Szexjelenetek lesznek Justin Bieber új klipjében
2015. augusztus 30. 21:58
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Hát, a retinám ezek után nem fog meggyógyulni...
2015. augusztus 30. 22:29
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Sosem értettem miért hiszik hogy ilyen klippekkel jobban eladhatják a számot? Szerintem alapból jó és nem kell hozzá olyat forgatni amit legtöbb országban cenzúráznak.
2015. augusztus 30. 22:47
Szerintem jó szám, bár nekem picit lassú, a klip is biztos jó lesz hozzá, a fangirl-öknek legalábbis. Szerintem akármilyen klipet forgathat hozzá, így is-úgy is sikeres lesz, ez már az ő éve.
OFF: úgy bírom, hogy emberek milliói rühellik Justin-t, pedig nem hiszem, hogy fizikális fájdalmat okoz nektek, ha valahol meglátjátok. A gyerek egyike a legsikeresebb embereknek a világon, csak teszi a dolgát és éli at életét. Azért nem kéne nagydobra verni, hogy utáljátok, mert nem mintha nektek nem lenne nagy a pofátok bevédeni a kedvenceteket. Csak azért mert XY elmondja mennyire utálja JB-t, attól még nem lesz jobb meg sikeresebb mint bárki, bár úgy látom itt már lelki örömöt okoz leírni, hogy igen Ő ezt meg azt rontott el az életében, csak azért mert próbált felnőni, ennyi felhajtással körülvéve, nem mintha Justin nem hibázhatna, de mind1
OFF: úgy bírom, hogy emberek milliói rühellik Justin-t, pedig nem hiszem, hogy fizikális fájdalmat okoz nektek, ha valahol meglátjátok. A gyerek egyike a legsikeresebb embereknek a világon, csak teszi a dolgát és éli at életét. Azért nem kéne nagydobra verni, hogy utáljátok, mert nem mintha nektek nem lenne nagy a pofátok bevédeni a kedvenceteket. Csak azért mert XY elmondja mennyire utálja JB-t, attól még nem lesz jobb meg sikeresebb mint bárki, bár úgy látom itt már lelki örömöt okoz leírni, hogy igen Ő ezt meg azt rontott el az életében, csak azért mert próbált felnőni, ennyi felhajtással körülvéve, nem mintha Justin nem hibázhatna, de mind1
2015. augusztus 30. 23:13
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Egyszer biztosan megnézem a klipet
2015. augusztus 30. 23:26
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Elég megtévesztő,csak próbál keménynek látszódni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 30. 23:40
Akármennyit szövegeltek,hogy utáljátok,nem nézitek meg a klippet,biztos vagyok benne,hogy megnézitek.Akadjatok le róla,nem bántott titeket,semmivel nem sértette meg semelyikőtöket sem.Bieber is back,fogadjátok el,és érzem,nem csak azért mondom,mert a rajongója vagyok,hanem úgy alapból is: ez az ő éve lesz,tarolno fog.Olyan jó érzés lesz majd akkor az utálkozók arcát nézni.Mert abban az 1 és fél év visszavonulásában nem csak abból állt az élete,hogy otthon henyerészett a kanapéján,hanem stúdiókba járt,hogy újult erővel térhessen vissza.Aki nyomon követte őt,tisztában vele.
2015. augusztus 30. 23:52
Idézet (Lexurious @ 2015.08.30. 22:47)
Szerintem jó szám, bár nekem picit lassú, a klip is biztos jó lesz hozzá, a fangirl-öknek legalábbis. Szerintem akármilyen klipet forgathat hozzá, így is-úgy is sikeres lesz, ez már az ő éve.
itt a pont :')
2015. augusztus 31. 00:04
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem nagyon értem, miért kell úgy tenni, mintha csak ő játszaná ki ezt a kártyát. Akárhogy is nézem, a közelmúltban egyre nagyobb a hangsúly az erotikán. Ha megnézzük, a legtöbb klipben fellelhető ez a bizonyos vonal. Ő pedig elmúlt 21 éves, elég valószínű, hogy már nem egy One Less Lonely Girl kaliberű kisfilmmel fog előállni. Az As Long As You Love Me volt talán az első olyan, ami jobban megragadta ezt a témát, de őszintén szólva nem lepődtem meg, amikor megnéztem ezt az előzetest. És kövezzetek meg, de érdekel mi fog kisülni ebből.
Ugyan már elmúlt a "Bieber-feveröm", ami 5-6 éven keresztül a bűvkörében tartott, de továbbra sem gondolom azt, hogy ne tudna valamit a srác. Tény, hogy sokan utálják, de ennyi idő kihagyás után is érdekli a közönséget. Az utóbbi időben, ahogy megfigyeltem, külsőre is elég sokat változott, és kezd leszokni a hajléktalan imázsa építéséről, ami annyi ideig jellemző volt rá (azoktól a gatyáktól a falra másztam...
).
Miért ne rukkolhatna elő egy ilyen videóval? Nem árt ő ezzel senkinek, nem kötelező megnézni. A rajongói meg biztosan nagyon fognak neki örülni, ahogy én is meg fogom nézni. Nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne.
Ugyan már elmúlt a "Bieber-feveröm", ami 5-6 éven keresztül a bűvkörében tartott, de továbbra sem gondolom azt, hogy ne tudna valamit a srác. Tény, hogy sokan utálják, de ennyi idő kihagyás után is érdekli a közönséget. Az utóbbi időben, ahogy megfigyeltem, külsőre is elég sokat változott, és kezd leszokni a hajléktalan imázsa építéséről, ami annyi ideig jellemző volt rá (azoktól a gatyáktól a falra másztam...
Miért ne rukkolhatna elő egy ilyen videóval? Nem árt ő ezzel senkinek, nem kötelező megnézni. A rajongói meg biztosan nagyon fognak neki örülni, ahogy én is meg fogom nézni. Nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne.
2015. augusztus 31. 02:17
|
Lovers karolynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.09. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241292 offline
|
Szoval szar lesz a klip
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.