Violetta : Martina Stoessel
Federico: Ruggero Pasquarelli
León : Jorge Blanco
És még mindenki más
Nyerd meg az exkluzív Violetta Live ajándékcsomagot!
2015. augusztus 31. 08:32
|
|
Niki Kalmárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 240439 offline
|
2015. augusztus 31. 08:59
|
borbasaniko86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249269 offline
|
Jorge Blanco- Leon.
de a többi szereplőt is nagyon szeretem.
de a többi szereplőt is nagyon szeretem.
2015. augusztus 31. 11:32
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
violetta leon fran nagyon szeretem őket
2015. augusztus 31. 11:36
|
KLAU.horvath04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249289 offline
|
Violetta, Fran
2015. augusztus 31. 14:22
|
nikipapp00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248056 offline
|
A kedvenceim:Martina Stoessel és Jorge Blanco de jó lenne
2015. augusztus 31. 15:09
|
Disney fan 21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248328 offline
|
Kedvencem: Clara Alonso (Angie)
2015. augusztus 31. 15:26
Martina Stoessel.A legtöbb embernek ő a kedvence mivel ő a főszereplő.Nekem nem ezért.Én a Violettán kívüli világban is szeretem és lehet 20 év múlva senki nem fogja tudni ki/mi az a Violetta,de Tini megmarad.
2015. augusztus 31. 18:43
|
zsókaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 249313 offline
|
Martina Stoessel- Violetta, mert nagyon jól alakítja a szerepét és nagyon szeretem őtrendkívül jól éneke és táncol. A koncertre is szívesen elmentem volna, de nem tudtam, mert messze lekunk nem adúdútt rá alkalom
Ezenkívül Mercedes Lambre- Ludmilla egyszerűen hihetetlenül jó színész és énekes.Ludmillát pedig nagyon jól alakítja, annak ellenére, hogy eléggé távol áll tőle ez a személyiség. Köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: