Miley Cyrus már a tévében is pucérkodik
2015. szeptember 01. 18:25
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
És itt hol pucér??
2015. szeptember 01. 18:33
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
a hanna montana tette tönkre. nem botránykozom meg a viselkedésén, inkább sajnálom. ha a szüleinek fontosabb lett volna ő mint a belőle kicsikart pénz, akkor észrevették volna, hogy valami nem okés vele és léphettek volna
2015. szeptember 01. 19:54
Most jön megint az értsétek meg Miley-t komment...Bár ő nem volt pucér, a cikk címe alapján többre számítottam, nem volt meztelen, a mellén is ott volt a melltapasz. Örül hogy már senki nem mondja meg neki milyen személyisége legyen, most komolyan aki már egy kicsit bele is gondol a dologba az utálók közül és nem csak leírja, hogy ő egy büdös k*rva már nagyon meglepne. De komolyan amikor mások egy semmit sem takaró ruhában lépnek ki, fehérnemű nélkül az oké, viszont Miley-t lehet kritizálni, mert ő nem először csinálja ezt. Végre boldog és ha ezzel jár az hogy boldog legyen el kell fogadni. Már bocsi utálók, de tényleg gondolkodjatok, a vicces hogy a legtöbbjük meg Viluka fan, valamiért én róla is eltudom képzelni hogy botrányhősnő lesz.
2015. szeptember 01. 20:03
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
már megszoktuk de valamiben igaza is van
2015. szeptember 02. 13:38
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
azt hiszi jó a teste???
2015. szeptember 02. 16:01
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
Istenem.. most komolyan erről írnak cikket? Mi van a globális felmelegedéssel? Az éhező, afikai gyerekekkel? A szennyezett levegővel kínában? Ezek a dolgok senkit sem érdekelnek?! Ja, igen, hiszen a mai tinivilág "nagyon érett"..Még millió dolgot sorolhatnák, ami fontosabb egy zavarba jövő műsorvezetőnél, meg egy ilyen libánál. Ha már annyira érdekel másokat Ms. Cyrus melltapaszos melle, akkor miért nem mégy ki az utcára, ahol pont ilyen csajokat találsz (kivágott haspólók, kétméteres dekoltázsok, shortok, amikből kilóg a fenekük..)? Azzal senki se foglalkozik, hiszen "az a divat". Hát, én mondjuk még csak gimis vagyok, de még sose jutott volna eszembe, hogy úgy nézek ki, mint ahogy "a divat" diktálja", azaz prostituált ként. Anyukám valószinűleg egyet le is keverne..
2015. szeptember 03. 09:15
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
én is egyet értek ForEverTinista
2015. szeptember 03. 18:00
Megint egy negatív hangvételű cikk....
Miley ilyen, tegyétek már túl magatokat rajta!
Miley ilyen, tegyétek már túl magatokat rajta!
2015. szeptember 03. 18:31
|
|
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline
|
Személy szerint én szeretem Mileyt, mint embert és a zenéivel is meg vagyok elégedve és egyáltalán nem zavar, hogy 'botrányhős(nő)', mivel nem ez a lényeg. Egy énekesnőt / színésznőt ne azért szeressen vagy éppen ne szeressen valaki, mert kihívóan öltözködik. Az emberek többsége azért utálja Mileyt, mert extravagáns külseje van. Na és? Szerintem igen is jól áll neki, ez az ő stílusa, én már teljesen megszoktam így.
Most jöhet a sok Miley utáló nyugodtan, írhatja, amit gondol, nem érdekel, én kiállok mellette, mert fantasztikus énekesnőnek tartom.
Az meg a másik dolog, hogy a cím mintha egy kicsit el lenne túlozva. Egyáltalán nem pucérkodott, melltapasz volt a mellén, semmi nem látszott szinte belőle. Voltak már ettől nagyobb húzásai is.
Most jöhet a sok Miley utáló nyugodtan, írhatja, amit gondol, nem érdekel, én kiállok mellette, mert fantasztikus énekesnőnek tartom.
Az meg a másik dolog, hogy a cím mintha egy kicsit el lenne túlozva. Egyáltalán nem pucérkodott, melltapasz volt a mellén, semmi nem látszott szinte belőle. Voltak már ettől nagyobb húzásai is.
2015. szeptember 03. 19:34
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
csak azoknak mondom akik panaszkodnak hogy mért kell erről cikket írni,, feltűnt hogy a honlap neve 'Starity', ez egy honlap külön a sztár híreknek, rémlik?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: