15 évvel ezelőtt találkoztak először a Harry Potter főszereplői
2015. szeptember 02. 15:23
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Már eltelt 15 év?
Én abban az időszakban nőttem fel amikor a Harry Potter volt a gyerekek kedvence, köztük nekem is.
Még mindig szívesen nézem meg bármelyik részt, amikor van rá lehetőségem.
Én abban az időszakban nőttem fel amikor a Harry Potter volt a gyerekek kedvence, köztük nekem is.
2015. szeptember 02. 15:52
Imádom a könyveket és a filmeket is egyben, nagyon jó cikk lett, le a kalappal a szerző előtt.
2015. szeptember 02. 16:21
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Imádtam ezt a cikket! Nagyon jó volt.. Szerintem a Harry Potter a világ legjobb filmje és könyve. És ezt nem elvakultan mondom. Mai napig bolondulok érte.
2015. szeptember 02. 16:27
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nagyon jó cikk lett és az első kép nagyon jó
Kiváló mesekönyvnek tartom a Harry Pottert és csak ajánlani tudom, aranyos történet. Én oviban olvasta [illetve először a bátyám olvasta fel nekem, a negyedik részig, sőt, ki is csempészte a negyedik részt a szüleim szobájából, mert akkor még csak a harmadikig olvashattuk, mert "nem való nekünk", de mikor látták, hogy kicsempésztük és elolvastuk, szimplán odaadták a többit is
]
A 16-os pontot nem találom hibásnak (vagy csak javítva lett közben? könnyen lehet), mert tényleg a Bölcsek Kövében voltak sakkbábuk
Kiváló mesekönyvnek tartom a Harry Pottert és csak ajánlani tudom, aranyos történet. Én oviban olvasta [illetve először a bátyám olvasta fel nekem, a negyedik részig, sőt, ki is csempészte a negyedik részt a szüleim szobájából, mert akkor még csak a harmadikig olvashattuk, mert "nem való nekünk", de mikor látták, hogy kicsempésztük és elolvastuk, szimplán odaadták a többit is
A 16-os pontot nem találom hibásnak (vagy csak javítva lett közben? könnyen lehet), mert tényleg a Bölcsek Kövében voltak sakkbábuk
2015. szeptember 02. 16:45
Nagyon jó cikk lett!
Lehet, hogy én nem emlékszem rosszul rá, DE Harry nem csókolta meg Hermionét (32).
Lehet, hogy én nem emlékszem rosszul rá, DE Harry nem csókolta meg Hermionét (32).
2015. szeptember 02. 16:45
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Nagyon jó cikk lett
2015. szeptember 02. 17:08
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.09.02. 16:45)
Nagyon jó cikk lett!
Dehogynem.
2015. szeptember 02. 17:38
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: