Szülei külseje miatt támadják Zendayát
2015. augusztus 29. 21:00
|
p1a2t3i4visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 244158 offline
|
na és ha nem a legszebbek akkor mi van kitudja lehet zendaya korába ők is ilyen szépek voltak és csak az idő vas kereke miatt ilyenek amilyen és az a lány aki ezt a képet feltöltötte az sem egy bálkirálynő
2015. augusztus 29. 22:45
|
|
alien_483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 247009 offline
|
Jól tette Zendaya,hogy visszaszólt/visszaírt! Lehet a szülei nem a legszebbek,de majd ha te megnyerted a világszépe választást,majd akkor csúfold más külsejét!!!!.....
2015. augusztus 30. 05:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem értem, hogy mi lehet abban a jó, ha valakit kritizálunk és le fújjolunk. Ebben mit találnak olyan jónak, hogy más édesszüleit így le kell nézni. Sokszor a szülő inkább a gyerekének ad meg mindent, és egy kicsit hanyagabbá teszi a sminkelést. Én azt gondolom, hogy nem a külső, hanem a belső szépség a fontos. Nagyon szép volt Zendayatol, hogy így kiállt a szüleiért.
2015. augusztus 30. 10:21
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Mi az, hogy rondák? Két teljesen átlagos középkorú emberről van szó. Nyílván mikor fiatalabbak voltak máshogy néztek ki, de az ember változik, nyílván öregszik. Véleményem szerint az édesanyjának szép vonásai vannak. Valamint, hihetetlen, hogy ilyen emberek élnek amerikában, hogy ilyen hangnemet, stílust megengednek maguknak. 15 éves korábam az embernek kivan simulva a bőre stb. DE ez nem lesz örökké így.
2015. augusztus 30. 10:23
Szerintem is átlagosak, meg amúgy ők sem olyan nagyon fiatalok, hogy el lehessen várni tőlük, hogy úgy nézzenek ki, mint a szupermodellek!
2015. augusztus 30. 12:03
|
|
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline
|
Ennyi felszínes, tuskó embert, te jó ég. Sosem fogom megérteni az ilyet, nincs jobb dolga, mint ezt a sok szennyet lepötyögni. A világ megérett a pusztulásra.
2015. augusztus 30. 12:15
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Úgy néznek ki, mint az átlagos szülők. Nem tudom, mit gondolnak az emberek. Azt hiszik, hogy minden híresség szülei modell alkatok tökéletes arccal?
Nevetséges.
Zendayát és a szüleit pedig sajnálom. Nem érdemlik meg az ilyen bántó kommenteket.
Nevetséges.
Zendayát és a szüleit pedig sajnálom. Nem érdemlik meg az ilyen bántó kommenteket.
2015. augusztus 30. 15:35
A lánynak kell valahogy kinéznie, ő a sztár nem? A szülőket hagyjuk már békében.
2015. augusztus 30. 16:10
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nagyon jól tette, hogy így kiállt maga és a szülei mellett. Tényleg nem az számít, hogy külsőleg, hogy néznek ki a szülei. Csak manapság sajnos rengeteg embert a belső tulajdonságok nem is érdeklik, csak a külsőségek... Khm khm
2015. augusztus 30. 17:20
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Hát tényleg nem a legszebb emberek, de nem mindig a külső számít... Ezek az emberek meg ássanak egy nagy gödröt ott helyben!
2015. augusztus 30. 18:36
Idézet (Aletta777 @ 2015.08.28. 23:35)
Először is gratula, hogy egyes hozzászólók elítélik a külső alapján ítélkezést máskor pedig szidják mások kedvenceit. Gratula, de jobb ha tudjátok, hogy most magatokat ítélitek el.
Egyébként pedig Zendaya írását megkönnyeztem és nagyon igaza van. S egy idézettel zárnám a mondandóm: "Ha az emberek ismernék egymást senkit se istenítenének vagy gyűlölnének".
Egyébként pedig Zendaya írását megkönnyeztem és nagyon igaza van. S egy idézettel zárnám a mondandóm: "Ha az emberek ismernék egymást senkit se istenítenének vagy gyűlölnének".
Teljesen igazad van. Szomorú, hogy az emberek sokszor képesek a külső alapján véleményt formálni, úgy, hogy nem is ismerik az illetőt. Egyébként nem értem, miért kell kritizálni a szülőket, teljesen átlagos külsejű középkorú emberek.
2015. augusztus 30. 18:41
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
A külső sosem számít!!! én pl most tudtam meg hogy az apja fekete és ??? kit izgat... ők a szülei és ő úgy szereti őket ahogy kell
szerintem nagyonjó kép és felvállalja a szüleit!!! amit nem mindenki csonálna meg szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: