Starity

Sense8 / Nyolcadik érzék (2015-2017)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. április 16. 20:09 #21
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Bessie @ 2017.04.16. 19:49)
[center]Nem tudom megunni biggrin.gif

Annyira megszerettem őket! Will és Nomi heart.gif a favoritok, de igazából mindannyiukat szeretem. Még a drámakirálynő Lito is a szívem csücske. A "mellékszereplők" közül meg Dani a kedvencem, Jonasért meg értelemszerűen totál odavagyok. Iszonyúan várom már a május 5.-ét. Rég nem vártam ennyire egy sorozatot se. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2017. április 16. 20:12 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Grace Benning @ 2017.04.16. 20:09)
Annyira megszerettem őket! Will és Nomi heart.gif a favoritok, de igazából mindannyiukat szeretem. Még a drámakirálynő Lito is a szívem csücske. A "mellékszereplők" közül meg Dani a kedvencem, Jonasért meg értelemszerűen totál odavagyok. Iszonyúan várom már a május 5.-ét. Rég nem vártam ennyire egy sorozatot se.  rolleyes.gif

Igen, ezzel én is így vagyok. Annyira telitalálat az egész. Az előzetes megint olyan szintre juttatott, hogy nem bírom ki a folytatásig. Pedig itt lenne a Doctor Who is, azt is meg kéne nézni, de valahogy nem izgat annyira. unsure.gif Inkább megnézem még párszor az előzetest. Meg a karácsonyi epizódot is. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2017. április 16. 20:15 #23
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Bessie @ 2017.04.16. 20:12)
Igen, ezzel én is így vagyok. Annyira telitalálat az egész. Az előzetes megint olyan szintre juttatott, hogy nem bírom ki a folytatásig. Pedig itt lenne a Doctor Who is, azt is meg kéne nézni, de valahogy nem izgat annyira. unsure.gif Inkább megnézem még párszor az előzetest. Meg a karácsonyi epizódot is. rohog.gif

A Christmas Specialt már láttam háromszor. Az első évadot meg a múlt héten toltam végig megint, csak hogy frissítsem az emlékeket májusig. biggrin.gif Az előzetesben, ahogy Will azt mondja "We're coming for you!", wow, hát attól kész lettem. w00t.gif Nekem még van egy olyan reményem, hogy kiszabadítják Jonast is, bár ez olyan futurisztikus remény, mindig bilibe lóg a kezem, de a remény hal meg utoljára. biggrin.gif
2017. április 16. 20:18 #24
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Grace Benning @ 2017.04.16. 20:15)
A Christmas Specialt már láttam háromszor. Az első évadot meg a múlt héten toltam végig megint, csak hogy frissítsem az emlékeket májusig. biggrin.gif Az előzetesben, ahogy Will azt mondja "We're coming for you!", wow, hát attól kész lettem.  w00t.gif Nekem még van egy olyan reményem, hogy kiszabadítják Jonast is, bár ez olyan futurisztikus remény, mindig bilibe lóg a kezem, de a remény hal meg utoljára. biggrin.gif

nem fogják ott hagyni az tuti. Persze az a nyomi suttogó tuti tartogat még meglepiket a csapatnak. De ahogy elnézem ez is izgalmas évad lesz. Sun megszökik, és most igyekeznek visszavágni, nemcsak túlélni.
2017. április 16. 20:20 #25
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Bessie @ 2017.04.16. 20:18)
nem fogják ott hagyni az tuti.

Nagyon remélem, hogy amikor Angelica azt mondja Willnek "You have to stop them", akkor erre céloz. Nagyon úgy van összevágva az egész.
Sun meg egyébként egy hatalmas nagy badass. Skinny bitch, imádom. biggrin.gif
2017. április 16. 20:28 #26
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Grace Benning @ 2017.04.16. 20:20)
Nagyon remélem, hogy amikor Angelica azt mondja Willnek "You have to stop them", akkor erre céloz. Nagyon úgy van összevágva az egész. 
Sun meg egyébként egy hatalmas nagy badass. Skinny bitch, imádom. biggrin.gif

