ovarusz:
Igazad van, biztos, hogy teljesen véletlenül van ő mindig a rivaldafényben, mindegy, hogy mit csinál! -.- Ez tényleg nagyon valószínű! Már kezdem sajnálni szegénykét lassan ezért. Nagyon kellemetlen lehet, hogy folyton az ő dolgaival van tele minden úgy, hogy ő csak egy ártatlan áldozat, akiről minden hír csak úgy paff kiszivárog.
Komolyra fordítva a szót: ebben már direkt reklám is van, hogy felfigyeljenek rá. És igenis TUDOK róla dolgokat. Pl. azt, hogy a hangjában nincs semmi egyedi és, hogy ő "mindenki barátnője" vagy azt rajtam kívül mindenki normálisnak tartja, hogy váltogatja a pasikat, mint táskákat, aztán amikor vége, akkor ír egy dalt a dologról meg nyilatkozik, hogy milyen hülye a pali (természetesen az összes, ami szintén nem gyanús) és, hogy ő mindent megtett. Itt senkinek sem átlátszó a dolog úgy, hogy folyamatosan ez történik?
Ó és, hogy miért vannak annyian a koncerteken? Mert kis teljesen mű, jól megcsinált, tündi-bündi csini-baba, akit "nem lehet nem imádni". Említettem egy szóval is, hogy vágja fel az ereit? Csak azt írtam, hogy unalmas, hogy mindig minden róla szól, amikor más sztárokkal is történnek dolgok. "Taylor Swift így, Taylor Swift úgy, Taylor Swift amúgy". Továbbá nem én vagyok az egyetlen ember ezen a weboldalon meg a bolygón, aki nem szereti.
Dúl a szerelem Taylor Swiftéknél
2015. szeptember 03. 21:07
2015. szeptember 04. 15:17
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
hát töllem dúljon
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: