Nyerd meg az exkluzív Violetta Live ajándékcsomagot!
2015. augusztus 31. 22:08
|
|
andrea andiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 244709 offline
|
huuu nekem mindenki kedvenc de ha valasztanom kell Leon es Vilu:)
2015. augusztus 31. 23:22
|
Magyar Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249275 offline
|
Az én kedvenc szereplőim Violetta és León.Megtanították nekem hogy akit szeretünk azért küzdjünk.Megtanították hogy az álmok igenis valóra válnak egyszer.Mindig az igaz szerelemnek győznie kell bármit kell érte tenni.Köszönöm nektek Violetta és León hogy erre megtanítottatok engem.Te amo Violetta & León♡
2015. szeptember 01. 18:48
|
|
ForEverTinistaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 248199 offline
|
Lájkoltam!!
És a sorozatbeli kedvencem: Ludmilla (azaz Mercedes Lambre)
Nem tudom, hogy meg kell-e índokolni, hogy miért, de a biztonság kedvéért megindokolom:
Szerintem remekül alakítja az elkényeztetett és gazdag Ludmilla Ferro-t a sorozatban. Nayon szeretem azokat az arcokat amiket vág, főleg mikor Violettával beszél.
Emellett remek énekhagja is van, csak a sorozatban néha szándékosan elront pár sort vagy hangot, hogy mindig Violettaának legyen szebb a hangja.
Emellett szeretem benne azt is, hogy kitartó. Ma már minden ember mindent felad, egyeten próbálkozás után, köztük én is. Addig harcolt Thomas-ért, amíg meg nem kapta. Nekem erre tuti nem lenne merszem. Ha tudnám, hogy a kiszemeltem tudja, hogy tetszik nekem, de ő nem érdeklődik irántam, én lehúznám magam a süllyesztőbe. De az ő karaktere nagyon bátor.. Imádatom másik oka, hogy van egója. Szeretem az ilyen embereket, sokra viszik általában az életben. Emellett a stílusa is remek, külseje ápolt, ruhái egybepaszolnak és tükrözik a személyiségét. Ő egy igazi díva, nem kérdés.
És a sorozatbeli kedvencem: Ludmilla (azaz Mercedes Lambre)
Nem tudom, hogy meg kell-e índokolni, hogy miért, de a biztonság kedvéért megindokolom:
Szerintem remekül alakítja az elkényeztetett és gazdag Ludmilla Ferro-t a sorozatban. Nayon szeretem azokat az arcokat amiket vág, főleg mikor Violettával beszél.
Emellett szeretem benne azt is, hogy kitartó. Ma már minden ember mindent felad, egyeten próbálkozás után, köztük én is. Addig harcolt Thomas-ért, amíg meg nem kapta. Nekem erre tuti nem lenne merszem. Ha tudnám, hogy a kiszemeltem tudja, hogy tetszik nekem, de ő nem érdeklődik irántam, én lehúznám magam a süllyesztőbe. De az ő karaktere nagyon bátor.. Imádatom másik oka, hogy van egója. Szeretem az ilyen embereket, sokra viszik általában az életben. Emellett a stílusa is remek, külseje ápolt, ruhái egybepaszolnak és tükrözik a személyiségét. Ő egy igazi díva, nem kérdés.
2015. szeptember 02. 22:54
|
|
Csenterigabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 144617 offline
|
Leon a kedvencem az elso perctol! tokeletes ferfi! <3 <3 <3 nagy kar, hogy nem tudtam veluk talalkozni
2015. szeptember 02. 22:58
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Ludmilla a kedvenc
2015. szeptember 04. 08:36
nrkrm violetta és leon nagyon jo személyiség nagyon jo a hangjuk és nagyon szeretemöket violetta live like
2015. szeptember 04. 10:04
|
|
Snowflake121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 249395 offline
|
Lájkoltam!
A kedvencem természeresen Jorge Blanco, azaz Leon. ♥♥♥ Mind a sorozatban, mind a való életben szeretem őt, az összes videóját láttam. ♥♥ Nagyon aranyos. ♥
A kedvencem természeresen Jorge Blanco, azaz Leon. ♥♥♥ Mind a sorozatban, mind a való életben szeretem őt, az összes videóját láttam. ♥♥ Nagyon aranyos. ♥
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: