Ilyenek voltak a középiskolában kedvec sztárjaid
2015. szeptember 05. 17:19
|
|
MissDylanSparyberryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 29 Csatolások: 1 Azonosító: 247459 offline
|
Demi Lovato nagyon sokat változott de most nagyon szép!
2015. szeptember 05. 17:27
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Érdekes lett
2015. szeptember 05. 17:54
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Úgy mondjátok Demire azt, hogy hú de nagyot csalódtam benne, hogy gyakorlatilag az oldal még a szokásos régi ismerős, közeli hozzátartozó, gyerekkori barát szavacskákat sem biggyesztik oda. Bárki mondhat bármit. Nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem de az emberek elkezdhetnék átértékelni azt, hogy mit hisznek el. Szerintem első sorban nem a pletykaoldalaknak kéne hinni, hanem magának az embernek. Jöhet, hogy nem ismerem meg társai, honnan tudom, hogy tényleg olyan amilyen meg hasonlók. Megkérdezném. Te ismered? Tudod bizonyítani az ellenkezőjét? Nem! Akkor meg szerintem inkább hagyjuk ezt a te ismered? Ja nem akkor ne védd annyira dolgot, mert szerintem az oldal olvasói közül SENKI(!) nem ismeri milyen valójában! Mindenki csak annyit tud róla amennyit a média leközvetít.
Lamibka te meg húzz el bánatos p*csába mert már rohadtul elegem van abból, hogy akármilyen cikket írnak, neked van valami kifogásod azzal kapcsolatban amit ír, minden "sztárt" lehúzol mert csak te vagy tökéletes mert te mindent olyan tökéletesen tudsz. Eltudom képzelni rólad, hogy otthon a szobád tele van az általad lehurrogott hírességek képeivel mert valójában nagy rajongó vagy, csak nem mered felvállalni. Valójában csak a szegénységi bizonyítványodat igazolod, és a magyar média szeme láttára utáltatod meg magad több ezer emberrel. Tudom, hogy az egész viselkedésednek az a célja, hogy azokat a hírességeket akik elértek valamit lehúzd, a rajongóikat pedig a lehető legjobban idegesítsd fel, de gondoltam leírom a viselkedésedről a véleményem. Addig amíg nem tolod elő a pofádat valamelyik sarokból legyél kedves ne minősíts embereket. Igen én sem a valódi nevemet és képemet használom, de legalább próbálom kulturáltan kifejteni a véleményemet(akkor is ha most nem igazán sikerült, de kicsit már tele van a mindenségem veled kapcsolatban). Remélem elgondolkozol, átértékeled az életedet, elbeszélgetsz a szüleiddel a problémáidról, esetleg felkeresel egy mentális problémák leküzdésével foglalkozó szakembert. Valószínűleg tartom, hogy vagy a szüleid viselkedése vagy pedig az osztálytársaid, "barátaid" veled szembeni viselkedése juttatott ide, de szerintem ha valóban leakarnád küzdeni a problémáidat már rég sikerült volna. Ha a szüleiddel esetleg a barátaiddal nem szeretnél beszélni arról, hogy hogyan is érzel valójában akkor beszélgess a tanároddal vagy egy szomszéddal, egy olyan emberrel akiben feltétel nélkül megbízol. Ha pedig semmiféle érzelmi problémád nincs egyszerűen csak unatkozol, akkor keress valami sportot esetleg valami művészetet, kezdj el olvasni vagy nem tudom, ha segítséget kérsz valakitől biztos megtalálod azt a hobbyt amit tényleg szeretsz. Sikeres Starity mentes életet kívánok neked!
Lamibka te meg húzz el bánatos p*csába mert már rohadtul elegem van abból, hogy akármilyen cikket írnak, neked van valami kifogásod azzal kapcsolatban amit ír, minden "sztárt" lehúzol mert csak te vagy tökéletes mert te mindent olyan tökéletesen tudsz. Eltudom képzelni rólad, hogy otthon a szobád tele van az általad lehurrogott hírességek képeivel mert valójában nagy rajongó vagy, csak nem mered felvállalni. Valójában csak a szegénységi bizonyítványodat igazolod, és a magyar média szeme láttára utáltatod meg magad több ezer emberrel. Tudom, hogy az egész viselkedésednek az a célja, hogy azokat a hírességeket akik elértek valamit lehúzd, a rajongóikat pedig a lehető legjobban idegesítsd fel, de gondoltam leírom a viselkedésedről a véleményem. Addig amíg nem tolod elő a pofádat valamelyik sarokból legyél kedves ne minősíts embereket. Igen én sem a valódi nevemet és képemet használom, de legalább próbálom kulturáltan kifejteni a véleményemet(akkor is ha most nem igazán sikerült, de kicsit már tele van a mindenségem veled kapcsolatban). Remélem elgondolkozol, átértékeled az életedet, elbeszélgetsz a szüleiddel a problémáidról, esetleg felkeresel egy mentális problémák leküzdésével foglalkozó szakembert. Valószínűleg tartom, hogy vagy a szüleid viselkedése vagy pedig az osztálytársaid, "barátaid" veled szembeni viselkedése juttatott ide, de szerintem ha valóban leakarnád küzdeni a problémáidat már rég sikerült volna. Ha a szüleiddel esetleg a barátaiddal nem szeretnél beszélni arról, hogy hogyan is érzel valójában akkor beszélgess a tanároddal vagy egy szomszéddal, egy olyan emberrel akiben feltétel nélkül megbízol. Ha pedig semmiféle érzelmi problémád nincs egyszerűen csak unatkozol, akkor keress valami sportot esetleg valami művészetet, kezdj el olvasni vagy nem tudom, ha segítséget kérsz valakitől biztos megtalálod azt a hobbyt amit tényleg szeretsz. Sikeres Starity mentes életet kívánok neked!
2015. szeptember 05. 18:09
Szerintem Demi volt a legaranyosabb!!
Egyébként Miley képe tuti nem középsulis
2015. szeptember 05. 18:16
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Érdekes cikk lett.
2015. szeptember 05. 18:17
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Idézet (Timistad @ 2015.09.05. 17:54)
Úgy mondjátok Demire azt, hogy hú de nagyot csalódtam benne, hogy gyakorlatilag az oldal még a szokásos régi ismerős, közeli hozzátartozó, gyerekkori barát szavacskákat sem biggyesztik oda. Bárki mondhat bármit. Nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem de az emberek elkezdhetnék átértékelni azt, hogy mit hisznek el. Szerintem első sorban nem a pletykaoldalaknak kéne hinni, hanem magának az embernek. Jöhet, hogy nem ismerem meg társai, honnan tudom, hogy tényleg olyan amilyen meg hasonlók. Megkérdezném. Te ismered? Tudod bizonyítani az ellenkezőjét? Nem! Akkor meg szerintem inkább hagyjuk ezt a te ismered? Ja nem akkor ne védd annyira dolgot, mert szerintem az oldal olvasói közül SENKI(!) nem ismeri milyen valójában! Mindenki csak annyit tud róla amennyit a média leközvetít.
A Demis résszel nem teljesen értek egyet. Az oké,hogy mi sem tudjuk mi az igazság de te sem. Én azt tudom elképzelni,hogy Demi bántalmazta a társait,ami hatására ők sem hagyták békén esetleg fordítva. Mindegy is.
Viszont Lambika nevű felhasználóról alkotott véleményeden jót nevettem,ugyanez jutott eszembe csak nem ilyen szépen megfogalmazva. Gratulálok!
2015. szeptember 05. 18:47
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Nagyin jó cikk lett!
2015. szeptember 05. 18:58
Egyikünk sem volt ott, így nem tudjuk, hogy mi történhetett, de látszólag egyik leányzó sem volt annyira elsett, mint ahogy azt előadta. Taylor-t valószínűleg abban a korban sem csíptem volna. Miley aranyos kislány volt, nagy kár érte, hogy ez lett belőle.
2015. szeptember 05. 19:19
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Tayre és Demire rá se ismertem volna, ha a mostani képük nem lett volna ott...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: