Ilyenek voltak a középiskolában kedvec sztárjaid
2015. szeptember 06. 09:46
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Megan Fox nem mindig volt egy szépség
http://i43.tinypic.com/2s9eh50.jpg
Keshán annyira nem lepődtem meg, amilyen különc most, sejteni lehetett, hogy suliban is ez a kategória volt
Lady Gagáról szerintem anélkül is tudtuk ezt, hogy ide leírták
http://i43.tinypic.com/2s9eh50.jpg
Keshán annyira nem lepődtem meg, amilyen különc most, sejteni lehetett, hogy suliban is ez a kategória volt
Lady Gagáról szerintem anélkül is tudtuk ezt, hogy ide leírták
2015. szeptember 06. 10:31
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Wow ez tok jo cikk lett:)
2015. szeptember 06. 10:39
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Amúgy ebben a cikkben megint találtam egy óriási hibát,mert biztos hogy nem így nézet ki Miley Cyrus,Lady Gaga,Taylor Swift és Demi Lovato sem a középiskolában.Persze máshogy is lehet értelmezni,de ha már ez a cikk címe,akkor olyan képeket is várna az ember.
2015. szeptember 06. 10:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Beyonce de gyönyörű volt kiskorában!
2015. szeptember 06. 12:36
Azta....Mindenki szinte ellentét......
Ezeket nem is tudtam.Miley kedves volt,Leonardo visszahuzodó.....hát gyerekek ez Super-Super cikk let és érdekes és wow
Ezeket nem is tudtam.Miley kedves volt,Leonardo visszahuzodó.....hát gyerekek ez Super-Super cikk let és érdekes és wow
2015. szeptember 06. 12:51
1-2 kivételtől eltekintve a legtöbbjük beilleszkedési problémákkal küzdött, csendes volt és butácska. Aki leginkább kitűnik a felsoroltak közül az Demi Lovato, kíváncsi lennék mennyi igaz abból, amit állítottak róla.
Gaga már kiskorában is igazi Szörnyella volt, talán ez a kép tetszik a legjobban amit valaha róla láttam. A legédesebb egyértelműen Miley, Demi egyáltalán nem hasonlít a mostani valójára, a többiek gyerekkori képe annyira nem okozott nagy meglepetést, talán Kristent kivéve őt simán férfinak néztem.
Amúgy én úgy hallottam, hogy Beyoncé már fiatalkorában is ambiciózus és céltudatos (nem butácska) volt (inkább volt törtető mint kedves), ami leginkább a D.C.-s korszakában teljesedett ki.
Gaga már kiskorában is igazi Szörnyella volt, talán ez a kép tetszik a legjobban amit valaha róla láttam. A legédesebb egyértelműen Miley, Demi egyáltalán nem hasonlít a mostani valójára, a többiek gyerekkori képe annyira nem okozott nagy meglepetést, talán Kristent kivéve őt simán férfinak néztem.
Amúgy én úgy hallottam, hogy Beyoncé már fiatalkorában is ambiciózus és céltudatos (nem butácska) volt (inkább volt törtető mint kedves), ami leginkább a D.C.-s korszakában teljesedett ki.
2015. szeptember 06. 12:54
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Miley de kis cuki volt *_* XDDDDDD
2015. szeptember 06. 13:08
|
|
fangirl1230új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 242643 offline
|
Nagyon aranyosak!!! <3 <3 <3
2015. szeptember 06. 13:11
Miley és Leonardo nagyon cukik voltak náluk meg is álltam egy pillanatra
2015. szeptember 06. 14:10
|
|
ArmiMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 240331 offline
|
Nagyon jó cikk
Gaga <3
2015. szeptember 06. 17:56
|
|
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline
|
Köszönjük szépen Demiről ezt a sok pozitív gondolatot, így most nagyon szépen gratulálnék a cikk írójának ezért a szar kavarásért, és hogy rajta kívül mindenkire pozitívat irt vagy olyan dolgokat amelyek az adott személy szakmájával kapcsolatosak... Ezzel szemben Demiről kaptunk egy nagyon szép negatív ok fejtést amit egy rossz akarója is mondhatott... Büszke vagyok tényleg...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. szeptember 06. 20:24
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Nagyon érdekes cikk lett!
Már bocsi, de szerintem a cikk írója semmi rosszat nem csinált, csak lefordított egy szöveget.
Az hogy ezek az 'ismerősök' mennyire mondtak igazat, azt nem tudhatjuk.
Idézet (Jack99)
Köszönjük szépen Demiről ezt a sok pozitív gondolatot, így most nagyon szépen gratulálnék a cikk írójának ezért a szar kavarásért, és hogy rajta kívül mindenkire pozitívat irt vagy olyan dolgokat amelyek az adott személy szakmájával kapcsolatosak... Ezzel szemben Demiről kaptunk egy nagyon szép negatív ok fejtést amit egy rossz akarója is mondhatott... Büszke vagyok tényleg...
Már bocsi, de szerintem a cikk írója semmi rosszat nem csinált, csak lefordított egy szöveget.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.