Már csak az a kérdés, ha le lehet őket győzni, ő miért nem tette meg? És ha jól emlékszem nem ők voltak az elsők Angelica kasztjában, de azok meghaltak. unsure.gif Persze lehet hogy niem volt náluk ennyi verekedni tudo egyén, nem volt egy tudósuk, egy hackerük és egy színészük. Mindannyian hozzáadtak a túlélésükhöz. biggrin.gif Istenem, de jól megkoreografált sorozat ez. heart.gif Ha kedvenceket kéne emlegetni az a baj, hogy szinte mindenkit megemlíthetnék. laugh.gif
2017. április 16. 20:36 #27
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Bessie @ 2017.04.16. 20:28)
Már csak az a kérdés, ha le lehet őket győzni, ő miért nem tette meg? És ha jól emlékszem nem ők voltak az elsők Angelica kasztjában, de azok meghaltak. unsure.gif Persze lehet hogy niem volt náluk ennyi verekedni tudo egyén, nem volt egy tudósuk, egy hackerük és egy színészük. Mindannyian hozzáadtak a túlélésükhöz. biggrin.gif Istenem, de jól megkoreografált sorozat ez.  heart.gif Ha kedvenceket kéne emlegetni az a baj, hogy szinte mindenkit megemlíthetnék. laugh.gif

Mert ettől izgalmas. Hogy eddig egyik kasztnak se sikerült, ezért izgulunk értük. smileeee.gif Meg hát ez a csapat tényleg különleges. A többi kasztot nem ismerjük, annyit tudunk, hogy Jonason kívül már mindannyian halottak. Jajj, Jonas! Szándékosan abszolúte Naveen valós személyiségére építették az egész karaktert, úgyhogy hót szerelmes vagyok beléje. heart.gif A kedvencekkel meg én is úgy vagyok, hogy végül is mindet szeretem valamiért. smileeee.gif
2017. április 23. 23:34 #28
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Még több második évados kép. Remélem jönnek nagyobban és tagok nélkül is. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, adriienn96, alexahemingway
2017. május 07. 10:45 #29
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Igyekszek nem spoilerezni. Konkrétumokat nem írok le, de ha még csak homályos utalásokat se akarsz olvasni, mielőtt megnéznéd, inkább ne olvasd el.
Ó, igen, második évad kivégezve. Maratoni semmittevés péntek és szombat délután-éjszaka. Nem tehetek róla, nem bírtam abbahagyni. Rengetegszer könnyeztem, nevettem, izgultam az epizódok nézése közben. Folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem, mert láttam, hogy halad valahová a történet és a szereplők is fejlődnek, haladnak valamiféle végkifejlet felé. Együtt és külön-külön is. Mindannyiuk élete elkezd megváltozni, és hatalmas lépéseket tesznek előre. Jó látni, hogy van még sorozat, aminek a sztorija tart is valamilyen irányba, nem csak önmagukat ismétlik a készítők, mint a saját farkába harapó kígyó. Ezúttal Sun története ragadta meg leginkább a fantáziámat. Ahogy észrevettem tulajdonképpen ő volt most a központi figura, bár azt nem lehet mondani, hogy a többieket hanyagolták volna. Volt jó pár megható és előremozdító pillanata a Lito-Hernando-Dani hármasnak, Nominak és Capheusnak is. Kala és Wolfgang.... hajj, erre nem is mondok semmit. rolleyes.gif Will és Riley előbújtak, és nagyon élveztem a jeleneteiket. Nem akarok spoilerezni, de jó pár vicces jelenet köszönhető Rileynak ebben az évadban. Willért a szívem szakadt meg, de azért csak odavágott ő is végül. Az évad vége körülbelül akkorát ütött, mintha elcsapott volna az Orient Expressz. _nevet.gif
Ami nem tetszett, hogy Naveen nagyon kicsi szerepet kapott. blink.gif Ráadásul vele kapcsolatban nem azt kaptam, amit vártam, hanem valami egészen mást. Ezzel megleptek. Mégsem tudom azt mondani, hogy nem örülök, hogy így alakult. Jonas sokkal összetettebb figura lett ezáltal a csavar által, mint akármelyik másik, és ahogy elnézem a végkifejletet, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a harmadik évadban nagyobb hangsúlyt kap majd a karaktere. Csóri pasi, nem kínlódott még eleget! omg.gif Az utolsó jelenetén a helyzet minden tragikuma ellenére nagyon jóízűt nevettem. Az az arckifejezés a "végső becsapódás" előtt körülbelül mindent vitt. Összességében csak Sun öccsét tudom idézni, hogy leírjam az érzéseimet: "My sister is a fucking terminator." _nevet.gif _nevet.gif
Szeretem a második évadot. heart.gif
2017. május 11. 21:02 #30
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Season 2 blush.gif
2 felhasználónak tetszik: adriienn96, Bessie
2017. május 27. 08:04 #31
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Season 2 wub.gif
3 felhasználónak tetszik: adriienn96, Bessie, alexahemingway
2017. június 02. 21:10 #32
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Nem hiszem el. Egyszerűen nem tudom felfogni. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
2 felhasználónak tetszik: Ellie Andrews, LadyAlexa
2017. június 02. 21:20 #33
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Bessie @ 2017.06.02. 21:10)
Nem hiszem el. Egyszerűen nem tudom felfogni. cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Körülbelül így reagáltam, mikor olvastam Brian twitterén.
http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/ohfuck_zpsamcifwtg.gif

Nagyon nem vártam, hogy elkaszálják. sad.gif Brian azt írta, hogy a sorozat túl drága, főleg a sok utazás miatt, és bár sokan nézik, a költségekhez képest nem elegen. Nem rossz a nézettség alapvetően, csak a sorozat horror árba kerül a Netflixnek azzal, hogy a stábot körbeutaztatja a fél világon. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: LadyAlexa
2017. június 02. 21:32 #34
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Ellie Andrews @ 2017.06.02. 21:20)
Körülbelül így reagáltam, mikor olvastam Brian twitterén.
http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/ohfuck_zpsamcifwtg.gif

Nagyon nem vártam, hogy elkaszálják. sad.gif Brian azt írta, hogy a sorozat túl drága, főleg a sok utazás miatt, és bár sokan nézik, a költségekhez képest nem elegen. Nem rossz a nézettség alapvetően, csak a sorozat horror árba kerül a Netflixnek azzal, hogy a stábot körbeutaztatja a fél világon. sad.gif

Én is ott olvastam. Nem akartam elhinni. Úgy reméltem, hogy nem igaz. Beugratás. Akármi. Persze a Google rögtön megerősítette. cry.gif Nincs még egy olyan sorozat mint a Sense8. És tudom, most is próbálkoznak egyesek, hátha menthető lesz, de erre az esély nagyon kicsi már. Nem hiszem el, hogy így lett vége. sad.gif
2017. június 02. 21:41 #35
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Bessie @ 2017.06.02. 21:32)
Én is ott olvastam. Nem akartam elhinni. Úgy reméltem, hogy nem igaz. Beugratás. Akármi. Persze a Google rögtön megerősítette. cry.gif Nincs még egy olyan sorozat mint a Sense8. És tudom, most is próbálkoznak egyesek, hátha menthető lesz, de erre az esély nagyon kicsi már. Nem hiszem el, hogy így lett vége. sad.gif

Valóban elég kicsi az esély rá, hogy megmentsék a sorozatot, és ahogy nézem, a színészek úgymond fel is adták. Úgy adják elő, hogy itt már nincs mit tenni. Nem tudom, hogy Lana és Lily miként állnak ehhez. Mindenesetre borzasztóan sajnálom, mert a legegyedibb és legszívhezszólóbb sorozat volt, amit valaha is láttam. Minden egyes pillanata megérintett, rengeteg élménnyel gazdagított, megszerettem a srácokat is, egytől egyig. A kedvencemmé nőtte ki magát, nagyon gyorsan. Nagyon fog hiányozni a "cluster". sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, LadyAlexa
2017. június 03. 22:33 #36
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Ellie Andrews @ 2017.06.02. 21:41)
Valóban elég kicsi az esély rá, hogy megmentsék a sorozatot, és ahogy nézem, a színészek úgymond fel is adták. Úgy adják elő, hogy itt már nincs mit tenni. Nem tudom, hogy Lana és Lily miként állnak ehhez. Mindenesetre borzasztóan sajnálom, mert a legegyedibb és legszívhezszólóbb sorozat volt, amit valaha is láttam. Minden egyes pillanata megérintett, rengeteg élménnyel gazdagított, megszerettem a srácokat is, egytől egyig. A kedvencemmé nőtte ki magát, nagyon gyorsan. Nagyon fog hiányozni a "cluster". sad.gif

Annyi mindent el tudtak volna még mesélni. Nagyon erős sorozat volt.
2017. június 29. 21:20 #37
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ó igen! yahoo.gif Két órás záró epizód jövőre!!! Van isten! hullam.gif A sokak szava és akarata mégis elég volt. Azt nem is bánom, hogy nem lesz belőle hosszabb sorozat. Egy mesterművet csak elrontani lehet, pláne ha sokáig húzza az ember, mint a rétestésztát. De egy két órás zárást megérdemlünk, sőt, kell. Egy ilyen legendás alkotást nem lehet lezáratlanul hagyni. Ez egy kultusz. Ezt bizony méltóképpen kell búcsúztatni. Ó, ja, igen, elragadtatottan örömmámoros vagyok. Nem kérek elnézést. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, adriienn96, LadyAlexa
2017. június 30. 20:05 #38
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Most olvastam én is. Azért így már mindjárt más. Én mondjuk elnéztem volna még őket, de ennek is örülök. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2017. szeptember 26. 11:56 #39
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Ebben a sorozatban tényleg van homoszexuális történet? Ha igen mennyi?
2018. május 01. 20:01 #40
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Sense8 season finale! wub.gif
3 oldal 1 2 3