Starity

Ilyenek voltak a középiskolában kedvec sztárjaid

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 05. 17:19 #81
MissDylanSparyberry
MissDylanSparyberry
új tag

StátuszWattpad v.v
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 1
Azonosító: 247459
Demi Lovato nagyon sokat változott de most nagyon szép!
2015. szeptember 05. 17:22 #82
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Megan már akkor is gyönyörű volt smileeee.gif
Amúgy pedig köszi a cikket nagyon érdekes lett
2015. szeptember 05. 17:27 #83
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Érdekes lett smileeee.gif
2015. szeptember 05. 17:53 #84
petra1024
petra1024
visszatérő vendég

StátuszMeddig maradt sértetlen a kör? -A
Hozzászólás: 302
Azonosító: 217823
Érdekes és joo cikk lett ! biggrin.gif
2015. szeptember 05. 17:54 #85
Timistad
Timistad
új tag
Hozzászólás: 55
Azonosító: 235553
Úgy mondjátok Demire azt, hogy hú de nagyot csalódtam benne, hogy gyakorlatilag az oldal még a szokásos régi ismerős, közeli hozzátartozó, gyerekkori barát szavacskákat sem biggyesztik oda. Bárki mondhat bármit. Nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem de az emberek elkezdhetnék átértékelni azt, hogy mit hisznek el. Szerintem első sorban nem a pletykaoldalaknak kéne hinni, hanem magának az embernek. Jöhet, hogy nem ismerem meg társai, honnan tudom, hogy tényleg olyan amilyen meg hasonlók. Megkérdezném. Te ismered? Tudod bizonyítani az ellenkezőjét? Nem! Akkor meg szerintem inkább hagyjuk ezt a te ismered? Ja nem akkor ne védd annyira dolgot, mert szerintem az oldal olvasói közül SENKI(!) nem ismeri milyen valójában! Mindenki csak annyit tud róla amennyit a média leközvetít.
Lamibka te meg húzz el bánatos p*csába mert már rohadtul elegem van abból, hogy akármilyen cikket írnak, neked van valami kifogásod azzal kapcsolatban amit ír, minden "sztárt" lehúzol mert csak te vagy tökéletes mert te mindent olyan tökéletesen tudsz. Eltudom képzelni rólad, hogy otthon a szobád tele van az általad lehurrogott hírességek képeivel mert valójában nagy rajongó vagy, csak nem mered felvállalni. Valójában csak a szegénységi bizonyítványodat igazolod, és a magyar média szeme láttára utáltatod meg magad több ezer emberrel. Tudom, hogy az egész viselkedésednek az a célja, hogy azokat a hírességeket akik elértek valamit lehúzd, a rajongóikat pedig a lehető legjobban idegesítsd fel, de gondoltam leírom a viselkedésedről a véleményem. Addig amíg nem tolod elő a pofádat valamelyik sarokból legyél kedves ne minősíts embereket. Igen én sem a valódi nevemet és képemet használom, de legalább próbálom kulturáltan kifejteni a véleményemet(akkor is ha most nem igazán sikerült, de kicsit már tele van a mindenségem veled kapcsolatban). Remélem elgondolkozol, átértékeled az életedet, elbeszélgetsz a szüleiddel a problémáidról, esetleg felkeresel egy mentális problémák leküzdésével foglalkozó szakembert. Valószínűleg tartom, hogy vagy a szüleid viselkedése vagy pedig az osztálytársaid, "barátaid" veled szembeni viselkedése juttatott ide, de szerintem ha valóban leakarnád küzdeni a problémáidat már rég sikerült volna. Ha a szüleiddel esetleg a barátaiddal nem szeretnél beszélni arról, hogy hogyan is érzel valójában akkor beszélgess a tanároddal vagy egy szomszéddal, egy olyan emberrel akiben feltétel nélkül megbízol. Ha pedig semmiféle érzelmi problémád nincs egyszerűen csak unatkozol, akkor keress valami sportot esetleg valami művészetet, kezdj el olvasni vagy nem tudom, ha segítséget kérsz valakitől biztos megtalálod azt a hobbyt amit tényleg szeretsz. Sikeres Starity mentes életet kívánok neked!
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, MissTiniStoessel
2015. szeptember 05. 18:03 #86
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Ryan nagyon aranyos wub.gif és Daniel is laugh.gif
Leonardo mennyivel [i]wow[i]-abb volt biggrin.gif
Beyonce és Miley szerintem szebb volt régen, de Taylor és Demi jobb most.. unsure.gif
2015. szeptember 05. 18:09 #87
- törölt felhasználó -    
Szerintem Demi volt a legaranyosabb!! biggrin.gif Egyébként Miley képe tuti nem középsulis biggrin.gif
2015. szeptember 05. 18:13 #88
poppy19
poppy19
visszatérő vendég

Státuszgone with the wind
Hozzászólás: 476
Csatolások: 4
Azonosító: 242580
Miley de cuki volt!! De mindenki nagyon édes volt smileeee.gif jó cikk lett
2015. szeptember 05. 18:16 #89
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Érdekes cikk lett. biggrin.gif
2015. szeptember 05. 18:17 #90
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Idézet (Timistad @ 2015.09.05. 17:54)
Úgy mondjátok Demire azt, hogy hú de nagyot csalódtam benne, hogy gyakorlatilag az oldal még a szokásos régi ismerős, közeli hozzátartozó, gyerekkori barát szavacskákat sem biggyesztik oda. Bárki mondhat bármit. Nem tudom, hogy mi igaz ebből és mi nem de az emberek elkezdhetnék átértékelni azt, hogy mit hisznek el. Szerintem első sorban nem a pletykaoldalaknak kéne hinni, hanem magának az embernek. Jöhet, hogy nem ismerem meg társai, honnan tudom, hogy tényleg olyan amilyen meg hasonlók. Megkérdezném. Te ismered? Tudod bizonyítani az ellenkezőjét? Nem! Akkor meg szerintem inkább hagyjuk ezt a te ismered? Ja nem akkor ne védd annyira dolgot, mert szerintem az oldal olvasói közül SENKI(!) nem ismeri milyen valójában! Mindenki csak annyit tud róla amennyit a média leközvetít. 
Lamibka te meg húzz el bánatos p*csába mert már rohadtul elegem van abból, hogy akármilyen cikket írnak, neked van valami kifogásod azzal kapcsolatban amit ír, minden "sztárt" lehúzol mert csak te vagy tökéletes mert te mindent olyan tökéletesen tudsz. Eltudom képzelni rólad, hogy otthon a szobád tele van az általad lehurrogott hírességek képeivel mert valójában nagy rajongó vagy, csak nem mered felvállalni. Valójában csak a szegénységi bizonyítványodat igazolod, és a magyar média szeme láttára utáltatod meg magad több ezer emberrel. Tudom, hogy az egész viselkedésednek az a célja, hogy azokat a hírességeket akik elértek valamit lehúzd, a rajongóikat pedig a lehető legjobban idegesítsd fel, de gondoltam leírom a viselkedésedről a véleményem. Addig amíg nem tolod elő a pofádat valamelyik sarokból legyél kedves ne minősíts embereket. Igen én sem a valódi nevemet és képemet használom, de legalább próbálom kulturáltan kifejteni a véleményemet(akkor is ha most nem igazán sikerült, de kicsit már tele van a mindenségem veled kapcsolatban). Remélem elgondolkozol, átértékeled az életedet, elbeszélgetsz a szüleiddel a problémáidról, esetleg felkeresel egy mentális problémák leküzdésével foglalkozó szakembert. Valószínűleg tartom, hogy vagy a szüleid viselkedése vagy pedig az osztálytársaid, "barátaid" veled szembeni viselkedése juttatott ide, de szerintem ha valóban leakarnád küzdeni a problémáidat már rég sikerült volna. Ha a szüleiddel esetleg a barátaiddal nem szeretnél beszélni arról, hogy hogyan is érzel valójában akkor beszélgess a tanároddal vagy egy szomszéddal, egy olyan emberrel akiben feltétel nélkül megbízol. Ha pedig semmiféle érzelmi problémád nincs egyszerűen csak unatkozol, akkor keress valami sportot esetleg valami művészetet, kezdj el olvasni vagy nem tudom, ha segítséget kérsz valakitől biztos megtalálod azt a hobbyt amit tényleg szeretsz. Sikeres Starity mentes életet kívánok neked!

A Demis résszel nem teljesen értek egyet. Az oké,hogy mi sem tudjuk mi az igazság de te sem. Én azt tudom elképzelni,hogy Demi bántalmazta a társait,ami hatására ők sem hagyták békén esetleg fordítva. Mindegy is.
Viszont Lambika nevű felhasználóról alkotott véleményeden jót nevettem,ugyanez jutott eszembe csak nem ilyen szépen megfogalmazva. Gratulálok! thumbsup.gif _nevet.gif
2015. szeptember 05. 18:20 #91
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Ez remek cikk lett grataulalok! biggrin.gif Demibol meg nemrudom ki neznem-e ezeket.De mindenki nagyon cukii volt biggrin.gif
2015. szeptember 05. 18:37 #92
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Jó lett a cikk, remélem lesz még ilyen. smileeee.gif
2015. szeptember 05. 18:37 #93
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
ez nagyon jó cikk lett laugh.gif
2015. szeptember 05. 18:47 #94
ArianaGrandeforever
ArianaGrandeforever
Potterhead (͡° ͜ʖ ͡°)

Státusz2 0 1 9
Hozzászólás: 987
Csatolások: 42
Azonosító: 246896
Nagyin jó cikk lett!
2015. szeptember 05. 18:51 #95
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
jó cikk lett. na demi? biggrin.gif
2015. szeptember 05. 18:58 #96
- törölt felhasználó -    
Egyikünk sem volt ott, így nem tudjuk, hogy mi történhetett, de látszólag egyik leányzó sem volt annyira elsett, mint ahogy azt előadta. Taylor-t valószínűleg abban a korban sem csíptem volna. Miley aranyos kislány volt, nagy kár érte, hogy ez lett belőle.
2015. szeptember 05. 19:11 #97
Alexa2001
Alexa2001
visszatérő vendég

Státusz❤Team Peeta❤Team Joshifer❤
Hozzászólás: 148
Azonosító: 156128
Taylor és Miley egész cuki volt biggrin.gif
2015. szeptember 05. 19:16 #98
- törölt felhasználó -    
Bezoncé de cuki
2015. szeptember 05. 19:19 #99
sárababa0904
sárababa0904
Reggäetón Łento

StátuszEgy igazi lány nem tökéletes. Egy tökéletes lány pedig nem igazi. -Harry Styles
Hozzászólás: 1588
Csatolások: 96
Azonosító: 243644
Tayre és Demire rá se ismertem volna, ha a mostani képük nem lett volna ott...
2015. szeptember 05. 19:27 #100
Zenii
Zenii
visszatérő vendég

Státuszlive every moment, laugh every day, love beyond words
Hozzászólás: 152
Azonosító: 247070
Ke$ha!! smileeee.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!