Szülei külseje miatt támadják Zendayát
2015. augusztus 29. 10:31
Hát ez szörnyen gusztustalan volt ezektől az emberektől. Ebből is látszik, hova süllyed a mai világ... Egyébként durvább reakcióra számítottam Zendayától, viszont nagyon jól reagált a dolgokra!
2015. augusztus 29. 10:37
Oké...akkor minden embernek, akik szídták Zendaya szüleit,azoknak ezt üzenem:
Zendaya édesanyja,olyan szép,amilyen csak lehet! Egy csodás nő,akár csak Zeny.
Az apukája pedig egy teljesen normális férfi,aki felnevelt egy hihetetlenül kedves és szép lányt.
Na ezt olvassátok el.
Zendaya édesanyja,olyan szép,amilyen csak lehet! Egy csodás nő,akár csak Zeny.
Az apukája pedig egy teljesen normális férfi,aki felnevelt egy hihetetlenül kedves és szép lányt.
Na ezt olvassátok el.
2015. augusztus 29. 10:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szánalmas, hogy milyen emberek vannak. Oké, én sem bírom Zendayát, de ez azért erős túlzás. Ez egyenesen undorító.
2015. augusztus 29. 11:32
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Ők teljesen átlagosnak néznek ki, az meg ne legyen mán bűn, hogy nem agyonplasztikázott babák a szülei... -.-
2015. augusztus 29. 11:50
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Álljunk csak meg! Az említett szemét megjegyzések között egyik sem volt rasszista. Szemét az volt, de rasszista nem. Ne próbáljuk már meg mindenre ráhúzni ezt, és állandóan vádaskodni!
Rögtön rávágják, hogy rasszizmus, ami valójában egy icipicit igaz is, de csak ha nagyítóval vizsgáljuk a szó jelentését, amire senki nem gondol. Mindenkinek a szó alapvető jelentése jut az eszébe: a rasszizmus a faji előítéletet, és faj alapján való megkülönböztetést jelenti. És itt ilyenről szó sem volt.
Rögtön rávágják, hogy rasszizmus, ami valójában egy icipicit igaz is, de csak ha nagyítóval vizsgáljuk a szó jelentését, amire senki nem gondol. Mindenkinek a szó alapvető jelentése jut az eszébe: a rasszizmus a faji előítéletet, és faj alapján való megkülönböztetést jelenti. És itt ilyenről szó sem volt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 29. 12:19
Szerintem ezek a nagy sértegetők sem lehetnek sokkal szebbek. Nem lehet mindenki világszépe ezt elkell fogadni. Egyébként Zendaya teljesen normálisan és emberien vágott vissza.
2015. augusztus 29. 13:36
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Teljesen igaza van Zendayának.
2015. augusztus 29. 14:25
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szegény Zendaya. És teljesen igaza van, és tetszik a reakciója, így kell ezt lerendezni
2015. augusztus 29. 15:10
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Zendayának igaza van.
Nem a külső a legfontosabb!
2015. augusztus 29. 15:40
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Én egyáltalán nem vagyok a rajongója, sőt... de ha ránézek a képre több boldogságot látok az arcukon, mint egy-két kicicomázott mintacsaládban. A szépség a boldogságban rejlik, de az emberek még mindig elvakultan hisznek abban, hogy a szépség a külsőből és nem belülről fakad. Szomorú.
2015. augusztus 29. 16:58
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
Mégis mit képzelnek az emberek hogy más szüleit bántják? Sajnos iskolákban és különböző helyeken is sokat hallani azt hogy az egyik gyerek azt mondja:"Anyád"vagy "Anyádat" "ku*va anyádat" és különböző más anyukáját szídó szavakt...nem tudom hogy az ilyen embereknek milyenek a szülei vagy milyen tökéletes ő maga...ez szánalmas...Zendaya jól lerendezte
2015. augusztus 29. 17:11
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Emlékszem én is,hogy régebben amikor gonoszkodtak velem,sok beszólás nem érdekelt,de ha bármi módon a szüleimet vagy a testvéremet említették meg negatív módon máris ugrottam és rettentő mérges lettem,pedig én aztán tényleg csöndes vagyok. Nagyon nem szép dolog,sőt ha nem a legcsúnyább más szülőjét ilyen módon emlegetni. Mit gondolnak milyen érzés lehet,hogy azokra akit a legjobban szeretsz ilyet mondanak? Ráadásul jó sokan..Másrészt, az esethez képest Zendeya nagyon szépen és visszafogottan nyilatkozott,én biztosan elküldtem volna őket a fenébe,nem hogy még szépnek hívni őket. Szóval ez szép volt.
2015. augusztus 29. 17:29
|
|
Jack99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 606 Csatolások: 0 Azonosító: 201240 offline
|
Én ránézetem erre a képre és csak a csupa mosolyt láttam... és miután elolvastam a kommenteket, megint megnéztem a képet és akkor figyeltem meg hogy nincsenek drága ruhákba... ÉS AKKOR MIVAN? Mosolyognak boldogok nem? Szerintem ez a lényeg... A többiek meg elmehetnek a.......-ba
2015. augusztus 29. 18:26
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Zendaya, nagyon jól reagált, nem sértegetve, normális hangnemben, ez szép volt!
Kit érdekel, hogy ki mit visel, kinek milyen az orra, a haja, a szája, ha ismeri őket, és kedveli is, akkor főleg... De! Ha soha az életben nem találkozott vele, nem ismeri őket, akkor mi joga van kritizálni nyílvánosan?!
Kit érdekel, hogy ki mit visel, kinek milyen az orra, a haja, a szája, ha ismeri őket, és kedveli is, akkor főleg... De! Ha soha az életben nem találkozott vele, nem ismeri őket, akkor mi joga van kritizálni nyílvánosan?!
2015. augusztus 29. 19:41
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nagyon eretten megmondta a dolgokat, de ketlem, hogy siras vagy barmi rossz erzes nelkul vegig csinalta.
A szuleid a kedvenc embereid is lehetnek tok mindegy hogy neznek ki. Es akkor ilyet mondani..uristen. A mai emberek borzasztoak tudnak lenni :/
Nekem pl a keprol egy tok kedves, szereny szulo jut eszembe.
A szuleid a kedvenc embereid is lehetnek tok mindegy hogy neznek ki. Es akkor ilyet mondani..uristen. A mai emberek borzasztoak tudnak lenni :/
Nekem pl a keprol egy tok kedves, szereny szulo jut eszembe.
2015. augusztus 29. 20:06
Jó a szülei nem a legyönyörübbek de ettöl függetlenül másnak mi a franc közük van ehez.Senkisem tökéletes.Nics olyan hogy szép és csúnya mert mindenki egyenrangú és különleges.Én már rég máshogy reagáltam volna......
2015. augusztus 29. 20:23
Nem igazán birtam Zendayát, de ezeket a dolgokat igazán becsülöm benne. Szerintem a lehető legjobban reagált ezekre a kommentekre. Oké, a szülei nem gyönyörűek, de miért kell mindig a külső alapján kell ítélni?! Hisz mind tudjuk, a kincseslda is belülről ragyog!
Kezdem megkedvelni Zendayát!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.