Starity

Dúl a szerelem Taylor Swiftéknél

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 03. 21:07 #81
- törölt felhasználó -    
ovarusz:
Igazad van, biztos, hogy teljesen véletlenül van ő mindig a rivaldafényben, mindegy, hogy mit csinál! -.- Ez tényleg nagyon valószínű! Már kezdem sajnálni szegénykét lassan ezért. Nagyon kellemetlen lehet, hogy folyton az ő dolgaival van tele minden úgy, hogy ő csak egy ártatlan áldozat, akiről minden hír csak úgy paff kiszivárog.
Komolyra fordítva a szót: ebben már direkt reklám is van, hogy felfigyeljenek rá. És igenis TUDOK róla dolgokat. Pl. azt, hogy a hangjában nincs semmi egyedi és, hogy ő "mindenki barátnője" vagy azt rajtam kívül mindenki normálisnak tartja, hogy váltogatja a pasikat, mint táskákat, aztán amikor vége, akkor ír egy dalt a dologról meg nyilatkozik, hogy milyen hülye a pali (természetesen az összes, ami szintén nem gyanús) és, hogy ő mindent megtett. Itt senkinek sem átlátszó a dolog úgy, hogy folyamatosan ez történik?
Ó és, hogy miért vannak annyian a koncerteken? Mert kis teljesen mű, jól megcsinált, tündi-bündi csini-baba, akit "nem lehet nem imádni". Említettem egy szóval is, hogy vágja fel az ereit? Csak azt írtam, hogy unalmas, hogy mindig minden róla szól, amikor más sztárokkal is történnek dolgok. "Taylor Swift így, Taylor Swift úgy, Taylor Swift amúgy". Továbbá nem én vagyok az egyetlen ember ezen a weboldalon meg a bolygón, aki nem szereti.
2015. szeptember 04. 15:17 #82
Anita Fenty
Anita Fenty
új tag

StátuszA világ legjobb barátnője : Nórika ♥ És a világ legjobb énekesnője : Rihanna *.*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 62
Csatolások: 0
Azonosító: 241739
hát töllem dúljon sad.gif
2015. szeptember 05. 15:49 #83
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Én csak annyit tudtam leolvasni a szájáról hogy I love you, a Calvinos részt vhogy nem láttam.xd
2015. szeptember 07. 17:37 #84
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
Hozzászólás: 320
Azonosító: 243174
@Detta
Mert valójában csak annyit mondott,hogy "I love you!"
ON: Ettől a hírtől most nem lett szebb a napom.pardon.gif
2015. október 06. 16:42 #85
Ivi17
Ivi17
új tag
Hozzászólás: 26
Azonosító: 242490
Nagyon szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. október 29. 15:24 #86
- törölt felhasználó -    
ÚRISTEN ....
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok