Hamarosan megjelenik a Dalriada legújabb korongja, melyről ma került bemutatásra a beharangozó tétel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Dalriada - Amit Ad Az Ég
2015. augusztus 28. 15:41
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. augusztus 28. 17:26
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én inkább megsem hallgatom.
2015. augusztus 28. 21:28
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Jövő hét vasárnap fognak játszani a Barba Negrában, és el is mennék, mert kvázi lemezbemutató koncert, de mivel kb. tojnak a közönségre és állandóan szar a hangzás, inkább kihagyom. De egyébként a dal tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. augusztus 28. 21:45
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2015.08.28. 21:28)
Jövő hét vasárnap fognak játszani a Barba Negrában, és el is mennék, mert kvázi lemezbemutató koncert, de mivel kb. tojnak a közönségre és állandóan szar a hangzás, inkább kihagyom. De egyébként a dal tetszik 
Komolyan? Akkor örülök, hogy nemrég az utolsó pillanatban döntöttem, hogy mégsem hallgatom meg a koncertjüket, így szuper helyen állhattam egy szeretett együttesem előtt.
Amúgy szép ez a szám és úgy látszik megmarad audio formában.
Wyrd
2015. augusztus 28. 21:49
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Jody @ 2015.08.28. 21:45)
Komolyan? Akkor örülök, hogy nemrég az utolsó pillanatban döntöttem, hogy mégsem hallgatom meg a koncertjüket, így szuper helyen állhattam egy szeretett együttesem előtt.
Komolyan. Olyan szinten nem törődnek a közönséggel az utóbbi időben.. pff... kásás hangzás, le se szarják mit csinálnak, és néha elég arrogánsak is tudnak lenni...
Jody
2015. október 02. 20:04
|
|
nightwicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 250285 offline
|
Idézet (Wyrd @ 2015.08.28. 21:49)
Komolyan. Olyan szinten nem törődnek a közönséggel az utóbbi időben.. pff... kásás hangzás, le se szarják mit csinálnak, és néha elég arrogánsak is tudnak lenni...
Nos, ez nem egy egyszerű téma... Sokszor valóban elég rossz a hangzás, a Track-ben szintén ez történt, kritikán aluli volt, nagyon kevés idejük is volt beállni. Érdekes, külföldön általában tök jól szólalnak meg.
Azt azért nem mondanám, hogy nem törődnek a közönséggel, sőt, cáfolom is ezt! Jó kapcsolatot ápolok az egész zenekarral, igaz, már sok éve ismerjük egymást. Mostanában valóban gyakran van az, hogy fáradtak és nagyon sietnek haza egy-egy koncert után, de igazából bárki (bár Laura elég hangulatember, és néha inkább nyugalomra vágyik) kapható egy kis beszélgetésre, fotózkodásra. Én olyanról nem hallottam, hogy ne lettek volna kedvesek a rajongókkal. Főként a zenekarvezető Andris kimondottan hálás mindenkinek, hogy támogatjuk a zenekart, hiszen mi tartjuk őket életben.
Az igaz, hogy még 2009 környékén, amikor fele ekkora volt a rajongóbázis, sokkal kevesebben mentek oda hozzájuk, így mindenkire sokkal több idejük is jutott, akkor még más volt a koncertek hangulata.
DE! Most voltam a koncertjükön vidéken, Pécsett, és nagyon aranyos volt mindegyikük, közvetlenek, barátságosak, beszélgetősök.
Ki, mikor és milyen formában volt veled arrogáns?
Néha mondjuk tényleg picit antiszocok, de nekem sem feltétlen lenne kedvem jópofizni, ha egyszer végigmelóztam a hetet és szar passzban vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.