Szülei külseje miatt támadják Zendayát
2015. augusztus 30. 19:17
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Őszintén? Szerintem el mehetnek a P@ba azok az emberek akik ezeket írták a twitteren. Most még nagyobbat nőtt a szememben Zendaya, mert nem süllyedt le a hülye, primitív emberek szintjére. Felnőtt érett választ adott, amit nem sok ember bírt volna elmondani anélkül, hogy bármi bántót mondott volna. Szóval Zen: Le a kalappal!
2015. augusztus 30. 20:15
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Hát.... Szerintem ezt csak 1 utolsó mocskos P@c lenne képes hog yilyeneket irjon más szüleiről.Egyépként is nem a külsőt kell nézni!Hanem a belsőt!!!!!! De lágalább Zendaya szülei felválalják magukat!.És nem olyan szülök akiket csak a belső érdekel.(és nem egy porcelán babák)És tartsatok hülyének de szerintem Zendaya szülei külsőre nem rondák.
2015. augusztus 30. 21:24
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Egyszerűen nem tudom csúnyának látni ezt a két embert. Látni rajtuk, hogy őszinte szeretettel ölelik át a lányukat, és ettől az én szememben már szépek.
2015. augusztus 30. 21:59
|
p1a2t3i4visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 244158 offline
|
figyeljétek ezt egy lány a suliba megosztotta facebook-on a volt barátnője képét és kiírta hogy "Jézusom" pedig a mienk kicsi falu látjátok mindenhol megtalálhatók ezek a gonosz emberek
2015. augusztus 30. 22:07
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
Igazán érett válasz, sajnos nem sokan tudják ilyen kultúráltan kifejezni a véleményüket... A szülei pedig teljesen normálisan néznek ki, annyi a "bajuk", hogy nincsenek agyon sminkelve meg műtve meg photoshoppolva meg mittudomén még mit csinálnak még a jó öreg Holywoodban az öregedés ellen
2015. augusztus 31. 00:33
Ez az "Isten áldjon" nagyon tetszik a végén
Undorító, hogy mennyire felszínesek páran.
Undorító, hogy mennyire felszínesek páran.
2015. augusztus 31. 00:46
|
|
vancuciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 247836 offline
|
Annyira jó ez a mai világ,itt csak a külső számit...lehet egy nagyon jó,szeretetteljes,gondoskodó (és még sorolhatnám..) ember..nem számít ha nem vagy 40kg vasággyal,nincs rajtad 2kg smink stb....Szerintem nincs semmi baj a szüleivel, akinek meg nem tetszik tudja hol van az X gomb..
2015. augusztus 31. 09:21
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
nem tudom, úgy néznek ki, mint ahogy az emberek kinézni szoktak
Zendaya valóban nem hasonlít rájuk, de valószínűleg ebben a sminkje is hibás
nem értem, és soha nem is fogom megérteni, hogy egy random embert miért érdekel más emberek családja..
Zendaya valóban nem hasonlít rájuk, de valószínűleg ebben a sminkje is hibás
nem értem, és soha nem is fogom megérteni, hogy egy random embert miért érdekel más emberek családja..
2015. augusztus 31. 10:34
A kommentelő kiscsaj inkább örüljön annak, hogy vannak egyáltalán szülei.......
2015. augusztus 31. 10:56
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Azért, ahhoz kell egy értelmi szint, hogy ilyneeket írogassanak két számukra ismeretlen emberről. .-.
Én anyukám is tanár, és amit Zendaya írt, tökéletesen megértem. Ebben a világban csak a külső számít. Egy kis plusz kilú, vagy bármi ilyesmi, már rád sem néznek. .-. Ez elég szomorú.
Én anyukám is tanár, és amit Zendaya írt, tökéletesen megértem. Ebben a világban csak a külső számít. Egy kis plusz kilú, vagy bármi ilyesmi, már rád sem néznek. .-. Ez elég szomorú.
2015. augusztus 31. 11:12
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
akik ilyeneket írnak mi a francot képzelnek? h ők most rohadtul megmondják, és mindenki egyet ért velük??? besz@rás, hogy milyen utálatos emberek vannak!
2015. augusztus 31. 13:47
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
De egyes emberek hogy jönnek már ahoz hogy más szüleit hordják le. Ismerik őket,talán tele van az internet a róluk szóló hírekkel NEM hát akkor meg miért kell mást a kinézet miatt bántani...miért kell el itélni ha valamiben más mint a többi hiszen senki sem egyforma mindenki a maga módján szép.De a mai világban majdnem mindenki (persze tisztelet a kivételnek) a külső alapján ítél és a belső nem is számít ....
2015. augusztus 31. 15:13
Rossz, hogy a szüleit bántották de maga a lány egy idióta.
2015. augusztus 31. 16:24
csak rosszul esett neki hogy bántotta a szüleit:(
2015. augusztus 31. 18:15
Szépen lereagálta a gúnyolódást, én személy szerint nagyon ugrok erre a témára. Ahogy olvastam az undok hozzászólásokat a kép alatt, összeszorult a gyomrom. Ha nekem bárki képes szidni a családomat az nem éli túl, természetesen Zendaya nem tehette azt, hogy nekiáll fenyegetőzni és csúnyákat mondani, mert abból ő jön ki rosszul.
Gusztustalan, hogy valaki képes ilyet mondani, külsőre ítélni és ilyenkor gondolkozom el igazán azon, hogy mennyi neveletlen kis görcs él ezen a világon. És meglehet, hogy aki ezeket írta gyönyörű, de ha belül egy nulla, akkor nincs miről beszélni. Szégyen az emberiség és ez a világ. Nincs mit tenni ez ellen...
Gusztustalan, hogy valaki képes ilyet mondani, külsőre ítélni és ilyenkor gondolkozom el igazán azon, hogy mennyi neveletlen kis görcs él ezen a világon. És meglehet, hogy aki ezeket írta gyönyörű, de ha belül egy nulla, akkor nincs miről beszélni. Szégyen az emberiség és ez a világ. Nincs mit tenni ez ellen...
2015. augusztus 31. 19:22
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
hát ez nem szép
2015. augusztus 31. 20:15
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ezt jól megírta! Gratulálok Zendaya, szépen kiálltál magadért! Nem szabad az ilyen bunkó emberekkel foglalkozni.
A szülei aranyosnak tűnnek, de tényleg nem valami szépek(az mellékes amugy is
)
Zendaya csodaszép, szuper alakkal és stílussal
A szülei aranyosnak tűnnek, de tényleg nem valami szépek(az mellékes amugy is
Zendaya csodaszép, szuper alakkal és stílussal
2015. augusztus 31. 20:56
|
|
MissDylanSparyberryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 29 Csatolások: 1 Azonosító: 247459 offline
|
#teamZendaya
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: