Szexjelenetek lesznek Justin Bieber új klipjében
2015. augusztus 31. 07:10
Szerintem biztos jó lesz a dal, mert csak jókat szokott kiadni Justin (egy-kettő kivételével). Szerintem a klipp is jó lesz, vagy közepes.
2015. augusztus 31. 09:28
|
|
Ywonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 248935 offline
|
Nem értem, miért vannak ezen a dolgon fennakadva az emberek, manapság minden második klipben szinte előfordulnak erotikus jelenetek, nem kell ezt ennyire felfújni, ebben semmi extra nincs, főleg úgy, hogy Justin felnőtt ember (hivatalosan, de egyébként nem mindig úgy viselkedik). Én személy szerint egyáltalán nem rajongok Justinért, sőt, egyenesen utálom a srácot, de erre a klipre mégis kíváncsi vagyok, bár maga a dal nem igazán nyerte el a tetszésemet, mint ahogy egyik zenéje sem.
2015. augusztus 31. 09:57
ki gondolta volna
Nem rajongok Justinért de abban egyet értek ywon-nal hogy manapság egyre több ilyet látni...szinte mindenhol.
És tényleg nem kell ki akadni
....ő dolga.
Miután én ilyeneket nem hallgatok ezért nem is érdekel.De ha egyszer talán az életbe erőt vennék magamon és hátra szorítanék minden elő ítéletet is akkor se tetszene.
Nem rajongok Justinért de abban egyet értek ywon-nal hogy manapság egyre több ilyet látni...szinte mindenhol.
És tényleg nem kell ki akadni
Miután én ilyeneket nem hallgatok ezért nem is érdekel.De ha egyszer talán az életbe erőt vennék magamon és hátra szorítanék minden elő ítéletet is akkor se tetszene.
2015. augusztus 31. 12:39
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hát, ez minden csak nem szexjelenet. Most komolyan ki az akinek ez a szexjelenet? Szerintem nagyon jól sikerült a klipp, Justin jól néz ki benne.
2015. augusztus 31. 12:53
|
|
SHINee BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 239885 offline
|
ó te jó ég O_o
2015. augusztus 31. 12:53
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
nagyon jó lett a klipp.....<3
2015. augusztus 31. 12:54
nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
a szám egy nagy nulla kell valami, amivel feldobhatják
2015. augusztus 31. 13:20
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Hát öhm... Nekem nem annyira tetszett a klipp.
Nem volt olyan rossz sem, olyan jó sem... Na, szóval jobbat vártam!
És amúgy én csak fogdosást meg csókolózást láttam benne, szexet nem!
2015. augusztus 31. 13:55
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Nekem nagyon tetszik!!
♡♡
2015. augusztus 31. 16:02
Hát nem volt nagy szexjelenet benne.
A klip tetszett, de a dalnál a Where Are Ü Now sokkal jobb.
2015. szeptember 25. 23:24
|
TopGunGrannyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227805 offline
|
szexjelenetek?jó lesz időben bevennem a sótablettát
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: