Ők a valaha volt legtöbb albumot eladott előadók!
2015. szeptember 03. 20:40
|
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline
|
A legtöbbjük tényleg fantasztikus!
2015. szeptember 03. 20:52
Ez egy vicc. Nehogy már Taylor Swift a kis semmi hangjával több lemezt adjon el, mint a Nirvana -.-
2015. szeptember 03. 20:58
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Szerencsére a Beatles hírneve örökké élni fog! Ők tényleg megérdemelték a sikert, azt, amit ők tettek, azt nem lehet űberelni!
2015. szeptember 03. 21:02
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
na és ezt hívom én zenének <3 köszönöm
2015. szeptember 03. 21:12
És mi van Shakirával??
Több mint 60 millió eladott lemeze van.!!
Taylor!?? Egy vicc az a csaj!
Több mint 60 millió eladott lemeze van.!!
Taylor!?? Egy vicc az a csaj!
2015. szeptember 03. 21:15
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (botond96 @ 2015.09.03. 20:28)
azért illik tudni a nagyokról, én személy szerint egy Beatles számot sem hallottam (vagyis amiről konkrétan tudtam volna hogy az ő számuk amúgy lehet hallottam) de tudom hogy kikről van szó
De legalább tudod, hogy kik azok... itt most nem azon volt a lényeg, hogy hallott-e tőlük dalt, hanem hogy halvány lila fingja sem volt az illetőnek, hogy honnan szalajtották őket.
2015. szeptember 03. 21:44
Aerosmith, Green day <3 <3 egyébként ez azért nem semmi
2015. szeptember 03. 21:50
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
nagyon jó kis lista,hiányolom ezeket a szinvonalt magasan megugró előadókat a mai zenecsatornákról mint pl Nirvana,Beatles,Elvis,Pink Floyd..stbstb...bár néha ha szerencsém van sikerül elkapnom egy egy Nirvanát de sajnos az igazi zenét már nem adják a csatornákon és ez az oka hogy a fiatal generáció még hírből sem hallott róluk...sokkal szivesebben venném ha a gyerekem Nirvanát hallgatna mint ezeket a mai csodákat
most mondjátok hogy nincs igazam
2015. szeptember 03. 21:53
Ezek után lehet én leszek az oldal antikrisztusa, de mi van akkor ha nem ismerik a Beatlest vagy másokat? Fiatalabb korosztály (vagy lehet nem, de nem számít) és mint tudjuk, nem ez a fajta zene a kedvencük. Más stílusban mozognak és ha ö mondana egy elöadót, híresebbet azt meg lehet te nem ismernéd. Én meg a listán szereplö emberek, bandák alig feléröl hallottam. Inkább nem koptatom a billentyüzetet
2015. szeptember 03. 22:07
Idézet (PeaceLoveEmpathy @ 2015.09.03. 21:50)
nagyon jó kis lista,hiányolom ezeket a szinvonalt magasan megugró előadókat a mai zenecsatornákról mint pl Nirvana,Beatles,Elvis,Pink Floyd..stbstb...bár néha ha szerencsém van sikerül elkapnom egy egy Nirvanát de sajnos az igazi zenét már nem adják a csatornákon és ez az oka hogy a fiatal generáció még hírből sem hallott róluk...sokkal szivesebben venném ha a gyerekem Nirvanát hallgatna mint ezeket a mai csodákat
most mondjátok hogy nincs igazam 
Teljesen igazad van!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: