Szülei külseje miatt támadják Zendayát
2015. augusztus 28. 14:52
Először is, szerintem egyáltalán nem csúnyák a szülei, mindketten teljesen átlagosan néznek ki. Másodszor, attól, hogy valaki nem néz ki úgy, mint egy filmsztár, attól még lehet értékes, normális ember. Jó lenne, ha leszakadnánk már arról a témáról, hogy ki hogy néz ki, meg hány kiló, ez felszínes és undorító dolog. Harmadrészt, aki Daya szüleinek a külsejét bírálja, bizonyára valami szupermodell família leszármazottja lehet, és maga is tökéletesen néz ki.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 28. 14:55
Sajnálom Zendayat, de azokat az embereket még jobban akik ennyire buták.
2015. augusztus 28. 15:01
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Lisa7003- neked adok igazat!
Zendaya sokkal érettebb, és normálisan rendezte le a dolgot, nem valami ocsmány kis mesével...
Zendaya sokkal érettebb, és normálisan rendezte le a dolgot, nem valami ocsmány kis mesével...
2015. augusztus 28. 15:14
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Zendayanak teljesen igaza van.
2015. augusztus 28. 15:18
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Mindig megdöbbentő tud lenni, hogy az egyes emberek mennyire gonoszak.
Szerintem a szülei totál átlagosan néznek ki.
Ha az én szüleimet szidnák így, valószínűleg nem lettem volna képes olyan higgadtan reagálni az utálkozókra, mint ahogy Zendaya tette.
Szerintem a szülei totál átlagosan néznek ki.
Ha az én szüleimet szidnák így, valószínűleg nem lettem volna képes olyan higgadtan reagálni az utálkozókra, mint ahogy Zendaya tette.
2015. augusztus 28. 15:30
Ezek a rosszindulatú emberek aztán szépen leírták magukat ezekkel a sértő kommentekkel... borzalmas dolog, hogy vannak ilyenek a világon. Zendaya pedig nagyon jól tette, hogy felszólalt.
2015. augusztus 28. 15:37
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Milyen rasszisták
szívesen megnézném őket is, és a szüleieket is... nem szép dolog valakit csúfolni a kinézete miatt... egyébként én sem szeretem Zendayat, de igaza van, és még jó, hogy megvédi a szüleit
2015. augusztus 28. 15:38
Szegény Zendaya
Főleg a szegény szülei..Teljes mértékben igaza van!
2015. augusztus 28. 15:47
Úristen! Hogy lehetett ilyet írni? Ez szánalmas.
Nem szeretem Zendayát, de most megértem, és nagyon okosat írt.
Nem szeretem Zendayát, de most megértem, és nagyon okosat írt.
2015. augusztus 28. 15:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Rettenetesen csúnyák a szülei, sírva fakadnék, ha az enyémek így néznének ki.
Nem vagyok annak a híve, hogy üssük meg a gyereket, de szívesen pofán csaptam volna azt, aki ezt írta. Ez a gond a legtöbb fiatallal már, hogy semmi tisztelet nincs bennünk azok felé, akiknek köszönhetően ők "gyönyörűségesen tündökölhetnek". Már ha valóban olyan gyönyörűségesek a kommentelők, mint amilyennek hiszik magukat a hozzászólások alapján...
Zendaya pedig rettentően korrektül kezelte a dolgot, pacsit neki.
2015. augusztus 28. 15:49
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Én sem különösebben bírom Zendayat,de szép dolog hogy így kiáll a családja mellett. Azt meg fel nem tudom fogni,hogyan lehetnek ennyire szemetek az emberek,így szidni valakinek a szüleit. És ha nem olyan szépek? Mindig van valami ok,amivel szidni lehet a másikat,gratulálok.
2015. augusztus 28. 15:55
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Mi a francért kell mások szüleitt kritizálni egyszerüen nem értem mellé még raszista beszólásokat amikett Amerika-ban tiltanak!!..ez hogy történhetett meg!!...-.- Ami meg Zendayat illeti nagyon bölcsen válaszolt vissza!!
2015. augusztus 28. 16:19
|
|
SoldierLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 192 Csatolások: 7 Azonosító: 248292 offline
|
ez nem emberi
Szánalmas
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.