Nyerd meg az exkluzív Violetta Live ajándékcsomagot!
2015. augusztus 29. 21:27
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Fene abba a nőbe!!!
2015. augusztus 29. 22:20
|
Dzsenifer Balázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246700 offline
|
AZ en kedvencem camila (candelaria) es violetta (Martina)
2015. augusztus 29. 22:22
|
Dzsenifer Balázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246700 offline
|
Ja likeoltan is azt elfelejtettem odairni: )
2015. augusztus 29. 22:59
|
|
Lilly000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 232482 offline
|
A kicsi hugimnak szeretném megnyerni ezt a csomagot. A Violetta összes dalát kívülről fujja amint kezdődik mindent eldob és hangosan énekli a főcímdalt. A koncerten is ott voltunk, én halláskárosodást szenvedtem a hugom önfeledt és boldog sikolyaitól de azt mondom megérte
Szóval hatalmas like a cikkre és ki más lenne a kedvenc mint maga Violetta ( Martina)
<3 <3
2015. augusztus 30. 00:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Komolyan nem értelek benneteket! Ha nem szeretitek a sorozatot, mi a fészkes fenéért kell alákommentálni? Nekem ez a Violetta korszak kimaradt az életemből, viszont én 10 évvel ezelőtt Csacska Angyalt néztem és a két kezemet összetettem volna, ha idejönnek koncertezni. Mit fáj nektek az, ha valaki örül, hogy eljöttek Mo-ra?
2015. augusztus 30. 06:36
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
AngelGirl00 írta:
"Szeretnél egy rakás menő violettás kiegészítőt?" Valaki megmondaná nekem, hogy ebben mi a menő?
Drágám, próbálj meg kicsit elgondolkozni ezen! Ha valaki él-hal a Violettáért akkor szinte minden olyan cuccot szeretne. Neki még az is menő, ami másnak nem.... -.-
"Szeretnél egy rakás menő violettás kiegészítőt?" Valaki megmondaná nekem, hogy ebben mi a menő?
Drágám, próbálj meg kicsit elgondolkozni ezen! Ha valaki él-hal a Violettáért akkor szinte minden olyan cuccot szeretne. Neki még az is menő, ami másnak nem.... -.-
2015. augusztus 30. 07:27
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 247564 offline
|
Like,Vilu,Ludmi
2015. augusztus 30. 07:30
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 247564 offline
|
Nagyon szertném ezeket,a koncertre de mehettem el:(
2015. augusztus 30. 07:32
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
|
a koncertre se
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: