Nyerd meg az exkluzív Violetta Live ajándékcsomagot!
2015. augusztus 30. 16:26
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem hiszem el már megint Disney-hez kapcsolódó cikket adtak ki.
2015. augusztus 30. 16:27
|
|
spanyollányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 239984 offline
|
Federico és Francesca
2015. augusztus 30. 16:51
|
Tábori Patríciaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 249171 offline
|
A kedvencem a sorozatban León (Jorge Blanco),Ludmilla (Mercedes Lambre) és Violetta (Martina Stoessel)!Mind különböző okokbol lett a kedvencem!
León (Jorge) a sorozatban egy érzelmes és aranyos fiút játszik és mindig tudja,hogy mit akar!Sosem hátrál meg és végig csinálja azt amit elkezdett!Nekem nagyon szimpatikus személyiség tipikus szőke herce fehér lovon ez esetben Barna herceg tánctudással! <3
Ludmilla (Mercedes) sokak számára példa lehetne,hiszen 2 évadon keresztül egy elkényesztett személy volt,de képes volt megváltozni a szerelemért és a brátságért cserébe! <3
Violetta (Martina) sokaknak példa képe!Hisz ilyen fiatalon ekkora rajongótábort kialakítani hihetetlen!A sorozatban kissé kényes szerepet játszik ami nekem nem tetszik,mert tipikusan az,hogy "Ha nem az van amit akarok,akkor elmegyek" és ez velem nem szimpatizál ám ellentétben Martina Stoessel aki tényleg példaértékű és tehetséges szinész nagyon is magával ragadt!Az igazi íne elragadó és különleges! <3
Ment a like,de nem fogok csalódni ha nem nyerek hisz egy csodás élményben volt részem a koncerten! <3 Köszönöm! <3
10/L
2015. augusztus 30. 16:54
|
Tábori Patríciaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 249171 offline
|
Bocsánat 13 ésves lány vagyok!
Elírtam
2015. augusztus 30. 17:14
|
|
Emese 2468új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 249124 offline
|
Like! A kedvencem Jorge Blanco,aki a sorozatban Leónt alakitja.
2015. augusztus 30. 17:14
|
|
lodovicacomelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 244967 offline
|
nagyon bírom a violetta sorit.
és lodovica comello a kedvencem,de rajta kívül mindenkit bírok a
violettából
és lodovica comello a kedvencem,de rajta kívül mindenkit bírok a
violettából
2015. augusztus 30. 17:16
|
|
lodovicacomelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 244967 offline
|
bocsi Freeze de nekem még nincs facebookom,de tetszik ez a cikk.
2015. augusztus 30. 17:17
|
cseresznye11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249178 offline
|
A kedvenc szereplőm egyértelműen Violetta valamint Leon.
2015. augusztus 30. 17:50
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Martina, Jorge, Lodo, Mechi, Cande
2015. augusztus 30. 17:54
|
|
Vikica1988új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249184 offline
|
Én az egész brigádot szeretem úgy ahogy van. Úgy teljes a "képlet" ahányan, és akik vannak ebben a kis remek csapatban. De ha valakit ki kellene emelnem, akkor Violettát, azaz Tinit mondanám. Imádom a kisugárzását, a hangját. Egy az egyben nagyon szuper, pozitív személyiség:) I Love You Tini! Te amo Tini:) Ich Liebe Dich Tini:)
Szeretlek Tini, te vagy a legjobb (: Ha kedvenc példaképemet kéne megneveznem szintén Tini lenne (: Puszi mindenkinek:) <3
Szeretlek Tini, te vagy a legjobb (: Ha kedvenc példaképemet kéne megneveznem szintén Tini lenne (: Puszi mindenkinek:) <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: