Rajongók millióinak törte össze a szívét Avril Lavigne bejelentése, miszerint Chad Kroegerrel a válás mellett döntöttek. A pár egy közös barátja elárulta: már egy éve nem működtek jól a dolgok Avrilék között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már egy éve nem működött Avril Lavigne és Chad Kroeger házassága
2015. szeptember 04. 10:52
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 04. 12:32
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem csoda.
2015. szeptember 04. 14:06
Én mindig reménykedtem, hogy azok a pletykák csak pletykák, még meg is könnyebbültem, mikor azt mondták, minden oké köztük. Szóval kissé elszomorkodtam, imádtam őket együtt, de ami nem megy, az nem megy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. szeptember 04. 14:09
Gondoltam, hogy jönnek a "szaftos részletek". Magánügyük szerintem, hogy mikor hidegültek el egymástól.
2015. szeptember 04. 15:15
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
szegén Avril
2015. szeptember 04. 15:47
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Az ő döntésük.én azért nagyon sajnálom,összeillettek
2015. szeptember 04. 16:01
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
Sajnálom, hogy nem működött a házasságuk. Mindkettőtjüknek csak jót tudok kívánni, remélem mindketten boldogok lesznek.
2015. szeptember 04. 16:42
|
|
KiwyLavigneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 225898 offline
|
Nem értem, hogy lehet ilyen összecsapott cikket írni.
"Őszintén mondom, hogy Avril jól van. Ez az egész már a levegőben volt egy ideje" – árulta el egy barátja az E! News riporterének tegnap, amit egy másik barát is megerősített az Us Weeklynek: "Már egy éve voltak problémáik, de ezúttal tényleg vége. Chad már Los Angeles-szerte hangoztatja, hogy el fognak válni." - ez tavaly szeptemberben jelent meg, de most újraidézték. Nem lehetne pontosabban fogalmazni? A Starity-n egyre több a félrevezető cikk a pontatlan fordításokból adódóan.
"Őszintén mondom, hogy Avril jól van. Ez az egész már a levegőben volt egy ideje" – árulta el egy barátja az E! News riporterének tegnap, amit egy másik barát is megerősített az Us Weeklynek: "Már egy éve voltak problémáik, de ezúttal tényleg vége. Chad már Los Angeles-szerte hangoztatja, hogy el fognak válni." - ez tavaly szeptemberben jelent meg, de most újraidézték. Nem lehetne pontosabban fogalmazni? A Starity-n egyre több a félrevezető cikk a pontatlan fordításokból adódóan.
2015. szeptember 04. 16:49
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Sajnálom őket, mindkettőjüket szerettem együtt és külön is.
2015. szeptember 04. 17:15
A rosszindulatú megjegyzésekkel miszerint "ilyen fiatalon már a második férjét fogyasztotta el" igazán fel lehetne hagyni. Hiába bizonygatják, hogy jól van, azért biztosan megviselte ez a dolog eléggé. Én nekem személy szerint vérzik a szívem az ő párosuk miatt, de ha nem működött, akkor nem működött. Így nem is lett volna értelme folytatniuk, nagyon sajnálom.
2015. szeptember 04. 20:17
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
"Nyalogatja a sebeit"????? Lehet hogy csak én vagyok ilyen kötözködő, de ez elég lekezelően hangzik :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.