Szülei külseje miatt támadják Zendayát
2015. augusztus 28. 16:36
Erre nem tudok mást mondani, csak hogy undorító. Örülök, hogy Zendaya így rendezte le, egyre szimpatikusabb. Egyébként egyáltalán nem csúnyák a szülei.
2015. augusztus 28. 16:38
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Nagyon jót irt vissza
2015. augusztus 28. 16:43
|
|
Lucky004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 232349 offline
|
Na ezért lehet hogy egyesek engem is megszólnak de én akkor is leírom a véleményemet: Ez a fotó valószínüleg valamilyen rendezvényen készülhetett ezért a szülei igenis felöltözhettek volna rendesen. Persze nem arra gondolok hogy 2 tonna sminkben meg a legdrágább, legmárkásabb öltönyben és kisestélyiben jelenjenek meg de akért egy farmer+ingben és farmer+blúzban sokkal jobban néztek volna ki. Csúnyának egyiküket sem mondanám hiszen a szépség egyrészt relatív másrészt pedig mert embereket a külsejük szerint elítélni nagyon felületes dolog. A rasszista hozzászóláson viszont én is rendesen kiakadtam, Zendaya viszont jól tette hogy visszaszólt és megvédte szüleit habár a fizetésük összegének fogalmam sincs mi köze van ehhez az egészhez.
2015. augusztus 28. 16:53
Lucky004 a háttérből is látszik,hogy ez egy kisebb rádió állomás,és tudod oda nem szokás kiöltözni,nem nekik,még a legnagyobb sztároknak sem.Mint látod Zendaya is egy egyszerű ruhát visel.
2015. augusztus 28. 17:02
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
Lehet, hogy nem valami szépek a szülei, de mindenkiben van valami szépség, és szerintem senkinek semmi joga sértegetni senkit a külsője miatt. Bár nem birom Zendayát, de nagyon kedves volt tőle, hogy így megvédte a szüleit. Amúgy meg mi közük van ahhoz, hogy hogy néznek ki az ő szülei?!? Törődjenek azzal, hogy a saját szüleik hogy néznek ki!! Amúgy az is kedves volt Zendayától, hogy nem süllyedt le az utálkozók szintjére, hanem diplomatikusan ,,elküldte őket a francba"
2015. augusztus 28. 17:15
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
es vannak olyan emberek akik olyan melyre sullyednek hogy twitteren kezdik el alazni masok szuleit
miert nem tud mindenki a maga dolgaval torodni?
nem ertem hogy lehetnek ennyire sotetek
Zendaya nagyon jol reagalt,bar en biztos nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni
miert nem tud mindenki a maga dolgaval torodni?
nem ertem hogy lehetnek ennyire sotetek
Zendaya nagyon jol reagalt,bar en biztos nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni
2015. augusztus 28. 17:18
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Jézusom de gonosz emberek vannak. Zendaya nagyon jól reagált.
2015. augusztus 28. 17:32
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Hogy lehetnek ilyen gonosz emberek??
Zendaya legalább éretten reagált.És szerintem nem a külső számít atoll lehetnek nagy szerű emberek.
Zendaya legalább éretten reagált.És szerintem nem a külső számít atoll lehetnek nagy szerű emberek.
2015. augusztus 28. 17:33
nagyon jól tette hogy így reagálta le a dolgot,és ha még bántotta is ezeknek az embereknek a véleménye, nem elküldte őket a francba, hanem megmutatta hogy ő még így sem utálja ezeket az embereket, hanem megpróbál szeretetteljesen feléjük fordulni, ez az igazi plédamutatás
2015. augusztus 28. 17:39
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ez undorító dolog volt az emberektől! Nem tudom, az ő szüleik, hogy néznek ki... És nem is ez a lényeg, szeretetben, tisztességben felnevelték. Mi kell ennél több?
2015. augusztus 28. 17:45
Szerintem abszolút semmi probléma nincs a szüleivel kinézetre. Mind a hármójuk édesen mosolyog, szerintem aranyosak. Sugárik róluk a boldogság. Sokan viszont érzelmileg éretlenek és azt gondolják a külső a legfontosabb. Kit izgat? Szerintem aranyosak, hétköznapi embereknek látszanak. Zendaya pedig gyönyörű. Az emberek csak irigyek és érzelmileg egy kalap kakik, szóval én csak sajnálni tudom őket. Zendaya-n és szülein látszik, hogy szeretik egymást és jó kapcsolatuk van. Szerintem irtó édesek együtt.
Nem mellesleg ahogy Zendaya reagált... Hát na, nem volt semmi. Látszik, hogy értelmes csaj.
Meg nekem tetszett, hogy nem volt rajtuk 5 kiló smink meg csilli-villi, elegáns ruha, engem megfogott az egyszerűségük. Átlagos emberek ők is, és az öltözékeikkel is ezt mutatják. Nagyon szimpatikus emberek. Nem vagyok oda amúgy az ilyen Disney-s hírességekért, de Zendaya-t valamiért szeretem. Valószínűleg, mert olyan emberséges és normális.
Szóval száz szónak is egy a vége: szimpatikus emberek, nincs velük semmi baj. Az emberek csak idióták.
2015. augusztus 28. 17:45
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Nem gondoltam volna,hogy ilyen mélyre is tudnak az emberek süllyedni..
2015. augusztus 28. 17:51
Nem is èrtem hogy hogyan lehetnek ilyenek az emberek!!!!
Nem tudom hogy miért kell az embernek a szüleit cikizni és maga a gyereket!!!
Nem tudom hogy miért kell az embernek a szüleit cikizni és maga a gyereket!!!
2015. augusztus 28. 18:11
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
Ilyen bunkó embereket...
2015. augusztus 28. 18:27
Hát ez borzasztó! Ilyen emberek lézetnek, akiknek csak a külső számít? Zendaya helyében csúnyábban is fogalmaztam volna...
2015. augusztus 28. 18:29
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Zendaya nagyon értelmes lány lehet. Komolyan le a kalappal előtte. Nem tudom, hogy Zendaya helyében vissza tudtam volna-e magam tartani ennyire.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: