Nyerd meg az exkluzív Violetta Live ajándékcsomagot!
2015. augusztus 29. 16:54
|
|
Nina9849új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249090 offline
|
A kedvenc szereplőm Violetta (Martina Stoessel) és León (Jorge Blaco)
Nagyon szeretném megnyerni mert sajnos a koncertre nem tudtam eljutni mert most nem tudtam rá kiszorítani annyit
2015. augusztus 29. 16:58
|
|
Vattacukorfelhővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.28. Hozzászólás: 134 Csatolások: 547 Azonosító: 239609 offline
|
León és Violetta.. De rajtuk kivűl az összes szereplő!♥♥♥♥♥
2015. augusztus 29. 17:02
|
|
EdinaJanosiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 245172 offline
|
Nekem a kedvenc szereplőm Violetta. Mert nagyon szép a hangja.
2015. augusztus 29. 17:14
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Oh ,istenem, ha nem én nyerek, levetem magam egy hídról! ;''D Tudod, kinek kell...
2015. augusztus 29. 17:25
|
|
erdos lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 189098 offline
|
Diego,Ludmilla,Violetta
2015. augusztus 29. 17:35
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
"Szeretnél egy rakás menő violettás kiegészítőt?" Valaki megmondaná nekem, hogy ebben mi a menő?
2015. augusztus 29. 17:38
|
|
ilovedavidsomuchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249105 offline
|
A testvéremnek szeretném megnyerni születésnapjára, az ő kedvence: Violetta.
2015. augusztus 29. 17:43
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
ha nem én fogom megnyerni akkor ömgyilkos leszek.........nehogy elhidjétek már
engem ez a sorozat nagyon nem érdekel
olyan mint egy átlagos mexikói,argentin vagy spanyol telenovella.egy fiú öldöklik egy lányért és ugyanez van fordítva.nagyon idegesítő.egyesek még bírják is az ilyet nézni,de azt hogy?és az a legbénább ebben az egész dologban hogy 18 éves lányok is képesek az ilyet nézni.
és most komolyan,ezekben a cuccokban mi olyan menő?csak azért mert rajta viluka?
ezek nagyon bénák már bocsánat......
engem ez a sorozat nagyon nem érdekel
olyan mint egy átlagos mexikói,argentin vagy spanyol telenovella.egy fiú öldöklik egy lányért és ugyanez van fordítva.nagyon idegesítő.egyesek még bírják is az ilyet nézni,de azt hogy?és az a legbénább ebben az egész dologban hogy 18 éves lányok is képesek az ilyet nézni.
és most komolyan,ezekben a cuccokban mi olyan menő?csak azért mert rajta viluka?
ezek nagyon bénák már bocsánat......
2015. augusztus 29. 18:02
|
|
nellizsakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 247438 offline
|
Drága kis tesómnak szeretném megnyerni ezt a Violetta Live ajándék csomagot! Kis hercegnőm már minden hova jelentkezett ahol így sorsoltak,de sajnos egyiket sem nyerte meg!
Élete a Violetta,szó szerint (imádja őket) Ez az utolsó próbálkozásunk,az ilyen nyeremény játékoknál! Nagyon boldoggá tennétek az én kis húgomat ha ő nyerné meg! Számomra nagyon fontos az Ő BOLDOGSÁGA!!
UI.:Lájkoltam és a Ruggero Pasquarelli (Federico) és Candelaria Molfese (Camila) a kedvence!
UI.:Lájkoltam és a Ruggero Pasquarelli (Federico) és Candelaria Molfese (Camila) a kedvence!
2015. augusztus 29. 18:07
|
|
judit13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 218121 offline
|
klassz lenne ha megnyerném,imádom ezt a sorit és mindegyik barátnőm imádja ezt a történetet és a dalokat kívülről fújom,mindig valamilyen Violettás dal megy a fejemben
egyébként Leon a kedvencem <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: