Az új évad rengeteg meglepetést tartogat, s nagyon úgy tűnik, az egykori Rikki Chadwicket alakító Cariba Heine is feltűnik majd a sorozatban vendégszereplőként.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cariba Heine feltűnik a Mako Mermaids harmadik évadában
2015. augusztus 31. 14:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
2015. augusztus 31. 14:14
Nem szeretem ezt a sorozatot, látszik, hogy a H2O-t próbálja lemásolni.
De Cariba biztos feldobja azokat a részeket ahol szerepel majd
De Cariba biztos feldobja azokat a részeket ahol szerepel majd
2015. augusztus 31. 14:23
|
|
Mokojka.starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 247805 offline
|
A régi H2O még jó volt,de a 2. És a 3. szerintem tök béna. A színészek egyre rosszabbak és a sztori is,de legalább egy kicsit visszatér Rikki karaktere.
2015. augusztus 31. 14:23
|
|
Kristaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 248695 offline
|
Nem értem ezeket a copy (gyengébbek kedvéért : másolós) sorozatokat/filmeket. Az egész a H2O-ra üt. Csak ő miatt nem viszem feljebb a sorozat nézettségét akármennyire imádom Cariba-t.
2015. augusztus 31. 14:24
ez a műsor szó szerint egy fos. nem értem miért csinálták meg, a régi h2o ezerszer jobb volt, ez is csak egy tömeg utánzat. akármennyi idős vagyok, a h2o-t még mindig szívesen nézem, jobban örültem volna, ha a h2o-t folytatják, nem pedig ezt.
2015. augusztus 31. 14:28
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát igen, ez egy gyenge másolat, egyszerűen katasztrófa!!! Rikki karakterét nagyon szerettem régen is, örülök,hogy kapott szerepet, de ez egyáltalán nem ugyanaz. Bár reménykedem,hogy legalább egy kicsit javít majd a színvonalán.....
2015. augusztus 31. 14:29
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Borzalom.... Hányinger az egész. A Rikki, Clio, Emma bandát imádtam de a mostani.. ah... nem méltó rá hogy még mondjak róla bármit is. Éshogy még folytatják?? Istenem....
2015. augusztus 31. 14:33
A h2o sokkal jobb. És nem értem én sem, miért kellett lekopizni az egészet..
2015. augusztus 31. 14:38
|
|
Kristaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 248695 offline
|
Ez az egész sorozat baromság. Annyira imádtam a H2O-t, mert az EREDETI ÖTLET volt, ismétlem EREDETI. A színészek is nagyon jók voltak benne és élvezhető volt mert nem volt még ilyen tipusú sorozat. Most meg csak úgy egymás után gyártják ezeket rosszabbnál rosszabb színészekkel. Ezek a történetek amik ebben a baromságban vannak tök ugyan azok amik az eredetiben vannak. Attól, hogy unatkoznak és sok pénzük van még nem kéne ezt csinálni. Valami EREDETI ötlet ?
2015. augusztus 31. 15:03
Már a harmadik évadnál jár?..Mindenesetre a régi H2O az igazi, annál jobb ez már nem tud lenni.
2015. augusztus 31. 15:05
Szörnyű H2O copy.-.-Attól,hogy Cariba visszatér,még nem lesz jobb.Szánalmas.
2015. augusztus 31. 15:59
Nekem a H2o jobban tetszett de örülök.Cariba volt a kedvencem . :3
2015. augusztus 31. 16:24
|
|
Forever.Arianatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248573 offline
|
A H2o-t jobban szerettem, régen állandóan azt néztem
. Jó hogy ebbe az új sorozazban is feltűnik
<3.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: