Ilyenek voltak a középiskolában kedvec sztárjaid
2015. szeptember 07. 01:33
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Nagyon jó cikk lett,gratulálok:)) Várom a folytatást
2015. szeptember 07. 15:57
Még jó, hogy híresek lettek, mert úgy látom az abszolút többség, lelkileg megtörne a hétkönapi élet megpróbáltatásaiban, arról nem is beszélve, hogy egytől-egyig, mind sík hülyék bármilyen más tevékenységhez, ami meghaladja a padlófelmosáshoz szükséges IQ szintet.
Nincs ezzel semmi gond az a lényeg, hogy találtak valamit amiben jók és amit élveznek csinálni, csak nekem ez egy kicsit kiábrándító...
Nincs ezzel semmi gond az a lényeg, hogy találtak valamit amiben jók és amit élveznek csinálni, csak nekem ez egy kicsit kiábrándító...
2015. szeptember 07. 17:53
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Taylor nem volt olyan szép........
2015. szeptember 08. 09:12
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
2015. szeptember 08. 16:41
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Beyoncé
Nem sokat változott, így is úgy is szép.
Leonardo DiCaprio
Sokkal cukibb, volt és ezen a képen nagyon meg van hízva. :/
Ryan Gosling
Régen olyan hülyegyerek feje volt, most egész helye.
Megan Fox
Régen is nagyon szép volt, ez most sem változott.
Daniel Radcliffe
Régen szerintem helyesebb volt, most egyáltalán nem az. :/
Kristen Stewart
Már értem a leszbikus pletykákat. Hiszen eléggé furcsa a régi képe is. (nem arról van szó, h fiús vagy valami, de nekem nem szokványos) :/
Miley Cyrus
Régen nagyon aranyos volt, a szépsége nem változott (szép), csak a dolgain kéne SOKAT változtatni. :/
Taylor Swift
Kicsinek elég kis duci volt, szerintem akkor se volt csúnya, de azért most szebb.
Demi Lovato
Aranyos volt kislánynak, mostmár látszik, hogy egy érett és nagyon szép nő.
Lady Gaga
Nem csodálom, hogy ilyen furcsa lett a stílusa. Már kicsinek ilyesmi lehetett. (ami egyáltalán nem rossz!!!)
Kesha
Szerintem alapvetően nem annyira szép lány, de nem is csúnya. A smink nem kellene minden áron, mert anélkül is szép.
Nem sokat változott, így is úgy is szép.
Leonardo DiCaprio
Sokkal cukibb, volt és ezen a képen nagyon meg van hízva. :/
Ryan Gosling
Régen olyan hülyegyerek feje volt, most egész helye.
Megan Fox
Régen is nagyon szép volt, ez most sem változott.
Daniel Radcliffe
Régen szerintem helyesebb volt, most egyáltalán nem az. :/
Kristen Stewart
Már értem a leszbikus pletykákat. Hiszen eléggé furcsa a régi képe is. (nem arról van szó, h fiús vagy valami, de nekem nem szokványos) :/
Miley Cyrus
Régen nagyon aranyos volt, a szépsége nem változott (szép), csak a dolgain kéne SOKAT változtatni. :/
Taylor Swift
Kicsinek elég kis duci volt, szerintem akkor se volt csúnya, de azért most szebb.
Demi Lovato
Aranyos volt kislánynak, mostmár látszik, hogy egy érett és nagyon szép nő.
Lady Gaga
Nem csodálom, hogy ilyen furcsa lett a stílusa. Már kicsinek ilyesmi lehetett. (ami egyáltalán nem rossz!!!)
Kesha
Szerintem alapvetően nem annyira szép lány, de nem is csúnya. A smink nem kellene minden áron, mert anélkül is szép.
2015. szeptember 10. 12:16
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
elég furcsák de nagyon!
2015. szeptember 10. 15:38
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Demin meg sem lepődök
A VMA-n is úgy táncolt mint egy sztriptíztáncos.. Nem Miley-t akarom védeni, de ha ő csinálta volna akkor már jöttek volna a cikkek
2015. szeptember 10. 17:12
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Fura látni, hogy néhányan mennyit változtak az évek alatt
2015. szeptember 11. 14:28
|
|
Laputadollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 239570 offline
|
Demiről valahogy fura ezt hallani
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: