő volt Dany első szerelme, ahogy ezt már előttem is megírták.
Egyrészről nem bánom, hogy lecserélték, mert engem például nagyon irritált, másrészről viszont kicsit egzotikusabban néz ki, mint az új (annak szerintem nagyon westerosi feje van). Szóval ha már lecserélték, lecserélhették volna valaki jobbra.
Egyrészről nem bánom, hogy lecserélték, mert engem például nagyon irritált, másrészről viszont kicsit egzotikusabban néz ki, mint az új (annak szerintem nagyon westerosi feje van). Szóval ha már lecserélték, lecserélhették volna valaki jobbra.
2015. szeptember 06. 13:03
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Dany első szerelme Khal Drogon de ahogy nézem nem csak én akadtam fel ezen. A másik meg nem.tudom nekem a mostani Daario Naharis jobban tetszik. Bár ez inkább ízlés kérdése
2015. szeptember 06. 13:32
|
|
Scarlet Witchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 249144 offline
|
Pedig én azt hittem, hogy direkt rakták ki, meg amúgy se nagyon volt Emilia-val közöttük kémia... De azt nem tudtam, hogy benne a lesz a Deadpool-ban, nekem nagyon várós film.
2015. szeptember 06. 13:38
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hát igen Khal Drogo volt Dany első szerelme.
Először nagyon sajnáltam, hogy lecserélték, mert furcsa volt az aki most játssza, de már nem bánom most már jobban tetszik az aki most játssza Daario Naharist.
2015. szeptember 06. 13:50
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Már írták páran,de akkor sem hagyom szó nélkül...még hogy első szerelme,Kahl Drogot is ugyanúgy szerette. Sőt,szerintem jobban is. Bár én alapból nem szeretem Danyt és Daariot együtt,nem tudom miért:/ Drogot meg még mindig siratom:(
2015. szeptember 06. 14:21
Most, hogy otthagyta több lehetősége is lett, így szerintem jól döntött.
2015. szeptember 06. 15:31
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nagy hiba volt lecserélni! Az ő pimasz mosolyának volt valami megmagyarázhatatlan varázsa, és bár megszerettem az új Daariót is, még mindig kicsit visszasírom Edet. Ő tökéletes volt a szerepre.
2015. szeptember 06. 16:10
amikor megláttam ezt a pasit a sorozatban, az jutott eszembe, hogy ÚRISTEN! Ezt a pasit még látnom kell további részekben. A negyedik évadban pedig kerestem, és rájöttem, hogy lecserélték.
Sajnálom, bár örülök, hogy láthatom a Szállító: Örökség c. filmben.
2015. szeptember 08. 20:21
Amikor megláttam Daariot rögtön beleszerettem, elkezdődött a negyedik évad és csak pislogtam, hogy hova lett. Amikor megjelent a Szállító előzetese ismerős volt, így rögtön utánanéztem, és rájöttem ki is ő. Tehetséges színész, és sajnálom hogy otthagyta a sorozatot, de remélem ki tud törni a kisebb szerepekből
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: